kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 647
- Πόντοι
- 376
νταξ.
νομίζω ότι το grexit το φοβούνται τουλάχιστον όσο κι εμείς.
γιατί είναιάγνωστεςευεργετικες για εμας στα αρχιδια μας για τους εξω οι συνέπειες.
νταξ.
νομίζω ότι το grexit το φοβούνται τουλάχιστον όσο κι εμείς.
γιατί είναιάγνωστεςευεργετικες για εμας στα αρχιδια μας για τους εξω οι συνέπειες.
τραμουντανα τι πληρωνεις ρε? απο το 6ο ετος και μετα ο φοιτητης ουτε να φαει δικαιουται στη λέσχη τσαμπα ουτε βιβλια ουτε πασο στα λεωοφορεια
Δηλαδή πανέξυπνο ον όπου να'ναι τα δίνει τα δάνεια;;;; Δεν θα έπρεπε να κάνει μια σοβαρή αξιολογηση για να επενδύσει σε κάποιον;; Και γιατί να την πληρώσω εγώ ας πούμε που δεν πήρα δάνειο;;; Για πες ρε διάνοια.για να τα πάρει πίσω με τόκο... γιατί αυτή είναι η δουλειά της να αγοράζει και να πουλάει χρήμα... αγοράζει από τους καταθέτες και πουλάει στους δανειολήπτες...
βλάκα...
εσένα ρώτησα τι πληρώνεις για το δικό μου το πτυχίο... ασε τις μπαλιές στην κερκίδα ...
την ξένη γλωσσα του χιπχοπάκη που πλήρωσες δεν σε πείραξε...
Your precious???????????????????????αυτό που θα πιάσει είναι τ'αρχίδια του Σόιμπλε.... ασε δε που αν αληθεύει η φωτό του κομιστή (και δεν είναι απλή προπαγάνδα) θα γελάει όλη η Ευρώπη μαζί μας...
Τι κολλημα έχεις φαει? σιγα μη κατσω να μιλησω εδω μεσα για την μισθοδοσια μου λες και ενδιαφερει κανεναν
Περισσότερη σχέση με πασοκ θα είχε αυτό παρά με συριζαΚορυφαίο στέλεχος των Podemos κατηγορείται για διαφθορά
Οι Podemos, το κόμμα της αντι-λιτότητας που κατήγγειλε τη διαφθορά της ισπανικής πολιτικής τάξης πρέπει να απαντήσουν τώρα στις κατηγορίες που δέχεται ένα από τα κορυφαία στελέχη τους για σκοτεινά χρήματα.
.
.
.
SYRIZA PODEMOS VENCEREMOS
αβαβα τα ροζ γατακια
Δηλαδή πανέξυπνο ον όπου να'ναι τα δίνει τα δάνεια;;;; Δεν θα έπρεπε να κάνει μια σοβαρή αξιολογηση για να επενδύσει σε κάποιον;; Και γιατί να την πληρώσω εγώ ας πούμε που δεν πήρα δάνειο;;; Για πες ρε διάνοια.
Και εν τέλει το χρήμα τι στον πούτσο είναι. Ανταλλακτικό μέσο ή προιόν;;;;
Η lufthansa;;;; Δημόσια ή ιδιωτική. Οι εργαζόμενοί της;;; Δουλευταράδες ή κοπρόσκυλα δημόσιοι;;;; Από παντού μπάζεις
φιλε εσυ μιλαγες γι αυτα χωρις ντροπες τοτε
εγω απο ενδιαφερον ρωτησα![]()
Έχω μαγαζί με έπιπλα ας πούμε. Και πουλάω της πουτάνας το εμπόρευμα επί πιστώσει με δικά μου γραμμάτια. Και κανένας πούστης δε με πληρώνει. Και δεν βαστάω οικονομικά και είμαι έτοιμος να κλείσω. Θα με ανακεφαλαιοποιήσει κανένας;;;Θα μου εξηγήσει κάποιος "προδευτικός" γιατί το "Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη" είναι σωστό;
Κατ' αρχήν οι τραπεζίτες δεν θέλουν σπίτια, τα λεφτά της τράπεζάς τους πίσω θέλουν.
Τώρα αν κάποιος πήγε και πήρε δάνειο 200.000 ευρώ με τοκοχροωλύσιο 1.600 τον μήνα επί 15 χρόνια, για να φτιάξουν σπίτι 300 τ.μ. στο οικόπεδο που είχαν πάρει προίκα από τον πεθερό τους μαζί με τα 100.000 που πήραν από το εφ' άπαξ του πατέρα τους, τώρα βέβαια με την σιγουριά πως δεν έχουν κανέναν κίνδυνο να το χάσουν δεν πληρώνουν ούτε ένα ευρώ και το παίζουν και μάγκες!
