raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.339
- Πόντοι
- 5.006
ακομα ζεις ρε σαψαλο????π@π@ρια κανει
τσαμπουκα πουλαει που θα κληθουμε να τον πληρωσουμε ολοι
ακομα ζεις ρε σαψαλο????π@π@ρια κανει
τσαμπουκα πουλαει που θα κληθουμε να τον πληρωσουμε ολοι
Μην είσαι μίζερος! Άλλο να σε θεωρεί μαλάκα η "πρώτη φόρα αριστερά (με λίγο ψεκασμένη ακροδεξιά μέσα)" και άλλο να σε θεωρεί μαλάκα η δεξιά. Δεν είναι το ίδιο!”Να ανοίξουν τα σεντούκια τους και να βρουν να δώσουν ό,τι περισσότερο μπορούν, από τουλάχιστον 201 ευρώ και πάνω, καλεί τα 4,1 εκατομμύρια οφειλέτες του δημοσίου η κυβέρνηση. Σαν αντάλλαγμα, το υπουργείο Οικονομικών θα διαγράψει άλλα τόσα, από όσα δίνουν για να εξοφλήσουν!
Έτσι διευκρίνιζαν παράγοντες του υπουργείου οικονομικών ότι θα λειτουργήσει το κίνητρο «πρόωρης εξόφλησης» που εξήγγειλε η αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κυρία Νάντια Βαλαβάνη.
Για παράδειγμα, κάποιος που χρωστούσε έως την 31η Δεκεμβρίου 2013 οφειλές 5.000 ευρώ από φόρους εισοδήματος, ΕΕΤΑ ή ΕΕΤΗΔΕ (όχι όμως από ΦΑΠ, ΦΠΑ ή παρακρατούμενους φόρους), θα μπορεί τον Μάρτιο, όταν «ανοίξει» η νέα ρύθμιση χρεών με τις 100 δόσεις, να πληρώσει πχ 250 ευρώ, οπότε θα του διαγραφούν και άλλα 250 ευρώ από τα χρέη του και έτσι τελικά θα βάλει σε ρύθμιση με 100 δόσεις τα υπόλοιπα 4.500 ευρώ.
Αυτομάτως τότε θα έχει και έκπτωση 30%-100% στις προσαυξήσεις (ανάλογα με το πόσες δόσεις θα επιλέξει) και θα πληρώσει το υπόλοιπο με μηνιαίες δόσεις που η κάθε μία τους δεν επιτρέπεται να είναι μικρότερη από 20 ευρώ το μήνα –εκτός αν χρωστάει σε δύο ή περισσότερες ΔΟΥ οπότε μπορεί η ελάχιστη δόση ανά ΔΟΥ να μειωθεί και στα 10 ευρώ κατ’έλάχιστον.
Με τον τρόπο αυτό όμως, προκύπτει ότι πολλοί φορολογούμενοι θα μπορούν να πληρώσουν έως το 50% της οφειλής εφάπαξ και να εξοφλήσουν ολόκληρη την οφειλή. Στο ίδιο παράδειγμα της οφειλής ύψους 5.000 ευρώ, αν κάποιος πληρώσει 2500 ευρώ, θα έχει και διαγραφή χρέους 2.500 ευρώ!”
ΠΑΡΤΕ ΚΟΣΜΕ !!!!!!! ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ…..!!!!!!
αααα ρε μαλάκα τίμιε φορολογούμενε που πλήρωνες τα πάντα στην ώρα σου και μέχρι δεκάρας….
