Επισκέπτης
σταματα hippoaki
τα νεφρα μου
τυφλος εισαι ????
leftinis ειναι το νικ μου
σταματα hippoaki
τα νεφρα μου
Ωραια,καλη φαση τσαμπουκας κ ετσι,αλλα...Αν δεν αρεσει που δεν θα αρεσει ουτε στον Σοϊμπλε ουτε στον Νταϊσελμπλουμ ουτε στον Γιουνκερ ουτε ουτε ουτε,που θα βρεις τα λεφτα για να τα κανεις ολα αυτα?οταν ηδη εχει ξυσει και τον πατο του βαρελιου για να πληρωσεις τις δοσεις Μαρτιου.Απο καθαρα πρακτικης αποψεως μιλαω μην αρχισεις παλι για τα ξερονησια και τους κομουνιστες....
σωστοτυφλος εισαι ????
leftinis ειναι το νικ μου
την μπομποτα που την ξεθαψες?τον εχει βαρεσει η πολλη επανασταση στο κεφαλι αυτον
στο τελος θα βγαινει με το δελτιο να παρει μισο λιτρο γαλα και μια φετα μπομποτα και θα νομιζει οτι γαμησε το σοιμπλε
Α δεν την φοβουνται ε? Με την πτωχευση θα βρουν πιο γρηγορα δουλεια και θα αυξησουν τα εισοδηματα τους.τι σε κανει να πιστευεις οτι οι ανεργοι και οσοι εχουν χαμηλα εισοδηματα φοβουντε την πτωχευση????
τον εχει βαρεσει η πολλη επανασταση στο κεφαλι αυτον
στο τελος θα βγαινει με το δελτιο να παρει μισο λιτρο γαλα και μια φετα μπομποτα και θα νομιζει οτι γαμησε το σοιμπλε
Βρε δεν σε ρωταω τι φοβουνται οι ανεργοι και οι φτωχοι,Σε περιπτωση ρηξης με την ευρωπη,και με οτι αυτο συνεπαγεται(δηλαδη μη καταβολη δοσεων,πιστωτικο γεγονος απο ΔΝΤ κτλ) τα λεφτα να τα δωσεις σε φτωχους και ανεργους που θα βρεθουν?τι σε κανει να πιστευεις οτι οι ανεργοι και οσοι εχουν χαμηλα εισοδηματα φοβουντε την πτωχευση????
Θα βρισκαν δουλεια με την νεα δημοκρατια και τον ΣαμαραΑ δεν την φοβουνται ε? Με την πτωχευση θα βρουν πιο γρηγορα δουλεια και θα αυξησουν τα εισοδηματα τους.
Ειπαμε ομως, η αριστερα ειναι πνευματικος καρκινος.
Αν ειχατε λιγο μυαλο δεν θα ησασταν Συριζα.
τι σε κανει να πιστευεις οτι οι ανεργοι και οσοι εχουν χαμηλα εισοδηματα φοβουντε την πτωχευση????
Μα ο hippoaki είναι ρε τύπεσωστο
αλλα τετοιες μαλακιες εγραφε μονο ο hippoaki
Α δεν την φοβουνται ε? Με την πτωχευση θα βρουν πιο γρηγορα δουλεια και θα αυξησουν τα εισοδηματα τους.
Ειπαμε ομως, η αριστερα ειναι πνευματικος καρκινος.
Αν ειχατε λιγο μυαλο δεν θα ησασταν Συριζα.
Ε τοτε να μη λες αν δεν αρεσουν στον Σοϊμπλε στα αρχιδια μας λες και ειμαστε καβατζωμενοι απο αλλου,να λες αν δεν αρεσουν καλυτερα να παμε πτωχευση και να τρωμε με δελτιοαν ειναι να ειμαι υπερηφανος και ολοι τρωνε με δελτιο εγω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα
Μα ο hippoaki είναι ρε τύπε
Λεει ο αλλος οτι "ο ανεργος δεν εχει λογο να φοβαται την πτωχευση" και απαντας αυτο?Θα βρισκαν δουλεια με την νεα δημοκρατια και τον Σαμαρα
ααα θελεις να τους βαλεις ολους να τρωνε μπομποτα με δελτιο εσυ....αν ειναι να ειμαι υπερηφανος και ολοι τρωνε με δελτιο εγω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα
Σε μπερδευουμε τύπε, γιατι δυστυχως οι συριζαιοι εχετε την ιδια κοψια ανοησιας και λετε τα ιδια χαζα.αντε παλι η ιδια ιστορια με τον χαπακι η χαπ χουπ η χιποκι η οτι
λοιπον το νικ μου ειναι leftinis δεν εχω καμια σχεση με τον τυπο που λετε
Η λογικη του πνευματικου καρκινου της αριστερας. Αφου εχουμε 25% ανεργια, ας εχουμε 95% για να ειμαστε υπερηφανοι.ααα θελεις να τους βαλεις ολους να τρωνε μπομποτα με δελτιο εσυ....
Αυτο μπορω να το βαλω υπογραφη τύπε να το βλεπω και να γελαω?ξερεις η πτωχευση φερνει εναν νεο κυκλο μετα
αναπτυξης και δημιουργιας
τυπε μπορεις να κουνησεις δυνατα το κεφαλι σου δεξια αριστερα και να μου πεις αν ακουγεται κατι;αν ειναι να ειμαι υπερηφανος και ολοι τρωνε με δελτιο εγω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα
Εσυ αντιπαραθετεις σε αυτον την δικη σου αληθεια και λυση που αντιπροσωπευει τον Σαμαρα. Γιατι να μην σου ανταπαντησει καποιος αυτο ?Λεει ο αλλος οτι "ο ανεργος δεν εχει λογο να φοβαται την πτωχευση" και απαντας αυτο?
Ρε συγγνωμη, διαγωνισμο μικρόνοιας εχουμε σημερα εδω μεσα?