gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.797
- Πόντοι
- 1.206
Τι εγινε με τον gamiarits?
Είχε τερματίσει το ανοησιολογιόμετρο σε μπλόκο που έγινε από το moderation για έλεγχο ανοησίας.
Τι εγινε με τον gamiarits?
Στις ατάκες για πλάκα απαντάς εύκολα με άλλη πλάκα.
Στα δύσκολα που σου έβαλα σε άλλο θρεντ μου την έκανες όμως! ;)
Εχουμε βεβαια διαφορους ηλιθιους, ακομη κι εδω μεσα, που πιστευουν οτι η βια των κουκουλοφορων ειναι αντιβια στη....σκληροτητα της αστυνομιας.
Πλεον αποδεικνυεται οτι οι κουκουλοφοροι τωρα απλως αποθρασυνονται, με την ΑΠΟΥΣΙΑ της αστυνομιας που επιβαλλει το τσιρκο που κυβερναει με τον παλιατσο υπουργο δημοσιας ταξης.
Και καποιοι σαν τον gamiarits εδω μεσα, λενε και κατι απιθανα "καταδικαζω τα επεισοδια, τωρα με αριστερη κυβερνηση δεν υπαρχει λογος για αγωνα"
Oσον αφορα αυτον τον ξεφτιλισμενο Πανουση, πρεπει να παραιτηθει ΑΜΕΣΑ.
Ειναι απαραδεκτο να βγαινει να λεει υπουργος δημοσιας ταξης, οτι η εισοδος των κουκουλοφορων στη Νομικη ειναι....οικογενειακη υποθεση των πανεπιστημιων, που δεν αφορα την αστυνομια.
Ρε Πανουση αντε σπιτι σου ρε ξεφτιλισμενε. Ολα εχουν και ενα οριο ρε καραγκιοζη.
Καταστρεφουν καποιοι το κτιριο που σπουδασα και ματωνει η ψυχη μου να το βλεπω να καταστρεφεται, κι εσυ, ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ, λες οτι ειναι...ενδοακαδημαικο προβλημα που δεν εχει δουλεια η αστυνομια.
Και χθες κρατηθηκαν ομηροι οι καθηγητες και πηγαν να τους καψουν ζωντανους στο ΑΠΘ.
Πανουση ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΡΕ ΑΠΙΘΑΝΕ?
Όντως ειναι ολο μυαλωμενοι εδω τυπου τραμου αλεξ, τζιανεβαν....μου θυμιζεις τον Αλεφαντο που ελεγε να παιξουμε μυαλωμενα, με τον μαρκαδωρο και τον μαντουμανδωροΕιπαμε. Σε μια χωρα η οποια μεχρι προσφατα ηταν γεματη απο μυαλωμενους τυπε, ας υπαρχουν και μερικοι μαλακες αφελεις σαν εμενα για να υπαρχει ισορροπια.
Δεν τρεχει. Εχω εσενα να μου ανοιγεις τα ματια
Εμενα το λες? Πες το σε αυτους που θεωρουν οτι οι κουκουλοφοροι τα σπανε επειδη...προκαλουνται απο την αστυνομια και εκπλησσονται που γινονται επεισοδια με αριστερη κυβερνηση και ανυπαρκτη αστυνομια.E nai re τυπε φυσικα και αν δεν υπάρχει αστυνομια οι κουκουλοφοροι θα χοροπηδανε λειπει η γατα χορευουν τα ποντικια γνωστη παροιμια ανακαλυψες την αμερικη?
Εμενα το λες? Πες το σε αυτους που θεωρουν οτι οι κουκουλοφοροι τα σπανε επειδη...προκαλουνται απο την αστυνομια και εκπλησσονται που γινονται επεισοδια με αριστερη κυβερνηση και ανυπαρκτη αστυνομια.
Ειναι ο πνευματικος καρκινος της αριστερας.
Σε λυπαμαι.Μια χαρα τα λεει.
Πλεον αποδεικνυεται οτι οι κουκουλοφοροι τωρα απλως αποθρασυνονται, με την ΑΠΟΥΣΙΑ της αστυνομιας που επιβαλλει το τσιρκο που κυβερναει με τον παλιατσο υπουργο δημοσιας ταξης.
Τον βλεπεις τον αλλον? Μια χαρα τα λεει ο Πανουσης. Καποιοι ειναι τοσο κομματοσκυλα του Συριζα εδω μεσα, που βλεπουν με θαυμασμο ακομη και τις μαλακίες του Πανουση και της Κωνσταντοπουλου.Τυπε δεν κανω συζητηση με άτομα που δεν καταλαβαινουν. Απλα επιβάλλω την αποψη μου.
Σε λυπαμαι.
Τον βλεπεις τον αλλον? Μια χαρα τα λεει ο Πανουσης. Καποιοι ειναι τοσο κομματοσκυλα του Συριζα εδω μεσα, που βλεπουν με θαυμασμο ακομη και τις μαλακίες του Πανουση και της Κωνσταντοπουλου.
Γελοιοτητες.
Για την καραμελα περι βαλτων απο την αστυνομια αρνουμαι να συζητησω. Δεν εισαι σε θεση να συζητησεις. Εισαι απλως ενα κομματοσκυλο του Συριζα.Θα μας πεις και τοσα χρονια που υπηρχε η αστυνομια γιατι δεν συνελληφθη ποτε κανεις?
Μηπως επειδη ειναι δικοι τους?
Μηπως επειδη ειναι βαλτοι απο τους αμεσως πιο πανω απο την αστυνομια(ποιοι ναναι αυτοι αραγε) για να φοβιζουν τον κοσμο και να επιβαλλουν αστυνομοκρατια?
Για πες ποσοι "κουκουλοφοροι" συνελληφθησαν τα τελευταια χρονια και καταδικαστηκαν. Ακουω.
Παύω να ασχολουμαι, εχεις δικιο. Ελαβα ως απαντηση τις γνωστες μαλακίες περι βαλτών απο την αστυνομια και οτι "μια χαρα τα λεει ο πανουσης".Στο ειπα μην ασχολεισαι τσάμπα χαλιεσαι.
Μεγαλη αληθεια. Οταν εχεις δικιο, κοβεις τη συζητηση και αφηνεις τον αλλο στην ανοησια του. Ληξις.Συζηησεις δεν υπάρχουν οταν έχεις δικιο.
Απλα επιβάλλεις τα σχεδια σου ή δεν ασχολεισαι καθολου.