tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Ο Ερευνητάκος έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα.
γιατί μήπως είχε και ποτέ ???
Ο Ερευνητάκος έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα.
Σύντροφοι. Επιτυχία θα ειναι να υπογράψουμε τη συμβαση παράτασης.Κόστισε μονο 21 δις καταθέσεις,5 δις τρυπα και ενα Πακη.
Tυπε τοση ευρυμαθεια απο τους αναγνωστες του bou δεν την περιμενα.Τύπε αυτά τα ξέρουμε όλοι!
Ρώτα ότι θέλεις και θα λάβεις εμπεριστατωμένες απαντήσεις από πολλούς.
Είναι το ίδιο σαν να ρωτούσες αν κάποιος από εδώ μέσα την έχει πιο μικρή από 18 πόντους!
εχεις απολυτο δικιο.θα δειξει.το υπουργικο σχημα ειναι οτι πιο αντιθετο σε αυτα.ισως ανασχηματισμος αλλες συνεργιασες ευρυτατες αλλα που να ξερεις τι θα κανει ο αλεξης...οπως και να χει το λεφτα θα δινονται μονο οταν ψηφιζονται νομοι και τα εσοδα πανε καλα.υπαρχει και η πιθανοτητα ευρυτατης συνεργασιας χωρις μουρλους και ψεκασμενους.ολα αυτα ομως αφου τα συμφωνησουν μεχρι την παρασκευη...ασε να δουμε γιατι ο ela 15 μεχρι 1 μαρτιου ισχυει χωρις συμφωνια.Δεν ξέρω.
Όπως έχω πει η Τρόϊκα μπορεί να συζητήσει αρκετά πράγματα αλλά δεν βλέπω πως μπορεί να κάνει πίσω στα εξής:
1. Απελευθέρωση των εργασιακών σχέσεων
2. Μείωση δημόσιου τομέα
3. Ιδιωτικοποιήσεις.
Αυτά όμως ο Σύριζα δεν μπορεί να τα δεχθεί με τίποτε. Έτσι νομίζω τουλάχιστον.
Θα έβαζα και το ασφαλιστικό αλλά αν μπορούσαμε να τους πάμε τεκμηριωμένες προτάσεις με νούμερα αυτοί δεν θα έλεγαν όχι σε διαπραγμάτευση. Αλλά ποιός να το κάνει αυτό; Ο Στρατούλης;
δεξιος μπαγλαμας ειναι ντοκτορ
δικος σας ψεκασμενος τον ειχατε και υπουργο
αιντε βραδυατικα δεν φτανει ο λαδακης;
Τώρα τελευταία έβγαλε ένα 30ετές με κουπόνι 1,2%.
Δεν τα έχω παρακολουθήσει τα προηγούμενα.
Ρε Λαδακη γιατι δεν πάς να πέσεις στη θαάλασσα?
Ο Λαδακης.Tυποι υπαρχει κανενας εδω μεσα που γνωριζει απο οικονομικα,πολιτικη,διπλωματια,φυσικη,χημεια ,μαθηματικα,ιστορια,φιλοσοφια,ιατρικη,και παιδαγωγικη?Θελω να του κανω μια ερωτηση.
Tυποι υπαρχει κανενας εδω μεσα που γνωριζει απο οικονομικα,πολιτικη,διπλωματια,φυσικη,χημεια ,μαθηματικα,ιστορια,φιλοσοφια,ιατρικη,και παιδαγωγικη?Θελω να του κανω μια ερωτηση.
Kαι στην Ελλαδα δανειζει με 1,5?
Οι ελληνες αυτοκτονούν δοσίλογε.Τα δάνεια του EFSF έχουν επιτόκιο το μέσο κόστος του δικού του χρήματος (το οποίο στο παρελθόν ήταν ψηλότερο από 1,2%) + 0,01% (1 BPS).
Είχαμε και ένα fee 0,1% αλλά το κόψανε τον Δεκέμβριο του 2012 γιατί ήμασταν καλά παιδιά και είχαμε εφαρμόσει 22 μεταρυθμίσεις.
Και το σημαντικό είναι ότι τότε μας δώσανε και να μην πληρώνουμε ΚΑΘΟΛΟΥ τόκους για 10 χρόνια.
Τι να σου πω, μεγάλοι τοκογλύφοι.
Ο Λαδακης.
Κάνεις λάθος, όχι μόνο υπάρχει ο ELA ,αλλά υπάρχει και η
δυνατότητα να τυπωθούν ΝΕΑ ομόλογα από την ΕΚΤ .
ο σαβρας τυπε, συν οτι ειναι και εξπερ στην αστροφυσικη τη μοριακη φυσικη τα μαθηματικα την κοινωνιολογια την ιστορια την ιατρικη την αρχιτεκτονικη την μηχανικη και καμια κατοστη ακομα ειδικοτητεςTυποι υπαρχει κανενας εδω μεσα που γνωριζει απο οικονομικα,πολιτικη,διπλωματια,φυσικη,χημεια ,μαθηματικα,ιστορια,φιλοσοφια,ιατρικη,και παιδαγωγικη?Θελω να του κανω μια ερωτηση.
17/2
Σόιμπλε: Δεν υπάρχει παράταση δανειακής σύμβασης
Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα Εκτυπώστε το Αρθρο mail to
Απορρίπτει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφκανγκ Σόιμπλε παράταση της δανειακής σύμβασης, την οποία προτίθεται να ζητήσει η ελληνική πλευρά αύριο με επίσημο αίτημα.
Ερωτηθείς σχετικά με την πρόθεση αυτή της Αθήνας σε συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης στο ZDF, ο Βόλφκανγκ Σόιμπλε είπε πως δεν υπάρχει δανειακή σύμβαση για την Ελλάδα, αλλά ελληνικό πρόγραμμα διάσωσης.
"Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες. Δεν υπάρχει δανειακή σύμβαση με την Ελλάδα. Υπάρχει ελληνικό πρόγραμμα διάσωσης. Στη διατύπωση αυτή υπάρχει και το κλειδί (...). Το θέμα είναι αν θα ολοκληρωθεί αυτό το πρόγραμμα διάσωσης, ναι ή όχι" ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο Γερμανός υπουργός δήλωσε, επίσης, ότι η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη είναι θέμα ευθύνης των ίδιων των Ελλήνων.
Τυπε ο κοσμος του bou εχει δεικτη ευφυιας πανω απο 200.Καποιο το τερματιζουν.ο σαβρας τυπε, συν οτι ειναι και εξπερ στην αστροφυσικη τη μοριακη φυσικη τα μαθηματικα την κοινωνιολογια την ιστορια την ιατρικη την αρχιτεκτονικη την μηχανικη και καμια κατοστη ακομα ειδικοτητες
τυπε κανε την κλασικη ερωτηση για το ενα εκατομμυριο δολαρια:
πες μου απεξω ονοματεπωνυμα και διευθυνσεις των θυματων της χιροσιμα και του ναγκασακι
Τυπε υπαρχουν ατομα που την εχουν ανετα την απαντηση.τυπε κανε την κλασικη ερωτηση για το ενα εκατομμυριο δολαρια:
πες μου απεξω ονοματεπωνυμα και διευθυνσεις των θυματων της χιροσιμα και του ναγκασακι
Η ECB ΔΕΝ εκδιδει ομολογα, λες αρλουμπες.