Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Όχι ρε σείς. Δάσκαλος χορού και χορογράφος στο κρέιζι χορς.
Μπα ολοι αυτοι ειναι
Όχι ρε σείς. Δάσκαλος χορού και χορογράφος στο κρέιζι χορς.
Καμία σχέση!
Δεν έχεις πολύ σχέση με οικονομικά, έτσι ?
διαφωνω ότι είναι αποτυχία. Είναι απλά η βαση για να στηριχθούν οι δυτικές "πολιτισμενες" χώρες
Μπά!!! Καμία!!!
Τα μόνα οικονομικά που ξέρω είναι η πρακτική αριθμητική που έκανα στο σχολαρχείο.
Capitalism and Freedom φίλε, καλό βιβλίο και αν ο Φρίντμαν δεν ήταν φιλελε, δεν ξέρω ποιος είναι ....
Hugh Hefner?...........is it you really?!!!!!!!!εγώ αδερφε μου είχα ενα όνειρο στη ζωή μου να μπορέσω κάποτε να βγαζω χρήματα χωρίς κουστούμι,να είμαι ανάμεσα σε γυμνές γυναίκες που θα με πλήρωναν και θα ήταν και νόμιμο...ε λοιπόν το έκανα πραγματικότητα και το απολαμβάνω...
Μπας και ανοιξες κανενα στριπτιζαδικο?
Ευχαριστώ.
Ο φρίντμαν όμως μιλά για "ελάχιστη παρέμβαση". ;)
Ε και ? Από ποτέ καπιταλισμός είναι ο κρατισμός ?
Capitalism : an economic and political system in which a country's trade and industry are controlled by private owners for profit, rather than by the state.
wiki?.......Ε και ? Από ποτέ καπιταλισμός είναι ο κρατισμός ?
Capitalism : an economic and political system in which a country's trade and industry are controlled by private owners for profit, rather than by the state.
Ναι wiki, πειράζει?wiki?.......
βρε παμπόνηρε.......ποτέ δεν ειχαμε ουτε εχουμε ουτε θα εχουμε κουμουνισμο οπως το φαντάζεσαι στο αρρωστο μυαλο σου
μην μπερδευεις το τι κάνει η καθε κυβέρνηση με το δημόσιο τομεα! αυτο δεν αλλαζει τον τροπο που δουλεύει ο ιδιωτικος, ο οποίος ελέγχει τα πάντα!
αντε κουμουνοφοβικε!!!!!!!!!!
Νταξει τυπε για να βαζεις 15 χιλιαρικα θα βγαζεις και κατι τις, αλλιως θα το εκλεινες εχθες. Εμεις ουτε βαζουμε κατι στις αρχες του μηνα ουτε βγαζουμε κατι στο τελος του, τα αλλα εξοδα ομως τρεχουν και δεν τα προλαβαινουμε ουτε με κατοσταρι.
απο τις μαλακιες που τσαμπουνας εχουμε ζαλιστει!!!!!Ναι wiki, πειράζει?
Έχεις τρικυμία στο κρανίο φίλε, πάρε δραμαμίνες, αν δεν σε πιάσουν πάρε πιο βαριά .....
αν δεν πουληθουν βεβαια τα εκθεματαΑν είναι καλαματιανος, την έχει καλά. Θα πάει στο Μουσείο της Ακρόπολης. ;)
απο τις μαλακιες που τσαμπουνας εχουμε ζαλιστει!!!!!
αν δεν πουληθουν βεβαια τα εκθεματα
Όταν φας την ψωλή μου να δεις ζαλάδα ....