αντί να τους πιάσουν και να τους γαμίσουν οι αλήτες τους χαρίζουν τα μισά…
αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά ότι στην βαλκάνιον Ελλάδα τα λαμόγια οποιασδήποτε κατηγορίας και επιπέδου έχουν προνομιακή μεταχείρηση…
αμα ξαναπληρώσω φόρο εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ να μου τρυπήσεις την μύτη…τ’αρχίδια μου θα τους δίνω από δώ και πέρα… και στο τέλος θα απαιτήσω να μου χαρίσουν και εμένα τα μισά όπως χαρίζουνε με αυτήν την ρύθμιση…
δες τα και συ μαλάκα ντόκτορ…
και να έχεις και το αρχίδι τον παπάριτς που δεν δούλεψε ποτέ στην ζωή του να σου ζαλίζει τ’αρχίδια για φοροδιαφυγή και μαλακίες… και από την άλλη τα μουνόπανα να χαρίζουν τα μισά…
μουνόπανα συριζαίοι γαμώ το σπίτι σας…
Αφού είστε εναντίον μιας τέτοιας ρύθμισης αλλά από την άλλη νεοφιλελεύθεροι τότε πτωχευτικός νόμος και για τους ιδιώτες - μισθωτούς ;)Μην είσαι μίζερος! Άλλο να σε θεωρεί μαλάκα η "πρώτη φόρα αριστερά (με λίγο ψεκασμένη ακροδεξιά μέσα)" και άλλο να σε θεωρεί μαλάκα η δεξιά. Δεν είναι το ίδιο!
το να σε πειράζει γενικότερα βα σε θεωρούν μαλάκα δεν είναι το ενοχλητικό?Αφού είστε εναντίον μιας τέτοιας ρύθμισης αλλά από την άλλη νεοφιλελεύθεροι τότε πτωχευτικός νόμος και για τους ιδιώτες - μισθωτούς ;)
Αλλά μπερδεύεστε με αυτά τα μπερδεψιάρικα που πιστεύετε. Λογικό
Αφού είστε εναντίον μιας τέτοιας ρύθμισης
Καταρχάς ακόμη δεν ψηφίστηκε κανένας νόμος. Δεύτερον όπως λέγεται θα πληρωνεις τα μισά εφαπαξ και θα σβήνεται όλο το χρέος. Αυτό για εμένα είναι μεγάλη μαλακία γιατί πάλι βολεύεις αυτούς που έχουνε αλλά δεν πληρώνανε. Πρέπει να βρούνε άλλο τρόπο. Αλλά εγώ άλλο είπα. Αυτά είναι ημιμετρα. Οι περισσότεροι εδώ είναι νεοφιλελεύθεροι. Άρα θα πρέπει να δεχτούν και ένα πτωχευτικό νόμο πέρα από τις επιχειρήσεις.μα οι 100 δοσεις υπηρχαν και οτσυριζα τις καταψηφισε
τι καινουργιο εκανε δηλαδη το τσιρκο;
και εμενα δεν μου αρεσει να χαριζονται χρεη και εγω το κοροιδο να ριξω το επιπεδο ζωης μου για να μην χρωσταω δεκαρα τσακιστη..ομως οταν υπαρχουν 76 δισ. ληξιπροθεσμα το κρατος κατι πρεπει να παρει και απο αυτα..απλα θα πρεπει να βρεθουν αυτοι που πραγματικα ειχαν αδυναμια να πληρωσουν.. επισης η θεσπιση νεων αδικων φορων οπως πχ του ΕΝΦΙΑ δεν ειναι τεραστια αδικια εφοσον τον πληρωναν αυτοι που δεν χρωστανε.. οι αλλοι δεν ειχαν να πληρωσουν τα παλια οποτε γιατι να πληρωσουν τον ΕΝΦΙΑ.. τον φορτωναν στον κουβα τον ληξιπροθεμων και πηγαιναν παλι τα κοροιδα και πληρωναν..Καταρχάς ακόμη δεν ψηφίστηκε κανένας νόμος. Δεύτερον όπως λέγεται θα πληρωνεις τα μισά εφαπαξ και θα σβήνεται όλο το χρέος. Αυτό για εμένα είναι μεγάλη μαλακία γιατί πάλι βολεύεις αυτούς που έχουνε αλλά δεν πληρώνανε. Πρέπει να βρούνε άλλο τρόπο. Αλλά εγώ άλλο είπα. Αυτά είναι ημιμετρα. Οι περισσότεροι εδώ είναι νεοφιλελεύθεροι. Άρα θα πρέπει να δεχτούν και ένα πτωχευτικό νόμο πέρα από τις επιχειρήσεις.
