alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Δεν θα απαντησω μωρο μου.
Οι επιτυχημενοι δεν αλλαζουν.Ε τοτε να αλλαξουμε τον Σαμαρα!
ναι μωρε νταξ για την εμπειρια μπηκα κι εγω σε ενα λεωφορειο μην το κάνετε θεμαΜε τετοιους βυζους δεν εχεις καταφερει να βρεις θυμα να σε πηγαινοφερνει;
Πρώτον ΓΝΩΡΙΖΕ την κατασταση και εταζε ψεματα
Δευτερον εκβιασε για εκλογες και εριξε τον Καραμανλη ενω ο χοντρός ειχε κανονισει ηδη με τον Μπαροζο ενα πιο λάιτ προγραμμα λιτοτητας για τρια χρονια για να αποφυγουμε τα χειροτερα.
ναι μωρε νταξ για την εμπειρια μπηκα κι εγω σε ενα λεωφορειο μην το κάνετε θεμα
ρόζυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
Πιο συγκεκριμενο δεν γινεται.α αυτο ειναι το συγκεκριμενο
καλα ενταξει
Πες τα ρε τύπε. Σαραντα χρονων κοντευει κι ακομη δεν εχει μαθει τα βασικα.
Οι επιτυχημενοι δεν αλλαζουν.
ε ενταξει δεν διαφωνω κι ουτε ειπα οτι θα συνεργαστουν οι δυο πρωτοι.Εγω ειπα γαπ μπενι και Σαμαρας συνεργασια και πρωτο κομμα θεώρησα ΝΔ.
Για την εμπειρια κανουμε μπαντζι-τζαμπινγκ ή ορειβασια. Το να μπεις σε λεωφορειο δεν το λες και εμπειρια εκτος αν εισαι η Δουκισσα του Κεντναι μωρε νταξ για την εμπειρια μπηκα κι εγω σε ενα λεωφορειο μην το κάνετε θεμα
38Τυπε εισαι σιγουρος οτι δεν τα εχει πατησει τα 40?
Ο Συριζα παντως ονειρευεται 35% και 144 εδρες, αν μεινει το 10-12% εκτος βουλης.Πρέπει ένας από αυτούς να βγει 3ο κόμμα. Αν είναι 5ο - 6ο δεν γίνεται τίποτε.
Εκτός και αν το πρώτο κόμμα πάρει 140 έδρες και πάνω πράγμα απίθανο είτε για ΝΔ είτε για ΣΥΡΙΖΑ.
Πιο συγκεκριμενο δεν γινεται.
Τύπε την ξερουμε την ηλικια της, του 1976 ειναι.Τυπε εισαι σιγουρος οτι δεν τα εχει πατησει τα 40?
Για την εμπειρια κανουμε μπαντζι-τζαμπινγκ ή ορειβασια. Το να μπεις σε λεωφορειο δεν το λες και εμπειρια εκτος αν εισαι η Δουκισσα του Κεντ
Ο δημοσιογραφος αρης σπινος παρουσιασε εγκυρη δημοσκοπηση πρεσβειας που δειχνει πρωτο το συριζα και δευτερη τη χρυση αυγη
http://[URL unfurl="true"]www.xryshaygh.com/assets/images/news/akropoli-dimoskopisi-stiki.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
1) Αρης Σπινος
2) εγκυρη δημοσκοπηση
3) πρεσβειας
4) δευτερη χρυση αυγη
Πες μου οτι τρολαρεις σε παρακαλω. Πες το μου.
Αυτα πρεπει να απευθυνονται μονο σε διανοητικα καθυστερημενους.