NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.833
- Πόντοι
- 37.127
3 στα 3 ο Παναγιώτης...μη μασας Παναγιώταρε καντο Κούγκι γαμω τους Αζέρους μου γαμώ...
Έλλειμμα 15% για το 2009 αναγνωρίζει ο Βαρουφάκης: Οι Καμμένος και Παυλόπουλος το ξέρουν;
- See more at:
γιαυτο θα πειτε κατι τσυριζαιικα προβατα η αβαβα ;
η θα βελαζετε στις πλατειες;
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Η Ελλαδα βρισκεται οριστικα στον αστερισμο του ΣΥΡΙΖΑ.
Δε νομίζω να καταλαβαίνουν τι είναι αυτό που τους λεςΚλαψε γιατι αν συμφωνηθει παραταση της συμβασης χωρις τους ορους του μνημονιου και ενσωματωμενο ενα εστω μετρο της Θεσσαλονικης (οπως διαφαινεται), η κωλοτουμπα θα 'ναι του Σοιμπλε, οχι του Τσιπρα.
Βρε ποιά δεν πήγε να ψηφίσει Πάκη.
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=Fit&f=Ly8xMC4yMDEuMTAuMjMwL3Byd2ViZGF0YS9maWxlcy8xLzIwMTQvMDkvMTAvZ2FpdGFuaS02NjAuanBn&t=0&w=1000&h=1000[/img[/URL]]
Μπράβο της, της τροτσκίστριας.
[/quote]
Και πολύ καλά έκανε :headbang3: :headbang3: :headbang3:
Το ενδεχόμενο να το έγραψε αυτό στα πλαίσια διαπραγμάτευσης σου πέρασε από το μυαλό:;; Ότι δηλαδή με τον μνημονιο ο΄λα πηγαν καλά στα δημοσιονομικά αλλά πρεπει ταυτόχρονα να δουμε τι θα γίνει με την γαμωανεργία και τους γαμωμισθούς;;;;"Η Ελλάδα πέτυχε μια εξαιρετική προσαρμογή στο διάστημα των περασμένων πέντε ετών" Γιάνης Βαρουφάκης.
Το Βάζω και με κεφαλαία για να το δούνε ΟΛΟΙ οι Συριζαίοι.
[size=20pt]"Η Ελλάδα πέτυχε μια εξαιρετική προσαρμογή στο διάστημα των περασμένων πέντε ετών" Γιάνης Βαρουφάκης.[/size]
Δικαίωση για ΓΑΠ, Σαμαρά και όλους εμάς τους μνημονιακούς σε μία μόνον πρόταση.
«Δεν μπορώ να ξεχάσω ότι ο Παυλόπουλος ήταν ο εμπνευστής του καλπονοθευτικού εκλογικού νόμου με το πριμ των 50 εδρών», είπε ο Μανώλης Γλέζος, σχολιάζοντας την πρόταση Τσίπρα για τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Καλα με αυτον τον νομο δεν κερδισαν? Τι πινει το "συμβολο"?
....... με τη νέα, γκαίη, ροζ διακυβέρνηση.......Ακριβώς στα βήματα του Αντρέα και της Πασοκοκωλοτούμπας του '81, ο Αλέξης και το πολιτικο κουραφέξαλο με την προσωνυμια Συριζα.
Παραταση μνημονιων, χουντοειδών αντιλήψεων βοηθοί υπουργών, Πάκης για ΠτΔ, κουφια μεγαλα λόγια για να κοιμιζουν το χαζοβιόλη ψηφοφορο...
Ελληνιδες, Έλληνες ανοίξτε διάπλατα τα κωλοβάρδουλά σας και ξαναστηθείτε στα 4 !
Η Γερμανική ...μπσολή έχει άλλη γλύκα με τη νέα, γκαίη, ροζ διακυβέρνηση....
Ακριβώς στα βήματα του Αντρέα και της Πασοκοκωλοτούμπας του '81, ο Αλέξης και το πολιτικο κουραφέξαλο με την προσωνυμια Συριζα.