ακομα ζεις ρε σαψαλο????
Όμως ο βαρουφακης μιλησε για κοινωνικά κριτήρια στην είπσραξη ανεξόφλητων. Και το κίνητρο της εφαπαξ εξόφλησης δεν είναι κοινωνικό μέτρο. Αν όμως θεσπίσουν μέτρα που προβλέπουν και την αδυναμία κάποιων να πληρώσουν τότε συμφωνώ στο 100%. Στην Ελλάδα όμως όλοι φορτώναν τα χρέη στις μητέρες και στους πατεράδες τους που λόγω ηλικίας στα αρχίδια τους αν θα τα πληρώσουν και εκεί υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Τα καλούδια του καπιταλισμούκαι εμενα δεν μου αρεσει να χαριζονται χρεη και εγω το κοροιδο να ριξω το επιπεδο ζωης μου για να μην χρωσταω δεκαρα τσακιστη..ομως οταν υπαρχουν 76 δισ. ληξιπροθεσμα το κρατος κατι πρεπει να παρει και απο αυτα..απλα θα πρεπει να βρεθουν αυτοι που πραγματικα ειχαν αδυναμια να πληρωσουν.. επισης η θεσπιση νεων αδικων φορων οπως πχ του ΕΝΦΙΑ δεν ειναι τεραστια αδικια εφοσον τον πληρωναν αυτοι που δεν χρωστανε.. οι αλλοι δεν ειχαν να πληρωσουν τα παλια οποτε γιατι να πληρωσουν τον ΕΝΦΙΑ.. τον φορτωναν στον κουβα τον ληξιπροθεμων και πηγαιναν παλι τα κοροιδα και πληρωναν..
την Δευτέρα το βράδυ όσοι παρακολούθησαν τις δηλώσεις των 4 μετά το euro-group θα άκουσαν -πριν αναφερθούν στην Ελλάδα- ότι ζήτησαν από την Κύπρο για να παραμείνει στο πρόγραμμα χρηματοδότησης να καταργήσει την προστασία από πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας και ήταν κάθετοι στην δήλωσή τους...
αμέσως μετά αναφερόμενοι στο θέμα της Ελλάδας δήλωσαν ότι προυπόθεση για να παραμείνει στο πρόγραμμα χρηματοδότησης είναι να καταθέσει έως την Παρασκευή αίτημα επέκτασης του προγράμματος...
σε 4 ημέρες μέσα τα εδώ ΜΜΕ έμπλεξαν μια τόσο απλή φράση με ένα σκασμό μαλακίες και συμβολισμούς ενώ ταυτόχρονα ο Τσι νομοθετούσε μέτρα έξω από το πρόγραμμα...
Ωφείλω να ομολογήσω πως αν η ΕΕ την Παρασκευή δεχτεί το αίτημα της Ελλάδας όπως αυτό διατυπώθηκε (λες και είναι θέμα διατύπωσης και όχι ουσίας) περί παράτασης της δανειακής σύμβασης χωρίς τους όρους του προγράμματος με ταυτόχρονη ελάφρυνση του πρωτογεννούς πλεονάσματος κατά 2,5 μονάδες (ενώ η Ελλάδα θα νομοθετεί φοροελαφρύνσεις,προσλήψεις και σταδιακή αποκατάσταση μισθών) θα είναι όχι απλώς επιτυχία του Σύριζα αλλά κοσμογονία και πραγματικά θα πρέπει τότε όλοι να παμε στο Σύνταγμα να πανηγυρίσουμε
και εμενα δεν μου αρεσει να χαριζονται χρεη και εγω το κοροιδο να ριξω το επιπεδο ζωης μου για να μην χρωσταω δεκαρα τσακιστη..ομως οταν υπαρχουν 76 δισ. ληξιπροθεσμα το κρατος κατι πρεπει να παρει και απο αυτα..απλα θα πρεπει να βρεθουν αυτοι που πραγματικα ειχαν αδυναμια να πληρωσουν.. επισης η θεσπιση νεων αδικων φορων οπως πχ του ΕΝΦΙΑ δεν ειναι τεραστια αδικια εφοσον τον πληρωναν αυτοι που δεν χρωστανε.. οι αλλοι δεν ειχαν να πληρωσουν τα παλια οποτε γιατι να πληρωσουν τον ΕΝΦΙΑ.. τον φορτωναν στον κουβα τον ληξιπροθεμων και πηγαιναν παλι τα κοροιδα και πληρωναν..
εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι της κυβέρνησης αφήνουν αισιόδοξα μηνύματα ότι ετοιμάζεται η συμφωνία, θα τα βρούμε κλπ. Τρία σενάρια σκέφτομαι.
1. ή είναι τελείως ηλίθιοι.
2. ή είναι μελετημένη στάση για εσωτερική κατανάλωση ('να εμείς συνεργαζόμαστε και θέλουμε να βρούμε λύση αλλά ο κακός γερμανός δεν μας αφήνει και αυτός θα φταίει για ότι συμβεί').
3. υπάρχει κάτι που δεν το γνωρίζουμε.
Μιας και πολυ παιχνιδι γινεται με τις λεξεις τελευταια,ο Νταισελμπλουμ στο τουιτερ εγραψε ¨Εληφθη το ελληνικο αιτημα για εξαμηνη παραταση... Παραταση γραφει,σκετο,χωρις αστερισκους
Πως ερμηνευεται τωρα αυτο?
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσωάκου αδερφέ όταν υπάρχουν 76 ληξιπρόθεσμα και η υπουργός δηλώνει πως θέλει να εισπράξει τα 9 και δίνει κίνητρο για διαγραφή του 50% τότε να περιμένεις να εισπράξεις 3...
γιατί δεν ψάχνουν τα 65 της διαφοράς από τα 9 στα 76 που προέρχονται από χρεωκοπημένες εταιρίες ημετέρων ξεκινώντας από την Πειραική Πατραική που ενώ έχει φορτώσει το Ελληνικό δημόσιο με χρεη 685 εκ ευρώ ενώ η κορούλα τους το παίζει διανοούμενη εικαστικός και μένει στο Τέξας?
Λέω εγώ τώρα γιατί???
ΟΥΑΑΑΟΥΟΥΟΥΟΥ
Απο παντου να τα παρουν και απο κει που λες αλλα αν καποιος εκλεισε τα ματια σε αυτα ειναι η προηγουμενη κυβερνηση που θεσπιζε φορους για αυτους που πληρωνουν...αλλα και που εκανε το κοροιδο σε περιπτωσεις διαφθορας πχ λιστες ευνοικες ρυθμισεις για καναλαρχες επιχειρηματιες κλπ..εσυ κολησες τωρα εκει?άκου αδερφέ όταν υπάρχουν 76 ληξιπρόθεσμα και η υπουργός δηλώνει πως θέλει να εισπράξει τα 9 και δίνει κίνητρο για διαγραφή του 50% τότε να περιμένεις να εισπράξεις 3...
γιατί δεν ψάχνουν τα 65 της διαφοράς από τα 9 στα 76 που προέρχονται από χρεωκοπημένες εταιρίες ημετέρων ξεκινώντας από την Πειραική Πατραική που ενώ έχει φορτώσει το Ελληνικό δημόσιο με χρεη 685 εκ ευρώ ενώ η κορούλα τους το παίζει διανοούμενη εικαστικός και μένει στο Τέξας?
Λέω εγώ τώρα γιατί???
ενταξει ο ντεστεν ειπε οτι και κακως εβαλε στην εοκ ο "εθναρχης
«Θυμάμαι Χέλμουτ πως είχες επιφυλάξεις για την αποδοχή της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα το 1981. Ήσουν προφανώς σοφότερος από εμένα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, ο οποίος άλλοτε ήταν ένθερμος υποστηρικτής της χώρας μας και της συμμετοχής της στην Ένωση.
Πηγή: Ζισκάρ Ντ' Εστέν: Η Ελλάδα είναι χώρα της Ανατολής δεν έπρεπε να την δεχθούμε στην Ευρώπη
| iefimerida.gr
αρα ας αρχισουμε απο κει πρωτα