λεω να το χτυπησω
λεφτα υπαρχουν (400ευρω)
Μωρή πουτάνα,καλά στα λέει ο διμμιτς....
Εσύ έλεγες ότι εγώ μόνο,έχω φράγκα στην άκρη(α)...
λεω να το χτυπησω
λεφτα υπαρχουν (400ευρω)
ουτε συ το πολυπιστευεις
γιατι αραγε
με πιστωτικη Κωστακη ή συναλαγματικες?
γιατι στο εξωτερικο δουλευουν 10-12ωρα
δν ποσταρουν ολη την μερα στο μπου.κομ
επισης η ζηλεια που βγαζει για ελληνες με λεφτα δεν φαινεται για ατομο 120χιλιαδων
αυτα
κουφαλα Κωστακημονο εκαθαριστικο εφοριας τυπε θελει τιποτε αλλο
κοτσοβολος ειπαμε,εγγυηση
δν εχω πιστωτικη
Ναι γιατι πληρωνει το Δημοσιο. Βεβαια αυτος φορολογειτε για τα εισοδηματα στην Αγγλια και εδω πληρωνει μονο ΕΝΦΙΑ....!Αστον εχει τσακωθει με την Αληθεια
α δηλαδη και χρησιμοποιει τη λεγομενη φοροαποφυγη που χρησιμοποιουν ολοι οι εχοντες λαμπρα
Eιρωνικα το λεει, συγκεντρωσου...Ναι ναι χεστήκαμε στο χρήμα . Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα στο γαμημένο βωμό της παραπληροφόρησης;;;
Αυτοι που προκαλεσαν εκλογες φταινε, τα είχαμε πει αυτά και μας λεγανε κινδυνολόγους.Σε χαμηλό 27ετίας ο τραπεζικός δείκτης
Χρηματιστήριο: Ποδαρικό στο 2015 με «βουτιά» 5,63%
05/01/201516:2005/01/201517:30 (upd) 2
Η απόδοση του τριετούς ελληνικού ομολόγου έχει εκτοξευτεί στο 13,32% - H απόδοση του ελληνικού 10ετούς βρίσκεται στο 9,5%
Πτωτικά κινήθηκε το ελληνικό χρηματιστήριο μετά την αναζωπύρωση των φημολογιών περί Grexit, ωστόσο ο τζίρος παραμένει χαμηλός. Ο Γενικός Δείκτης κινείται με πτώση 5,63% στις 789,20 μονάδες ενώ ο Δείκτης Ftse25 υποχώρησε κατά 5,61% στις 254,01 μονάδες. Η απόδοση του τριετούς ελληνικού ομολόγου έχει εκτοξευτεί έως το 13,32%. H απόδοση του ελληνικού 10ετούς βρίσκεται στο 9,5%.
Σε discount 8 μονάδων δήλαδή 3% το συμβόλαιο του FTSE 25 στις 246 μονάδες έναντι 254 μονάδων του υποκείμενου δείκτη, δείχνοντας ότι η αγορά προεξοφλεί αρνητικές εξελίξεις με βάση τα σημερινά δεδομένα για την ελληνική οικονομία και το χρηματιστήριο.
Οι απώλειες στο παράγωγο έφτασαν τις 16 μονάδες κατά τη σημερινή συνεδρίαση δηλάδη 6,1%.
Οι συνολικές συναλλαγές έχουν φθάσει στα 60,64 εκατ. ευρώ εκ των οποίων τα 12 εκατ. αφορούν «πακέτα».Τις απώλειες οδήγησε ο τραπεζικός δείκτης ο οποίος χάνει 6,72% αγγίζοντας τις 69,16 μονάδες, έχοντας υποχωρήσει κάτω από τα επίπεδα που είχε βρεθεί το 1987, δηλαδή πριν από 27 χρόνια.
Το σαββατοκύριακο το δημοσίευμα του γερμανικού Der Spiegel έκανε λόγο για την πρόθεση του Βερολίνου να αφήσουν την Ελλάδα να βγει από το ευρώ εάν η νέα ακυβέρνηση εγκαταλείψει τις πολιτικές λιτότητας. Αν και τα δημοσιεύματα, που ξεκίνησαν απ' το Spiegel, διαψεύδονται επισήμως απ' την Καγκελαρία, εν τούτοις είναι σήμερα στο επίκεντρο της προσοχής των επενδυτών αλλά και των οικονομικών δικτύων που τα προβάλουν στις κύριες ειδήσεις της ημέρας.
http://www.protothema.gr/economy/article/439865/hrimatistirio-podariko-sto-2015-me-voutia-ano-tou-5/
σασες στορυ
αλεξ επιτυχια
σαμαρας μεχρι 2020
ετσι κ αλλιως κ παλι σε ενα χρονο εκλογες θα ειχαμε.Αυτοι που προκαλεσαν εκλογες φταινε, τα είχαμε πει αυτά και μας λεγανε κινδυνολόγους.
Τωρα να τα λουστούνε.
Δεν είναι το ιδιο, θα ειχε ολοκληρωθεί η διαπραγματευση ενώ τωρα ειμαστε στον αερα.ετσι κ αλλιως κ παλι σε ενα χρονο εκλογες θα ειχαμε.
Αυτοι που προκαλεσαν εκλογες φταινε, τα είχαμε πει αυτά και μας λεγανε κινδυνολόγους.
Τωρα να τα λουστούνε.
κ που ξερεις εαν δεν βγαινανε να λενε τα ιδια...παλι κατι θα προεκυπτε, ;)Δεν είναι το ιδιο, θα ειχε ολοκληρωθεί η διαπραγματευση ενώ τωρα ειμαστε στον αερα.
Όχι, αλλά των 2.500 ευρω βεβαίως. Και υπαρχουν.
Δεν είναι το ιδιο λεμε. Όταν ληξει η τετραετια τι μπορεις να πεις δηλαδή?κ που ξερεις εαν δεν βγαινανε να λενε τα ιδια...παλι κατι θα προεκυπτε, ;)
Ο Σαμαράς δηλαδή που ήθελε για ΠτΔ έναν ΚΑΡΓΑ δεξιό και όχι έναν πιο συνενετικό που θα προκαλέσει τη ΔΗΜΑΡ πχ να τον ψηφίσει. Είσα σωστόςΑυτοι που προκαλεσαν εκλογες φταινε, τα είχαμε πει αυτά και μας λεγανε κινδυνολόγους.
Τωρα να τα λουστούνε.
ναι ειναι ικανοι να το λεγανε με επιχειρημα την σταθεροποιηση της χωρας,το αν βγει τωρα ο Αλεξης θα τιναξει τις θυσιες του λαου στον αερα κ ολα αυτα γενικα που ακουγονται κ τωρα.Δεν είναι το ιδιο λεμε. Όταν ληξει η τετραετια τι μπορεις να πεις δηλαδή?
Άλλο η φυσιολογικη εκπνοη της θητείας κι άλλο οι προωρες εκλογες.
Τι θα λεγανε δηλαδή στη ληξη, να μην κανουμε εκλογες?