alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Ολοι οσοι χλευαζαν αυτο το σποτακι πρεπει να κρυφτουν.τύπε ήταν πιο αισιόδοξο το σποτάκι...
είχε πέσει έξω με ένα μήνα καθυστέρηση στις προβλέψεις του!
Ολοι οσοι χλευαζαν αυτο το σποτακι πρεπει να κρυφτουν.τύπε ήταν πιο αισιόδοξο το σποτάκι...
είχε πέσει έξω με ένα μήνα καθυστέρηση στις προβλέψεις του!
Πόσοι από αυτούς έρχονται με την ΤUI, μένουν σε ξενοδοχεία Γερμανικά all inclusive, πληρώνουν στην Γερμανία και εντέλει αφήνουν τίποτα στην Ελλάδα και στους Ελληνες?
Τράβα κατά Κω, κοίτα κατά Τουρκία πλευρά, δες τα Γερμανικά Ξενοδοχεία που πήρανε και επιδότηση από το Τουρκικό κράτος, και τα ξαναλέμε
Αυτό το λένε επένδυση και ανάπτυξη
Και δεν
το κάνουν μόνο οι Γερμανοί
πιστευεις (λογω ιδεολογιας) οτι τα πραγματα πανε σκατα.....Πρωτη φορα αριστερά.
πιστευεις (λογω ιδεολογιας) οτι τα πραγματα πανε σκατα.....
ΓΙΑΤΙ ΧΑΙΡΕΣΕ ΡΕ ΒΛΑΚΑ????? επιασες το στοιχημα ε?
στην μουρη σου να τα λες ....-Mην πας αναποδα στο μονοδρομο, θα τρακαρουμε.
-Θα παω.
-Μην πας, θα παθουμε ζημια.
-Θα παω.
ΜΠΟΥΜ!!!!!!!!!!!!!!!!
-Δεν σου ειπα να μην πας αναποδα στο μονοδρομο?
-Χαιρεσαι που τρακαρα ρε βλακα?
Εσύ στη Νιγηρία πόσα λεφτά πήρες χωρίς απόδειξη ;
Σε περίπτωση που έδωσες πλήρεις αποδείξεις ,
πόσα λεφτά έδωσες για να δωροδοκήσεις αξιωματούχους του Κράτους
για να κάνεις μπίζνες ;
Εντάξει , μην απαντάς στις πο πάνω ερωτήσεις,
μπορεί να εκτεθείς.
Αλλά για πες, στη Νιγηρία...ΔΕΝ υπάρχει διαφθορά ;
γύρω στα διακόσια είκοσι χιλιάρικα αμοιβή και καμμιά εικοσαριά χιλιάδες έξοδα (διαμονές, φαγητά, αεροπορικά κλπ κλπ) ...
και τιμολόγιο έκοψα κανονικά και με τον νόμο στην Νοτιοαφρικάνικη εταιρεία της οποίας ήμουν contractor...
από κει και πέρα τράβα στην κυβέρνηση της Νιγηρίας να μάθεις πόσο φόρο πλήρωσα εκεί ... γιατί στην ελλάδα δεν πλήρωσα λόγω του ότι είχα άλλη φορολογική κατοικία...
λαδάκη (ακα ερευνητή) ντροπή του ΕΜΠ σύρε παραπέρα...
όχι τύπε... δεν θα κρυφτούν ούτε θα την σκαπουλάρουν...Ολοι οσοι χλευαζαν αυτο το σποτακι πρεπει να κρυφτουν.
Νικήσαμε ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ και ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ...
για πρώτη φορά μετά το 1980 η Ελλάδα ΔΕΝ θα έχει πρόσβαση στα κοινοτικά ταμεία...
η πόρτα της εξόδου από την ΕΕ είναι ανοιγμένη διάπλατα...
Οι τύψεις σου δεν με αφορουν...στην μουρη σου να τα λες ....
Ολοι οσοι χλευαζαν αυτο το σποτακι πρεπει να κρυφτουν.
ειμαστε στο 0.25Συριζαίοι, ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ??????? ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!
καλα... και τα αρχιδια να μας τριβεις παλι ηλιθιος θα εισαι....Οι τύψεις σου δεν με αφορουν...
Εγω δικαιωνομαι απολυτα και θα σας το τριβω στη μουρη μεχρι να απαλλαγουμε απο τον συρφετο...
Καλα, ασε με εμενα που ειμαι ηλιθιος, αντε εσεις οι εξυπνοι βρειτε κανενα φραγκο να πληρωσετε κανενα μισθο, πριν σας κυνηγανε με τις κλωτσιες στους δρομους...καλα... και τα αρχιδια να μας τριβεις παλι ηλιθιος θα εισαι....
Καλα, ασε με εμενα που ειμαι ηλιθιος, αντε εσεις οι εξυπνοι βρειτε κανενα φραγκο να πληρωσετε κανενα μισθο, πριν σας κυνηγανε με τις κλωτσιες στους δρομους...
σε αλλο κοσμο μαλακας ο καημενος...Καλα, ασε με εμενα που ειμαι ηλιθιος, αντε εσεις οι εξυπνοι βρειτε κανενα φραγκο να πληρωσετε κανενα μισθο, πριν σας κυνηγανε με τις κλωτσιες στους δρομους...
Δεν πληρωνεις τύπε? Αφου υπαρχει λαικη εντολη χααχαχαχαχαχαχαχχααχέλα τώρα ρε... θα τα πάρουν από εμένα... (τ'αρχίδια μου θα πάρουν αλλά λέμε τώρα)...
Δεν πληρωνεις τύπε? Αφου υπαρχει λαικη εντολη χααχαχαχαχαχαχαχχααχ
είπα... θα πάρουν τ'αρχίδια μου.... έτσι και αλλιώς αρχίδια μισθούς και συντάξεις θα δώσουν...