Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
Εντάξει η βλακεια εχει πιάσει ταβάνι πάω να πιώ τα ρακομελάκια μου με την παρέα τα λεμε
Που πας τυπε για ρακομελα?
Εντάξει η βλακεια εχει πιάσει ταβάνι πάω να πιώ τα ρακομελάκια μου με την παρέα τα λεμε
Τι τοκο δινει 0.5% ? και με τι τοκο δανειζει με 18%?
Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι.
Ο μεγαλύτερος απατεώνας είναι ο Γιούνγκερ με τα 300 δισ. Ευρώ επενδυτικό σχέδιο.
Όλα αέρας ρε φίλε.
Γι΄ αυτό και εμείς δεν θέλουμε τίποτε.
Τι να τα κάνουμε τα αέρινα λεφτά ρε τύπε;
Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι.
Ο μεγαλύτερος απατεώνας είναι ο Γιούνγκερ με τα 300 δισ. Ευρώ επενδυτικό σχέδιο.
Όλα αέρας ρε φίλε.
Γι΄ αυτό και εμείς δεν θέλουμε τίποτε.
Τι να τα κάνουμε τα αέρινα λεφτά ρε τύπε;
Ναι ναι άλλαξε θεμα τωρα πηγαινε το στον Γιουνκερ
Μη, μην φεύγεις.
Μάθε μα πολλά και ωραία πράγματα.
Μάθε μας για τον Καπιταλισμό, το Κεφάλαιο, την Υπεραξία και την Γαιοπρόσοδο του Μαρξ.
Θέλουμε να μας τα μάθεις όλα.
Παγιδα ειναι για να μας βαλουν στο χερι και να παρουν τον πλουτο της χωρας.
Εγω σου δινω τα λεφτα μου ανα πασα στιγμη μπορω να τα ζητησω πισω για ποιο λογο μου λες οτι δεν μπορουμε να σας τα δωσουμε αυτη την ωρα? για ποιο λογο εγω αυτη τη στιγμη δεν μπορω να σηκωσω 15 ευρω απο τον λογαριασμο μου παρα θελω 20 ή 50 ή 100 ή 270?
αν σου φαίνονται πολλά μην αγοράσεις... με το ζόρι δεν πουλάει λεφτά η τράπεζα....
αν σου φαίνονται λίγα μην πουλήσεις... με το ζόρι δεν σου τα παίρνουνε... βάλτα στο στρώμα σου και κλώσσα τα μπας και αυγατίσουνε...
τρομπα, γιατι δε λες στο μικρο ότι τα δικα σου τα εχεις κανει μασουρια και τα εχεις χωσει βαθεια στον κωλο σου ;
[size=20pt]Απέσυρε το αίτημά της για ένταξη στην Ε.Ε. η Ισλανδία[/size]
Όμως η κεντροδεξιά κυβέρνηση είχε προαναγγείλει ότι θα «πάγωνε» τη διαδικασία. Το ζήτημα της αλιείας υπήρξε ανέκαθεν ένα από τα μεγάλα «αγκάθια» στις διαπραγματεύσεις Ρέικιαβικ-Βρυξελλών.
..........................
Είναι ...γνωστό σε όλους μας ότι η Ισλανδία έχει τις πεδιάδες και τα βοοειδή της Αργεντινής και το πετρελαιο της Βενεζουέλας και γι αυτο μπορεί και ζει εκτός ΕΕ, με δικο της νόμισμα !
....................
Το καλοκαιρι θα γαμαμε Ισλανδες στην Ιο, για μια κολυνο και δυο μπικ καλσον...
[size=20pt]Απέσυρε το αίτημά της για ένταξη στην Ε.Ε. η Ισλανδία[/size]
Απέσυρε την υποψηφιότητά της για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση η Ισαλνδία, δύο χρόνια μετά την ανάδειξη της ευρωσκεπτικιστικής κεντροδεξιάς κυβέρνησης που είχε δεσμευτεί ότι θα έβαζε τέλος στη διαδικασία αυτή, που ξεκίνησε το 2009
Ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας, ο Γκούναρ Μπράγκι Σβέινσον, ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι ενημέρωσε για την απόφαση αυτή τη Λετονία, τη χώρα που προεδρεύει στην Ευρωπαϊκή Ένωση κατά το τρέχον εξάμηνο.
Η Λετονία με τη σειρά της ενημέρωσε για το θέμα την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Το 2009, η χώρα εξέταζε σοβαρά με την Ε.Ε. ως λύση μεσούσης της οικονομικής κρίσης.
Όμως η κεντροδεξιά κυβέρνηση είχε προαναγγείλει ότι θα «πάγωνε» τη διαδικασία. Το ζήτημα της αλιείας υπήρξε ανέκαθεν ένα από τα μεγάλα «αγκάθια» στις διαπραγματεύσεις Ρέικιαβικ-Βρυξελλών.
Από το 2011 και μετά η χώρα άρχισε να ανακάμπτει: με εξαγωγές, υποτίμηση του νομίσματος και τουρισμό. Σήμερα η ανεργία δεν ξεπερνά το 3% και η αύξηση του ΑΕΠ εκτιμάται σε 3,3% για το 2015
Είναι ...γνωστό σε όλους μας ότι η Ισλανδία έχει τις πεδιάδες και τα βοοειδή της Αργεντινής και το πετρελαιο της Βενεζουέλας και γι αυτο μπορεί και ζει εκτός ΕΕ, με δικο της νόμισμα !
Απορώ τώρα αν θα έχουν κωλοχαρτο στα ραφια του ισλανδικού σκλαβενίτη από Δευτέρα και τι θα λέει πρωί-πρωί στον Χανς Μάγκνους Παπαδάκη του Αντέννα Ισλανδίας, ο Βολφγκαγκ Αδωνις Γεωργιάδης, για Βορειες Κορεες, κουμουνια και τα ρεστα...
Το καλοκαιρι θα γαμαμε Ισλανδες στην Ιο, για μια κολυνο και δυο μπικ καλσον...