Τα λεφτά όμως αυτά λείπουν από τις τράπεζες, οπότε οφείλου να ανακεφαλαιοποιηθούν από τον μηχανισμό παροχής ρευστότητος, που τον χρεωνόμαστε ΟΛΟΙ εμείς!
Αν όμως "κινδύνευαν" να το χάσουν το σπίτι τους θα πήγαιναν να κάνουν έναν διακανονισμό με την τράπεζα, να πλώρωναν ας πούμε 800 ευρώ για 30 χρόνια, ίσως και λιγώτερο αν τους έριχναν το επιτόκιο. Τότε λοιπόν οι τράπεζες δεν θα έγραφαν λογιστικές ζημιές και δεν θα είχαν ανάγκη ανακεφαλαιοποίησης.
Οπότε όποιος συμφωνεί να πληρώνουμε όλοι μας διότι κάποιου του καύλωσε να φτιάξει σπίτι 300 τ.μ. χωρίς να είχε τα λεφτά όταν το έφτιαχνε, ας το υποστηρίξε αυτό το μέτρο. Εγώ δεν θέλω να είναι κορόιδο να πληρώνω για τα πολυτελή σπίτια άλλων, οπότε είμαι υπέρ (της απειλής) των κατασχέσεων ΚΑΙ της πρώτης κατοικίας!
Έχω μαγαζί με έπιπλα ας πούμε. Και πουλάω της πουτάνας το εμπόρευμα επί πιστώσει με δικά μου γραμμάτια. Και κανένας πούστης δε με πληρώνει. Και δεν βαστάω οικονομικά και είμαι έτοιμος να κλείσω. Θα με ανακεφαλαιοποιήσει κανένας;;;
Αποδείξεις έχεις; Και εν τω μεταξύ έστω ότι φοροδιαφεύγει κάποιος απο ποδεμος. Τι σχέση εχει με συριζα;;;φυσικά και λαδώνει για να έχει κάποιες διεθνείς συμμαχίες έστω και σε επίπεδο αντιπολίτευσης ...
Ποια ντροπη ρε? τα 1000 ειναι ενας καλος μισθος για την εποχη. Αν δουλευεις σε άλλους και δεν έχεις δικη σου επιτυχημενη επιχειρηση.
Γιατι να ντραπω δεν καταλαβα
Και αν δε μου τα δώσουν τι θα γίνει;;; Αν ας πούμε πτωχεύσουν;;; Αν φύγουν σε άλλη χώρα;;; Θα κινηθει η interpol;;;; Μη μαλακίζεσαι απλά και μόνο για να δείξεις αντίθεση. Εγω σαν έμπορος επίπλων θα κλείσω λόγω της μαλακίας μου να χαρίζω ουσιαστικά τα έπιπλα. Η τράπεζα όμως ανακεφαλαιώθηκε από τα λεφτά όλωναν έρθει όμως κάποιος και σου πεί ... ξέρεις παίκτη από ότι σου χρωστάνε θα σου δώσουν τα μισά τότε έχει και υποχρέωση να σου τα δώσει αυτός...
ΜΕ βάση τι κριτήριο;;;150 τμ ?????
τρελλός παπάς σε βάφτισε .... 50 τμ για ζευγάρι με ένα παιδί 70 με δύο παιδιά και το πολύ 90 με όσα παιδιά και αν έχει ... και αξία το πολύ μέχρι 100.000
Ποια ντροπη ρε? τα 1000 ειναι ενας καλος μισθος για την εποχη. Αν δουλευεις σε άλλους και δεν έχεις δικη σου επιτυχημενη επιχειρηση.
Γιατι να ντραπω δεν καταλαβα
Αποδείξεις έχεις; Και εν τω μεταξύ έστω ότι φοροδιαφεύγει κάποιος απο ποδεμος. Τι σχέση εχει με συριζα;;;
Και αν δε μου τα δώσουν τι θα γίνει;;; Αν ας πούμε πτωχεύσουν;;; Αν φύγουν σε άλλη χώρα;;; Θα κινηθει η interpol;;;; Μη μαλακίζεσαι απλά και μόνο για να δείξεις αντίθεση. Εγω σαν έμπορος επίπλων θα κλείσω λόγω της μαλακίας μου να χαρίζω ουσιαστικά τα έπιπλα. Η τράπεζα όμως ανακεφαλαιώθηκε από τα λεφτά όλων
Τις καημένες τις τράπεζες. Η ευθύνη ανήκει ουσιαστικά στην τράπεζα γιατί επένδυσε πάνω σε λάθος επιλογή.Αυτό πάει να πεις πως ΟΛΟΙ πρέπει να έχουν σπίτια 300.000 ευρώ ΧΩΡΙΣ να έχουν λεφτά για να τα αγοράσουν και να βάζουν φέσια στις τράπεζες;
Τυπική λογικού αριστερού ρεμπεσκέ...
ΜΕ βάση τι κριτήριο;;;