Παραταση μνημονιων, χουντοειδών αντιλήψεων βοηθοί υπουργών, Πάκης για ΠτΔ, κουφια μεγαλα λόγια για να κοιμιζουν το χαζοβιόλη ψηφοφορο...
Ελληνιδες, Έλληνες ανοίξτε διάπλατα τα κωλοβάρδουλά σας και ξαναστηθείτε στα 4 !
Η Γερμανική ...μπσολή έχει άλλη γλύκα με τη νέα, γκαίη, ροζ διακυβέρνηση....
Σκέφτομαι εγώ τώρα. Πείτε ότι ο συριζα κάνει ολοκληρωτική κωλοτούμπα (που δεν κάνει αλλά τέσπα) . Και συνεχιστεί το πετυχημένο πρόγραμμα των προηγουμενων κυβερνησεων, αλλά καταφέρει να ρίξει την ανεργία και να αυξήσει την παραγωγή αφού ας πούμε αλλάξει 1-2 μέτρα. Αυτό σημαίνει οτι όσοι αυτοχαρακτηρίζονται ως "μνημονιακοί" θα πρέπει να ψηφίσουν στις επομενες συριζα ακριβώς γιατί συνέχισε αυτό που ήθελαν και μάλιστα το εφάρμοσαν καλύτερα για τον ελληνικό λαό. Αν δεν ψηφίσετε συριζα τότε αυτόμάτως από "μνημονιακοί" μπαίνετε στην κατηγορία ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.
Προσωπικά αν κάνει τέτοιες κωλοτούμπες ο συριζα δεν θα τον ξαναψηφίσω ποτέ
καλο αυτο ολοι αυτοι που κατηγορουν το συριζα για κωλοτουμπα τι ακριβως θελουν αφου τελικα κανει αφτο που εκαναν οι αλλοι και θελουν...οι ιδιοι λενε οτι θα ριξει τη χωρα στα βραχια.. τι ακριβως θελουν για τα μπαζα ειναι...εγω βλεπω οτι για πρωτη φορα γινεται μια διαπραγματευση και οτι παρουμε καλο θα ειναι σε σχεση με το χθεςΣκέφτομαι εγώ τώρα. Πείτε ότι ο συριζα κάνει ολοκληρωτική κωλοτούμπα (που δεν κάνει αλλά τέσπα) . Και συνεχιστεί το πετυχημένο πρόγραμμα των προηγουμενων κυβερνησεων, αλλά καταφέρει να ρίξει την ανεργία και να αυξήσει την παραγωγή αφού ας πούμε αλλάξει 1-2 μέτρα. Αυτό σημαίνει οτι όσοι αυτοχαρακτηρίζονται ως "μνημονιακοί" θα πρέπει να ψηφίσουν στις επομενες συριζα ακριβώς γιατί συνέχισε αυτό που ήθελαν και μάλιστα το εφάρμοσαν καλύτερα για τον ελληνικό λαό. Αν δεν ψηφίσετε συριζα τότε αυτόμάτως από "μνημονιακοί" μπαίνετε στην κατηγορία ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.
Προσωπικά αν κάνει τέτοιες κωλοτούμπες ο συριζα δεν θα τον ξαναψηφίσω ποτέ
Δεν είναι για τα μπάζα ρε συ. Απλά είναι κομματόσκυλακαλο αυτο ολοι αυτοι που κατηγορουν το συριζα για κωλοτουμπα τι ακριβως θελουν αφου τελικα κανει αφτο που εκαναν οι αλλοι και θελουν...οι ιδιοι λενε οτι θα ριξει τη χωρα στα βραχια.. τι ακριβως θελουν για τα μπαζα ειναι...εγω βλεπω οτι για πρωτη φορα γινεται μια διαπραγματευση και οτι παρουμε καλο θα ειναι σε σχεση με το χθες
εγω βλεπω οτι για πρωτη φορα γινεται μια διαπραγματευση και οτι παρουμε καλο θα ειναι σε σχεση με το χθες