Διαγραμμένο μέλος 41167
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 200
- Like
- 4.376
- Πόντοι
- 13.040
τωρα τι σχεση εχει το μπαρμπαρος με τον παπανδρεου;
Μάλλον μπερδεύτηκες αυτό το μήνυμα απαντούσε σε άλλον.
τωρα τι σχεση εχει το μπαρμπαρος με τον παπανδρεου;
Συγνώμη γιατί θα τρελλαθούμε. Ο ένας θα μετέφερε Ρώσικο πετρέλαιο
για να παρακάμψουν το πέρασμα από το Βόσπορο. Ο άλλος μόνος σου
λες ότι δεν τον ήθελαν οι Ευρωπαίοι και γι' αυτό δεν έγινε, τι
συγκρίνεις;
Μάλλον μπερδεύτηκες αυτό το μήνυμα απαντούσε σε άλλον.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ...
Στην αγορά συναλλάγματος το ευρώ έναντι του δολαρίου σημειώνει οριακή πτώση σε ποσοστό 0,04% και διαμορφώνεται στα 1,1867 δολάρια.
Το ευρώ βρίσκεται στα 141,345 γεν, στο 0,7841 με τη στερλίνα και στο 1,2010 με το ελβετικό φράγκο.
Η ισοτιμία του δολαρίου ενισχύεται σε...
ποσοστό 0,37% έναντι του γεν και διαμορφώνεται στα 119,088 γεν.
Το δολάριο βρίσκεται στο 1,5135 με τη στερλίνα και στο 1,0120 με το ελβετικό φράγκο.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ...
Στην αγορά συναλλάγματος το ευρώ έναντι του δολαρίου σημειώνει οριακή πτώση σε ποσοστό 0,04% και διαμορφώνεται στα 1,1867 δολάρια.
Το ευρώ βρίσκεται στα 141,345 γεν, στο 0,7841 με τη στερλίνα και στο 1,2010 με το ελβετικό φράγκο.
Η ισοτιμία του δολαρίου ενισχύεται σε...
ποσοστό 0,37% έναντι του γεν και διαμορφώνεται στα 119,088 γεν.
Το δολάριο βρίσκεται στο 1,5135 με τη στερλίνα και στο 1,0120 με το ελβετικό φράγκο.
Ας βγει οποιος θελει ακομα και η χρυση αυγη αλλα μακρια και ποτε ξανα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.!!!
Ας βγει οποιος θελει ακομα και η χρυση αυγη αλλα μακρια και ποτε ξανα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.!!!
γιατί ρε φίλε ? τι σου έκανε ο Σαμαράς ? Μετά από τόσα χρόνια επιτέλους η χώρα μπήκε στην σωστή τροχιά με πρωτογενές πλεόνασμα και ανάπτυξη...και εσύ θες να τον διώξεις ?
Μιλάει με στοιχεία και αποδείξεις αυτην την φορά...δεν είναι λόγια του αέρα....
χ.α. δαγκωτο φιλε,κι ας ειναι και εσκιμωοι στη σαχαρα.και μονο που βλεπω εσας να κλαιτε μου φτανει,ας μην εχω φαι στο πιατο μου μετα.αυτές είναι οι θυσίες που έπρεπε να γίνουνε για να παραμείνει η χώρα στο ευρώ και στην ευρωζώνη και να συνεχιστεί η δανειοδότηση...
Αν εσύ πιστεύεις πως σε μια χώρα χρεοκοπημένη και με το νόμο θα έπρεπε να κυλάνε όλα κομπλέ τότε συγγνώμη....
Δυστυχώς πρέπει να κάνουμε θυσίες...αλλα το πρωτογενές πλεόνασμα αποδεικνύει ότι υπάρχει ακόμα μια ελπίδα...
Με το σύριζα είσαι καταδικασμένος ότι και να γίνει...δεν θα έχει φράγκο όχι για ηλεκτρικό ρεύμα αλλά και το νερό θα σου κόψουνε...
χ.α. δαγκωτο φιλε,κι ας ειναι και εσκιμωοι στη σαχαρα.και μονο που βλεπω εσας να κλαιτε μου φτανει,ας μην εχω φαι στο πιατο μου μετα.
ισως,αλλα εσυ ο αλεξ και ο τραμουντανα,θα χασετε πολυ περισσοτερα απο μενα.γιατι δεν δικαιολογηται να υποστηριζετε ψευτες και κλεφτες αν δεν εχετε κατι να χασετε.φαι θα εχεις ρε...θα πηγαινεις στα συσσιτια της χρυσης αυγης και θα εισαι κομπλε...