voucheristas
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Και το χρήμαΗ δεξια ειναι γνωστη για την ηλιθιοτητα της. Η πλειοψηφια των πνευματικων ανθρωπων, καλλιτεχνων, επιστημονων, καθηγητων ανηκουν στην ευρυτερη αριστερα. Τα μονα ερεισματα της δεξιας ειναι... η εκκλησια και ο στρατος. Θεσμοι που ως γνωστον φημιζονται για την σκεψη και τον ορθο λογο τους.
Ποιος τη γαμάει την φτωχή πνευματικά Ελλάδα. Αυτό είναι παγκόσμιο φαινόμενο ;)Η γνωστη παπαριά που αναπαραγεται επι δεκαετιες.
Κλισεδάκι που δημιουργηθηκε κυριως επι ΠΑΣΟΚ για να γλειψουν τους αριστερους και να τρωνε τις ψηφους τους.
Η "πνευματικοτητα" της αριστερας εξαλλου μας οδηγησε σε ενα κρατος μετριοκρατιας και επικρατησης της φαυλοτητας.
Επικρατηση της αχρηστείας εναντι της αριστείας, τεμπεληδες, ανορθογραφοι, σαχλαμαρακηδες, ψευτοκουλτουριαρηδες. Που βιωνουμε σημερα σαν "κριση αξιων". Οσο συντομοτερα απαλλαγουμε απο τον πνευματικο καρκινο της αριστερας, τοσο συντομοτερα θα παει μπροστα αυτο το εθνος.
Το έχεις τερματίσει τώρα και φαντάζομαι το γνωρίζεις, στη θέση σου θα ανακαλούσα και θα ζητούσα αυτό το ποστ να σβηστεί για να μη χρησιμοποιηθεί στο μέλλον εις βάρος σουΟι χρυσαυγιτες μαλλον με εσας συντασσονται και συναριθμουνται επι χρονια...
Έριξαν σκυλοψαρα φύλακες στη θάλασσα;;;;Οχι . Στην Ισπανια φραξαν τα συνορα με το Μαροκο και σταματησαν να μπαινουν μαροκινοι και αλγερινοι απο εκει . Πηγαιναν στην Τουρκια και απο εκει αρχισαν να περνανε στην Ελλαδα. Με το φραχτη στον Εβρο μειωθηκε και αυτο.
Αν χτυπηθουν τα κυκλωματα δουλεμπορων απο την Τουρκια θα μειωθει και η προσβαση απο τα νησια.
Απο την αλλη η Ελλαδα πρεπει να χορηγει με σωστο τροπο ασυλο σε οσους το δικαιουνται . Εν πασει περιπτωσει , αυτο που ειπες πριν δεν αποτελει επιχειρημα να ΜΗ παιρνονται αστυνομικα μετρα. Αλλα απλα οτι πρεπει συμπληρωματικα να παρθουν και αλλα (τι ? )
Μήπως καταλαβαίνεις και τι εννοούσε;;;;και φυσικά η νέα αριστερή διακυβέρνηση φροντίζει να την διατηρήσει και να την επεκτείνει καταργώντας τα πρότυπα σχολεία και βάζοντας υπουργό Παιδείας αυτό το υποκείμενο της κατώτατης κοινωνικής στάθμης Μπαλτά ο οποίος ανερυθρίαστα εδήλωσε ότι η αριστεία είναι ρετσινιά...
φαντάζομαι μεγάλωες με αφισα του παστερνακ στο δωμάτιό σου.δεν ξέρω για του Νόβα (που δεν είναι βέβαια δικό του το ποίημα αλλά να έχουμε να λέμε) αλλά του Σεφέρη "Το περιγυάλι το κρυφό" πήρε Νόμπελ...
όπως πήρε και ο Ζαχάρωφ και ο Σολζεντίτσιν και ο Μπορίς Πάστερνακ τον οποίο η αριστερή διανόηση της Σοβιετίας τον χαρακτήρισε "βρωμερό κουνάβι που κοπρίζει την φωλιά του"...
μιλάμε για προοδευτικότητα όχι μαλακίεςστα αρχιδια μας ... αμα δεν τις γουστάρουν να τις διώξουν και να αποκτήσουν εργατικά δικαιώματα στην ανεργία τους... και άμα γουστάρουν...
Οικονομικη ολοκλήρωση λέγεται αυτό και είναι απλούστατο να το καταλάβει και παιδί του δημοτικούΓιατι, επειδη το λες εσυ?
Μια μαλακια και μιση ειναι αυτο που λες.
...........................και ποιός σου είπε ότι δεν είναι ανταγωνιστικό ??
