Ενα μπραβο στον Καμμενο να πω για τη δηλωσουλα περι τζιχαντιστων προς την ευρωπη
Μεχρι και ο...σαρκοζι εκανε δηλωση
Ετσι παει. Τσαμπουκαδες και απειλες εσεις? Ο ψεκασμενος μπροστα για να μαθετε
Τουμπεκι τωρα νικολα παιδι μου. Αρκει ο καμμενος να κανει μονο μια δυο δηλωσεις το μηνα και οχι παραπανω
Να πω για αλλη μια φορα συλληπητηρια στα παιδακια πασοκ/νδ κλπ που περιμενουν πως και πως εδω και ποσο καιρο πληρη αποτυχια για να...ξανακυβερνησουν
Δυστυχως θα μεινουμε στο ευρω μαλλον, αλλα τα τσιμπουκια και τα πισωκολλητα στην στραπονιερα της μερκελ θα παραμεινουν προνομιο σας. Για να τα γραψει η Ιστορια και να μην ξεχαστουν ποτε. Εχετε τελειωσει οριστικα πλεον. Τσιμπουκια ε τσιμπουκια....
Ο τσιπρας τωρα καλα θα κανει να ασχοληθει και με τα υπολοιπα θεματα μας. Το θεμα της ΧΑ. Καλα το παει γενικα, αλλα θα κριθει σε αλλα θεματα πρωτιστα και μετα στα οικονομικα.
Δεν μου αρεσει αυτο που βλεπω στην ομονοια κανα δυο βδομαδες τωρα. Οχι μονο σε μενα...
Ειπαμε οτι ναι ηταν απαραδεκτες οι συνθηκες κρατησης αυτων των ανθρωπων, αλλα το να βλεπω τον αλλο να κατουραει μερα μεσημερι την πλατεια μου γυριζει και το ματι αναποδα.
'Η ολοι πακετο πισω ή αναγκασε τους οξω να παρουν και αυτοι καμποσους ή δεν ξερω και γω τι...αλλα δεν παει αλλο. Λυση τωρα σε αυτο το ζητημα πολυ πισω εχουμε μεινει.
Και κατι τελευταιο. Ετυχε να παω δικο μου ανθρωπο(την γιαγια μου) σε κρατικο νοσοκομειο πριν λιγο καιρο. Για οχι πολυ σοβαρο λογο(πολυ χαμηλος αιματοκριτης).
Νοσηλευτηκε για δυο βραδυα. Στον ιδιο θαλαμο ηταν δυο ανθρωποι που ειχαν καρκινο...
Ο ενας πεθανε το δευτερο πρωινο.
Δεν υπαρχουν λογια να περιγραψουν την εικονα των οικειων του και την εικονα των υπολοιπων ασθενων της πτερυγας.
Αντιλαμβανομαι πληρως τις οποιες δυσκολιες εχει το συστημα υγειας, αλλα θα δυσκολευτω πολυ να δεχτω οτι ανθρωποι που υποφερουν απο τοσο σοβαρη ασθενεια ειναι στον ιδιο χωρο με οποιαδηποτε αλλα σαφως ελαφρυτερα περιστατικα.
Δεν ειναι δυνατον να πηγαινω στην γιαγια μου ....το κεντημα της για να πλεξει και να περασει λιγο την ωρα της και διπλα ακριβως ο αλλος να πεθαινει. Αν ειναι δυνατον, αισθανθηκα ντροπη, ηθελα να την παρω να φυγει αμεσως. Ενιωσα οτι δεν δειχναμε σεβασμο στον ανθρωπο και τους οικειους του. Χωρις να καναμε κατι κακο.
Δεν ξερω τι πρεπει να γινει αλλα παιδια αυτα ειναι απαραδεκτα πραγματα.