alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Είμαι σίγουρος ότι στη ζωή του έχει ψηφίσει πασοκ αρκετες φορές. Αλλά δεν τον γαμάς; Δεν ξανασχολούμαι με το απολίτικο ον που νομίζει ότι έχει και άποψη
Είμαι σίγουρος ότι στη ζωή του έχει ψηφίσει πασοκ αρκετες φορές. Αλλά δεν τον γαμάς; Δεν ξανασχολούμαι με το απολίτικο ον που νομίζει ότι έχει και άποψη
Σάλτα και γαμήσου ρε μαλάκα που θα καθομαι να σου ψαχνω πηγες για τα αυτονότητα. Αν και πιο πριν μπηκε μια πηγη από κάποιον.
Στα αρχίδια μου και αν πιστεψεις στα αρχίδια και αν δεν. Πάνε να γαμηθείς να βγάζεις ευρω να τα βαζεις στον κωλο σου και να σου βγαίνουν δραχμές μαλακα. Δεν ασχολούμαι με ψευτρακια και πουστρόψυχα κουραδάκια. Οι μερες σας τελειώνουν τρομπα. Φάε τώρα με την κουτάλα όσο προλαβαίνεις και άσε τις μαλακίες. Μετα θα σφίξουν τα ζωνάρια
Πάλι εδώ είσαι μωρή γλοιώδης σκαταποθήκη; Δε χόρτασες πουτσοσκάμπιλα για σήμερα;
...πραγματι,μονο απο εσενα παιζει να χασει τον τιτλο φετος ο 71.....εισαι μεγαλο πουλεν!!!1αει σύρε και γαμίσου ρε κακέκτυπο του Πάγκαλου…. σκατοσακκούλα σαν και αυτόν είσαι αλλά τουλάχιστον εκείνος έχει και μυαλό…
Παντα ετσι κανει ο τραβατρομπας. Κι εγω μια χαρα του μιλουσα μεχρι που μια μερα αρχισε χωρις λογο να με βριζει σε τρια θρεντ ταυτοχρονα.
Τουλαχιστον ειναι ειλικρινης και παραδεχεται οτι ειναι κτηνωδως ατομικιστης και ειναι με το συστημα γιατι τον βολευει. Δεν πουλαει ιδεολογικα φουμαρα. Αν δει συμφερον στην αριστερα πρωτος πρωτος θα παει να γλυψει τα παπουτσια του Τσιπρα.
Zει στην Αγγλια με 120.000 ευρω το χρονο. Ετσι για να γνωριζεις τι παιζειεμενα αυτο που με εξοργιζει χωρις να ειμαι και καιρο η να με ξερει ειναι οτι θεωρει φυσιολογικο να υποφερουν ανθρωποι απο τη φτωχεια του δντ η να ζουν ανθρωποι με βασικο μισθο τα 490€ το μηνα για 8 ωρες απασχολησης αλλα ο ιδιος ουτε μπορει να ζησει με αυτα τα λεφτα ουτε και θελει
Αξιοσύνη του και μπραβο του.Zει στην Αγγλια με 120.000 ευρω το χρονο. Ετσι για να γνωριζεις τι παιζει
Και τι θα κανει τωρα ο Σαμαρας χωρις τη στηριξη αυτου του ογκολιθου...το καραμανλικο αποτραβιεται απο την μαχη αφηνοντας μονο του τον Σαμαρα..
Zει στην Αγγλια με 120.000 ευρω το χρονο. Ετσι για να γνωριζεις τι παιζει
Και τι θα κανει τωρα ο Σαμαρας χωρις τη στηριξη αυτου του ογκολιθου...
Ναι μπραβο του αλλα αυτο δεν του δινει το δικαιωμα να λεει στους αλλους ζησε με 480 ευρω και πολλα σου ειναι.Αξιοσύνη του και μπραβο του.
Πού τον θυμήθηκες αυτόν?Αντώναρος: Δεν θα είμαι υποψήφιος
Πρώτη καταχώρηση: 30/12/2014 - 16:08
Τελευταία δημοσίευση: 30/12/2014 16:08Πολιτική
Αντώναρος: Δεν θα είμαι υποψήφιος
Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου γνωστοποίησε μέσω Facebook ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος.
Ο κ. Αντώναρος έγραψε στο facebook ότι ενημέρωσε τον Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας ωστόσο σημείωσε ότι η μη συμμετοχή του «δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση αποχώρηση μου από την ενεργό πολιτική».
Πού τον θυμήθηκες αυτόν?
Μείωση συνταξεων? Πολύ το αργησαμε κιολας.Για αυτο θα μας απαντησεις???????????? Η θα συνεχισεις να κανεις την παπια???
Ο Αντωνης λεει οχι αλλα νεα μετρα....τι ισχυει ρε τυπε? Παλι ζαππεια ονειρευετε ο Σαμαρας?Μείωση συνταξεων? Πολύ το αργησαμε κιολας.
δεν σου φαινεται περιεργο ομως?Και τι θα κανει τωρα ο Σαμαρας χωρις τη στηριξη αυτου του ογκολιθου...
Ποιος, ο Κωστάκης? Αυτος δεν σηκώνεται από την πολυθρονα πλεον, ουτε κι αν τον κανουν πλανηταρχη.δεν σου φαινεται περιεργο ομως?
Ιωαννιδης,αντωναρος,παυλοπουλος.
Μην τους ξαναδεις ομως σε περιπτωση ηττας του Σαμαρα ολους μαζι και με τον βουδα μπροστα.
Παλι ζαππεια ονειρευετε ο Σαμαρας?