tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Τύπε την ξερουμε την ηλικια της, του 1976 ειναι.
του 1876...
Τύπε την ξερουμε την ηλικια της, του 1976 ειναι.
1) Αρης Σπινος
2) εγκυρη δημοσκοπηση
3) πρεσβειας
4) δευτερη χρυση αυγη
Πες μου οτι τρολαρεις σε παρακαλω. Πες το μου.
Αυτα πρεπει να απευθυνονται μονο σε διανοητικα καθυστερημενους.
Δεν θα βγει μωρε, σταματα.την ειδαμε την επιτυχια
να κινδυνευουμε να βγει το τσιρκο του τσυριζα
Δεν θα βγει μωρε, σταματα.
Οχι αγαπη μου, με παρεξηγησες, δεν πανηγυριζα για το "μωρο μου" αλλά επειδη ψυχανεμιζομαι οτι τελικα θα ψηφισει ΝΔ.
Μεγαλη. Εγω θελω πιπινακια, με το πρωτο φιλακι στο λαιμο να υγραινονται.
Αμα το πει και ο παπαγαλος να ανησυχησεις.καλα εδω το ειπε ο σπινος
Αυτή υγραίνεται χωρίς καν να την φιλήσετε. Ακράτεια βλέπετε...
Οχι αγαπη μου, με παρεξηγησες, δεν πανηγυριζα για το "μωρο μου" αλλά επειδη ψυχανεμιζομαι οτι τελικα θα ψηφισει ΝΔ.
Πληρωθηκε με δολαρια Ζιμπαμπουε??????????είναι εγκυρότατη.. από την πρεσβεία της Ζιμπάμπουε...
Στα τρόφιμα έχουμε πάνω από 90% αυτάρκεια. Το πετρέλαιο έχει πέσει τόσο ώστε με ταυτόχρονη μείωση της φορολογίας (που είναι αναπόφευκτη)να έρχεται στον καταναλωτή πιο φτηνά από τώρα. Το 65& υποτίμηση είναι υπερβολικό πόσό με βάση τη (πρωτογενή κυρίως )παραγωγή μας. Λόγω του ότι οι τεχνολογίες έχουν προχωρήσει και οι χρόνοι έχουν μειωθεί θα υπάρξει μια σχετικά άμεση ανάπτυξη στη βιοτεχνία έντασης εργασίας και μικρή αύξηση εισαγωγών. Αν συνδεθεί με το δολλαριο το νόμισμα δηλαδη που είναι συνδεμένο το πετρέλαιο τότε μόνο κέρδη θα έχουμε. Και ήδη ανύπαρκτα νεοδεξιά υπανθρωπάκια η αμερική σιγοντάρει τον ευρωσκεπτικισμό, κατακρίνοντας χλιαρά την καγγελάριό σας. Οπότε θα συμφέρει την ηπα να συνδεθεί (ακόμα και σταθερά σε ακραίο παράδειγμα για κανένα 5αρι χρόνια) η δραχμή με το δολλάριο.καλά... ας αρχίσει η πείνα και η αύξηση τιμών στα εισαγόμενα (που αποτελούν και το 70% των αναγκών της χώρας) που θα συνοδευτούν από διαδηλώσεις να δούμε αν θα αρχίσει όποιος κυβερνά με δραχμή να τυπώνει αβέρτα-κουβέρτα χαρτί χωρίς αντίκρυσμα...
1) Αρης Σπινος
2) εγκυρη δημοσκοπηση
3) πρεσβειας
4) δευτερη χρυση αυγη
Πες μου οτι τρολαρεις σε παρακαλω. Πες το μου.
Αυτα πρεπει να απευθυνονται μονο σε διανοητικα καθυστερημενους.
:-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ενταξει, τρολαρεις, ησυχασα τωρα.Ο εγκυρος σπινος αναφερει στο δημοσιευμα οτι γνωριζει απο πηγες οτι σε στοιχηματικες εταιριες της Αγγλιας εχουν παιχτει 25εκ ευρω στη δευτερη θεση της χρυσης αυγης
Πληρωθηκε με δολαρια Ζιμπαμπουε??????????
ξερεις εσυ..... φορμόλη!!!!:-* :-* :-* :-* :-*
(Ουφ φτηνα την γλυτωσα)
Τύπε μιλαμε για ρεσιταλ, στο διαγωνισμο του χρονου χτυπας τετραδα ανετα. Ακατεργαστο διαμαντι με πολυ μελλον.Στα τρόφιμα έχουμε πάνω από 90% αυτάρκεια. Το πετρέλαιο έχει πέσει τόσο ώστε με ταυτόχρονη μείωση της φορολογίας (που είναι αναπόφευκτη)να έρχεται στον καταναλωτή πιο φτηνά από τώρα. Το 65& υποτίμηση είναι υπερβολικό πόσό με βάση τη (πρωτογενή κυρίως )παραγωγή μας. Λόγω του ότι οι τεχνολογίες έχουν προχωρήσει και οι χρόνοι έχουν μειωθεί θα υπάρξει μια σχετικά άμεση ανάπτυξη στη βιοτεχνία έντασης εργασίας και μικρή αύξηση εισαγωγών. Αν συνδεθεί με το δολλαριο το νόμισμα δηλαδη που είναι συνδεμένο το πετρέλαιο τότε μόνο κέρδη θα έχουμε. Και ήδη ανύπαρκτα νεοδεξιά υπανθρωπάκια η αμερική σιγοντάρει τον ευρωσκεπτικισμό, κατακρίνοντας χλιαρά την καγγελάριό σας. Οπότε θα συμφέρει την ηπα να συνδεθεί (ακόμα και σταθερά σε ακραίο παράδειγμα για κανένα 5αρι χρόνια) η δραχμή με το δολλάριο.
ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ - ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ. Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΒΡΩΜΟΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ
Αμα το πει και ο παπαγαλος να ανησυχησεις.