εσύ ναύαρχε το λες αυτό συμβιβασμό ??? εμένα για αυστηρό κωλοδάχτυλο μου φαίνεται...
αααα ναι κερδίσαμε... την τρόικα δεν την λέμε πλέον τρόικα αλλά "οι θεσμοί"
καλημερα ξενυχτηδες!ολη νυχτα ρε πούστη μου τσακώνεστε εδω μέσα και αν εξαιρέσω τον αυτιστικό-ΣΚΑΣΕ ΒΛΑΚΑ-και κανα δυο φερεφωνα του Σαπιοκοιλιά και του Γκαβού,απορώ με την αντπαραθεσή σας..ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ?
Το εγραψα παραμονή εκλογών-ο Τσιπρας θα κανει κωλοτούμπα και θα συνεχίσει ΣΧΕΔΟΝ στο ιδιο μονοπάτι..και μόνο που το μονοπάτι ΔΕΝ ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο-mail Χαρδουβελη με ΦΠΑ στα νησια,μειωση επικουρικών και κυριων συνταξεων-ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ!
Αν μπορέσει και κρατησει το πλεονασμα στο 1,5%, θα πανε και καποια φραγκα σε εξομαλυνση ανισοτητων κυρίως ομως στα αθενεστερα κοινωνικά στρώματα..
Καταλαβαίνω τη χαρα των αντιπολιτευομένων τωρα,αυτό ομως που δε θελετε να καταλαβετε όλοι,ειναι οτι τα ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ..Οσο δεν προωθούνται ριζοσπαστικές λύσεις και τολμηρές κινησεις στην πολιτική σκακιερα-πχ Επαναχάραξη Γεωπολιτικού προσανατολισμού και ενδυναμωση της σπουδαίας στρατηγικής μας θεσης-θα ειμαστε ο φτωχός καταχρεωμένος συγγενής..
ΥΓ:Τραμου αγόρι μου σε καταλαβαίνω απόλυτα..Δουλεψες σκληρά στη ζωή σου και θέλεις και οι άλλοι να κανουν το ιδιο..δεν μπορείς ομως να αξιώνεις από μια απελπισμένη κοινωνία να στηρίξει τις μικροπολιτικές των προηγούμενων. Δωσε χρόνο σε αυτούς να δούμε τι σκατα θα κανουν και μετα ετοιμασου για Χρυσή Αυγή..