tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Και τα υπόλοιπα αιδοία τα πλήρωνε από το χαρτζηλίκι του μπαμπα
εμ τι περιμένεις ο άρχοντας να δουλέψει για να πληρώσει ??
Και τα υπόλοιπα αιδοία τα πλήρωνε από το χαρτζηλίκι του μπαμπα
ο πουστης εισαι εσυ;για να καταλαβει και το κοινο που μας παρακολουθει με αγωνιαγια 20 ευρώ στα 120 ούτε συζήτηση ... κόψε πούστη απόδειξη...
αμα τα 120 γίνουν 60 μπορεί να το σκεφτώ...
εμ τι περιμένεις ο άρχοντας να δουλέψει για να πληρώσει ??
ναι, με την πορδελλοκάρτα
ΤΥΠΕ εγω για κατι τσιμπουκια ο τιγρης με σημα το λιονταρι εχω ακουσει....τυπε θα γινονται και ατοκες δοσεις.εχεις ακουσει που λενε τσιμπουκια με δοσεις ο θεοδοσης;
ΤΥΠΕ εγω για κατι τσιμπουκια ο τιγρης με σημα το λιονταρι εχω ακουσει....
XAXAXA
εισαι αστειος(και μη το παρεις προσωπικα) στο σουπερ μαρκετ θα το κανουν αυτο ρε που ολα περναν απο την ταμειακη και ειναι φορολογημενα????
για υπηρεσιες απο ελευθερους επαγγελματιες θα γινει και εκει παλι ειπαμε οταν θα σου πει ο υδραυλικος ή ο γιατρος 100 μαυρα ή 120 με μηχανακι και καρτουλα εσυ θα προτιμησεις 120 για να σου επιστρεψει το κρατος πχ 10??????
και 24 ώρες να γαμιέσαι ουδόλως με ενδιαφέρει... κόψε την απόδειξη.... αν θες να κάνεις πουστιά και θες να μπλέξεις και άλλον μέσα (τον πελάτη) τότε να ξέρεις ότι θα τον βάλεις συνεταίρο...εκτος αν με λες πουστη επειδη ως ελευθερος επαγγελματιας γαμιεμαι 18 ωρες στην δουλεια
και 24 ώρες να γαμιέσαι ουδόλως με ενδιαφέρει... κόψε την απόδειξη.... αν θες να κάνεις πουστιά και θες να μπλέξεις και άλλον μέσα (τον πελάτη) τότε να ξέρεις ότι θα τον βάλεις συνεταίρο...
Πρωτη φορα αριστερά.Νικήσαμε ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ και ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ...
για πρώτη φορά μετά το 1980 η Ελλάδα ΔΕΝ θα έχει πρόσβαση στα κοινοτικά ταμεία...
η πόρτα της εξόδου από την ΕΕ είναι ανοιγμένη διάπλατα...
τύπε ήταν πιο αισιόδοξο το σποτάκι...Συριζαίοι, ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ??????? ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!