Τάδε έφη Χαραλάμπους.Η δεξια ειναι γνωστη για την ηλιθιοτητα της. Η πλειοψηφια των πνευματικων ανθρωπων, καλλιτεχνων, επιστημονων, καθηγητων ανηκουν στην ευρυτερη αριστερα. Τα μονα ερεισματα της δεξιας ειναι... η εκκλησια και ο στρατος. Θεσμοι που ως γνωστον φημιζονται για την σκεψη και τον ορθο λογο τους.
σκέψου 2 πράγματα, τι μνημεία κατασκεύασαν οι πιστοί για τη θρησκεία τους ανά τον κόσμο,Τα μονα ερεισματα της δεξιας ειναι... η εκκλησια και ο στρατος
Ειμαι φιλελευθερος αλλά το κρατος πρεπει να επενδύσει στις τράπεζες στα δυσκολα για να σωθούν, είμαι προοδευτικός αλλά ο καθένας να κάτσει στη χώρα του, είμαι ευρωπαιστής αλλά μη τολμήσουν να ξαναγίνουν gayparade, είμαι αξιοκράτης αλλά και καμια πίπα παραπάνω θα την κάνω για να κερδίσω κάτι έναντι του ανταγωνιστή μου, μας δίνουν δανεικα και μας σωζουν αλλά πρέπει να τρώμε μεγάλο μερος του αεπ για τα σύνορα της εε μονο εμείς, όλοι οι συριζαιοι είναι ανεκπαιδευτοι χωρις πτυχία όχι σαν τον τζημερο που δεν τον άφησαν τα αριστερά κόμματα να το πάρει κτλ κτλδεν γνωρίζω και δεν με αφορά η λύση... εμένα με ενδιαφέρει να θωρακίσω το σπίτι μου και να μην αφήνω κανέναν να μπεί μέσα ή αν μπεί να τον πετάω κλωτσηδόν έξω... η τύχη του με αφήνει παγερά αδιάφορο ...
και όσο για πολιτικές λύσεις υπάρχουν πάρα πολλές...
στα οικονομικά όλα είναι απλά για να τα καταλάβουν και τα παιδιά του δημοτικού,Οικονομικη ολοκλήρωση λέγεται αυτό και είναι απλούστατο να το καταλάβει και παιδί του δημοτικού
ΓΑμώ τη πίτσα που έφαγα βραδυατικα και με έχει γαμήσει. Ξύπνησα τα χαραματα και ασχολούμαι με το κίνημα των μπερδεμένων
Δεν ξερω τι θα βγει σημερα απο το eurogroup. Μπορει να επιτευχθει συμφωνια μπορει να γινει παραταση, μπορει και τιποτα. Μικρη σημασια εχει. Ολοι λιγο πολυ ξεραμε οτι ο Συριζα δεν μπορει να πετυχει και πολλα με τοσο συντριπτικο συσχετισμο δυναμεων σε βαρος του.
Εκει που θα κριθει ο Συριζα ειναι στο τι θα κανει με τους ολιγαρχες και τα λαμογια ΕΝΤΟΣ Ελλαδος. Στους εργολαβους και τους καναλαρχες θα δωθουν οι εξετασεις του Τσιπρα.
Μεχρι τωρα παντως εχει επιτευχθει ηδη μια μεγαλη νικη. Η διεθνοποιηση του ελληνικου ζητηματος και η αμφισβητηση των πολιτικων λιτοτητας σε αντιθεση με τα email-εντολες που εσπευδαν να υλοποιησουν οι δοσιλογοι κυβερνοντες. Που ηταν τοσο δεμενοι χειροποδαρα απ τους ξενους που εβλεπαν οτι ο ΕΝΦΙΑ τους κατεστρεφε πολιτικα και δεν μπορουσαν να τον αλλαξουν.
Αυτα και προσδοκουμε το καλυτερο για το Λαο και την Πατριδα.
Ρε φίλε τελικά φανατιστικες με τους μαλάκες!
Βαφτίζεις τα σκατά μπριζόλα και καθεσε και τα τρως.
Ποιος σου λέει ότι δεν θα υπάρχει ΕΝΦΙΑ ρε φίλε? Ισοδύναμο ξέρεις τι πάει να πει? Βγάζω έναν φόρο με απόδοση 3 δις και τον αντικαθιστώ με κάτι που φέρνει 3 δις, όχι βγάζω τον ΕΝΦΙΑ τον τριών δις και τον αντικαθιστώ με φόρο πεντακοσίων εκατομμυρίων.
Κανονικότατα υπάρχει ΕΝΦΙΑ, με υπογραφή Συριζα.
Μνημονιακά καθάρματα του Συριζα