jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Να εβλεπα τι αποψη θα ειχες αμα ησουν νεος ανεργος εδω και 2-3 χρονια αμα εισαι βολεμένος ειναι λογικο να τα λές μπολικα.
και θα παραμεινουν ανεργοι
Να εβλεπα τι αποψη θα ειχες αμα ησουν νεος ανεργος εδω και 2-3 χρονια αμα εισαι βολεμένος ειναι λογικο να τα λές μπολικα.
η αριστερά είναι ο πνευματικός καρκίνος μιας κοινωνίας...
καλα και η δεξια ειναι ο εμπολα της κοινωνιας
Για μενα οποιος πιστεψε τις ανοησιες του Συριζα, ναι, ειναι βλακας.
Δικαιουμαι να εχω την αποψη μου?
Θα ψηφιζα ΝΔ για να μην μεινω άλλα πεντε χρονια ανεργος με αυτους που κυβερνανε τωρα.Να εβλεπα τι αποψη θα ειχες αμα ησουν νεος ανεργος εδω και 2-3 χρονια αμα εισαι βολεμένος ειναι λογικο να τα λές μπολικα.
Δεν θα τους κάνουμε Κούγκι???Καμμένος: "Παράταση δανειακής σύμβασης σημαίνει παράδοση της χώρας στους δανειστές, πτώχευση"
Αράζω στον καναπέ, παίρνω pop corn και παρακολουθώ την σύγκρουση των γιγάντων του πνεύματος Καμμένου-Τσίπρα.
μην πάτε σε εκλογες βλέπετε οτι ο Τσιπρας δεν καταφέρνει κάτι αμα φερετε τον μιχαλολιακο αυτος ειναι τρελος θα βαλει τους κλεφτες στη φυλακη
Δεν θα τους κάνουμε Κούγκι???
Ρε ανθρωποι, εχετε καταλαβει σε ποιους δωσατε την κυβερνηση γαμω την αγανακτηση μου?
ο γνωστος Μπολντυς.....ο ρομαντικος τυποςΩραια. Αρα αυτο δειχνει διαθεση να δουλεψουν τουλαχιστον λιγο σοβαροτερα απο τους προηγουμενους.
Να μου λεει εμενα για θυσιες και την ιδια στιγμη να κυκλοφορει με τις αμαξαρες και τα αεροπλανα ε κοροιδια ειναι ρε φιλε
με κοροιδευει. Δεν ειπα πως θα σωθουμε αλλα απο τις διαθεσεις καταλαβαινεις τον αλλον μπορει να δεις αλλαγες στο εσωτερικο
ο γνωστος Μπολντυς.....ο ρομαντικος τυπος