Επισκέπτης
Δεν νομιζω. Θα κανουμε χρονια να ξαναδουμε ρουσφετι και δεξια γενικαΤώρα σύντροφε είναι η σειρά της αριστεράς;
Δεν νομιζω. Θα κανουμε χρονια να ξαναδουμε ρουσφετι και δεξια γενικαΤώρα σύντροφε είναι η σειρά της αριστεράς;
Πολλά λάθη και αυτοί ρε πούστη μου Πιο κοντα στο εεκ είμαι αλλά και πάλι δύσκολα.ΚΚΕ το κομμα σου λαε!
Μπαμ κάνεις ;)αυτό πως το λες ?? γνωριζόμαστε ?? έχουμε δουλέψει παρέα στην ίδια δουλειά ??
12 ώρες την μέρα ?? ρε μεγάλε με μειωμένο ωράριο δούλευες ??
Φυσικά και όχι. ΕΠίσης δεν ρουφιάνεψα ποτέ για να βγάλω φράγκα όπως κάνεις εσύ. Καμιά κληρονομια. Όλα δουλεμένα από εμένα. Γιατι υπήρχαν χρονιές που δούλευα και 12 ωρες τη μερα μαλάκα.
Μη φοβάσαι όταν θα δω ότι αρχίζουν να τελειώνουν τότε θα δω τι θα κάνω. Με το βιογραφικό μου δουλεια θα βρω.
Τα ρουσφετια της δεξιας τελειωσαν συντροφε
Είπαμε όποιος αριστερός βγάζει λεφτά είναι αριστερός με δεξιές τσέπες και οποιος δεν βγάζει είναι αναρχοάπλυτος τεμπελης. Αυτα είναι τα γαμάτα επιχειρήματά σας. Γαμάτα είναι και στην καπιταλιστικη νιγηρια, ινδονησια, περου ;)Και αν δεν βρεις δουλειά στην Ελλάδα μην απελπίζεσαι, όλο και κάποια κομουνιστική χώρα θα έχει δουλειές, έτσι?
Πρόσεξε όμως μην πας σε κάμεια νεοφιλελεύθερη κόλαση όπως η Γερμανία, η Αυστραλία, η Ολανδία ..... ποιος πάει σε τέτοια μέρη ρε συ? :S
Βενεζουέλα, Κούβα, Βόρειος Κορέα ... αυτές είναι χώρες για να ζει κανείς
Μην τον απογοητευεις τυπε, εδω ο Αλεξης θα προσλαβει 100.000 στο δημοσιο. Μια θεση για τον συντροφο να τον βολεψουμε δεν εχει?
Ακόμη είμαι κοντά στο να αρχίζω να πουλάω δικά μου τραγούδια στο εξωτερικό. Έτσι επειδή ποτέ μου δεν καθόμουν στα αυγά μου αγαπητέ συντηρητικέ που νομίζεις ότι εισαι προοδευτικός. Εσύ αλήθεια τι κάνεις;;;;
Μην πτοεισαι συντροφε και μην σκυβεις το κεφαλι ο μονος δρομος ειναι αντισταση και παλη!Πολλά λάθη και αυτοί ρε πούστη μου Πιο κοντα στο εεκ είμαι αλλά και πάλι δύσκολα.
Ωραίοςεγώ αδερ΄φε μου είχα ενα όνειρο στη ζωή μου να μπορέσω κάποτε να βγαζω χρήματα χωρίς κουστούμι,να είμαι ανάμεσα σε γυμνές γυναίκες που θα με πλήρωναν και θα ήταν και νόμιμο...ε λοιπόν το έκανα πραγματικότητα και το απολαμβάνω...
Αν εχει τα προσοντα θα προσληφθει, αλλιως θα μεινει ανεργος να τρωει τα ετοιμα.Μην τον απογοητευεις τυπε, εδω ο Αλεξης θα προσλαβει 100.000 στο δημοσιο. Μια θεση για τον συντροφο να τον βολεψουμε δεν εχει?
Μην πτοεισαι συντροφε και μην σκυβεις το κεφαλι ο μονος δρομος ειναι αντισταση και παλη!
Είπαμε όποιος αριστερός βγάζει λεφτά είναι αριστερός με δεξιές τσέπες και οποιος δεν βγάζει είναι αναρχοάπλυτος τεμπελης. Αυτα είναι τα γαμάτα επιχειρήματά σας. Γαμάτα είναι και στην καπιταλιστικη νιγηρια, ινδονησια, περου ;)
εγώ αδερφε μου είχα ενα όνειρο στη ζωή μου να μπορέσω κάποτε να βγαζω χρήματα χωρίς κουστούμι,να είμαι ανάμεσα σε γυμνές γυναίκες που θα με πλήρωναν και θα ήταν και νόμιμο...ε λοιπόν το έκανα πραγματικότητα και το απολαμβάνω...
Να μην ξαναλέμε τα ίδια, ο καπιταλισμός έχει και αποτυχίες (δεν ανεβάζει το πολιτιστικό επιπαιδο μιας χώρας ο καπιταλισμός και δεν φταίει αν στην Νιγηρία δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα τον τροχό) , ο σοσιαλισμός ΜΊΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΧΕΙ ???
Το Περού είναι γαμάτο φίλε
Μπας και ανοιξες κανενα στριπτιζαδικο?
Οι φιλελέδες είναι καπιταλιστές;
Μπας και ανοιξες κανενα στριπτιζαδικο?
διαφωνω ότι είναι αποτυχία. Είναι απλά η βαση για να στηριχθούν οι δυτικές "πολιτισμενες" χώρεςΝα μην ξαναλέμε τα ίδια, ο καπιταλισμός έχει και αποτυχίες (δεν ανεβάζει το πολιτιστικό επιπαιδο μιας χώρας ο καπιταλισμός και δεν φταίει αν στην Νιγηρία δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα τον τροχό) , ο σοσιαλισμός ΜΊΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΧΕΙ ???
Το Περού είναι γαμάτο φίλε