Mexikanos_
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2011
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
σε τι επίπεδο... ?? αγγλικά τελωνείου φαντάζομαι
Εσύ τράμυ ποιά είναι η τελευταία δεξιότητα που απέκτησες;
σε τι επίπεδο... ?? αγγλικά τελωνείου φαντάζομαι
άμα σαρώσουν στις περιφερειακές τι νομίζεις θα γίνει στις εθνικές?![]()
αγγλικα λοουερ και ιταλικα επιπεδου β2 δυο ξενογλωσσα πτυχια εχω μια χαρα
Γιατι δεν μας λες και εσυ τι ξερεις λοπον?στα καμαρωτα παπαρια μου τι θα γινει, ο apoc στηριζει την αποψη οτι ο Τσιπρας wink wink εκανε εξυπναδα και ζητησε 6μηνη παραταση γιατι εντω μεταξυ θα χει τους πορδεμος στο eurogroup να τον στηριξουν
Ο apoc δε ξερει που του παν τα 4 κι ηρθες και συ να καλυψεις το συντροφι με τις περιφερειακες εκλογες.
μάλιστα... καλά είπα του τελωνείου...
Εσύ τράμυ ποιά είναι η τελευταία δεξιότητα που απέκτησες;
περιφερειακες εκλογες ειναι, παραμενεις μαλακας. Απλα πηρες και το παπι στο λαιμο σου
ξερεις στην ελλαδα αναζητουσα εργασια οχι στο εξωτερικο
Aπο τις 26/01 τυπε..! Δεν το πηρες χαμπαρι???????? Τοτε τι ελεγε η βουλτεψη ρε φιλε? Μηπως ειναι ακομα ο Σαμαροβενιζελος πρωθυπουργοι????????
Γιατι δεν μας λες και εσυ τι ξερεις λοπον?
Συνεχισε να λες παπαριες. Το καυλι που θα φατε στο κωλι σας θα σας βγει απο το στομα.
σου ειπα, ο Τσιπρας ηθελε 6μηνο για ναεκβιασειδιαπραγματευτει δοση-χρεοκοπια τον Ιουλιο εντος επεκτεταμενου προγραμματος, δε του κατσε και πηρε 4 μηνο οποτε θα παει τον Ιουλιο με αξιολογηση η χρεοκοπια εκτος ευρωζωνης ακα το καβλι στον δικο μας κωλο, οχι στον Ευρωπαιων. Τελος. Ουτε πορδεμος ουτε θα παρουμε το eurogroup δικο μας και λοιπες φαντασιοπληξιες
Σε 30 περιπου μερες περιμενεις αποτελεσμα? Εγω εδωσα 6 μηνες εως 12 μηνες να δω στην πραξη καποιο αποτελεσμα.Eσυ τυπε τι αριστερα , τι δεξια, τι πασοκονδ ,τι συριζανελ, εχεις δει καμια διαφορα στη ζωη σου τη δουλεια σου κλπ?
Ειδες τυπε? Εχω και αλλα για τετοιυς τυπους.Φιλε αν μη τι αλλο εχεις ακαταμαχητα επιχειρηματα και δειχνεις οτι εχεις μελετησει πολυ καλα ενα θεμα.![]()
Μπραβο σου..!Σε ποια απο αυτες τις χωρες σε πρωτοστραπονιασαν?
Prince2 Practitioner ;)
ακούς τι γραφεις?![]()
ακούς τι γραφεις?![]()
Το ξερω τυπε για αυτο μιλησα για στραπον. Για αφρικη απλα το θεωρησα δεδομενο!Στην Αφρικη τι να στραπονιασουν ρε τυπε? εχουν φυσικα εργαλεια![]()