Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
ποιον θα βάλετε τωρα?............
Ρωτα τον Αλεξ γιατι εγω δεν ειμαι μεσα. Οπως τα βλεπω τα λεω!
ποιον θα βάλετε τωρα?............
Τι σχέση είχε με την Πελοπόννησο ο Παυλόπουλος ;παυλοπουλος
ο φαυλοπουλος νερωνας της πελλοπονησου το 2007....καηκαν περιουσιες..ξεκληριστηκαν ανθρωποι...και αυτος στην κοσμαρα του
σε ενα μηνα παμε εκλογες
εσυ εισαι πιο δεξια?......... :- πέρα για πέρα που λέμε?
Μια χαρά είναι ο Πάκης. Δηλαδή οι προηγούμενοι ΠτΔ (εκτός του Κ. Καραμανλή) τι ήταν ; Ας τους πάρουμε έναν έναν:
Σαρτζετάκης: Έτυχε να είναι ο ανακριτής της υπόθεσης Λαμπράκη και να τον βοηθήσει ο Βούλτεψης και ο Βασιλικός με τα Βιβλία τους. Πέραν αυτού ουδέν. Θυμάστε τι είχε γίνει με τα χρωματιστά ψηφοδέλτια για να καταφέρει να τον εκλέξει ο Αντρέας.
Στεφανόπουλος: Δεν είχε καταφέρει ούτε καν να βγει βουλευτής με το κόμμα του (ΔΗΑΝΑ) και, επειδή τον στήριξε ο Σαμαράς με την ΠΟΛΑΝ βρήκε ευκαιρία και το ΠΑΣΟΚ να τον στηρίξει ώστε να αποφευχθούν εκλογές
Παπούλιας: Υπουργός σε κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ. Κυβερνήσεις στις οποίες 9 στους 10 έπρεπε να ήταν φυλακή. Τι άλλο να πούμε ; Ας θυμίσω και μια αγαπημένη φωτογραφία:
![]()
Αν εσείς τον Πάκη τον θεωρείτε χειρότερο από τους παραπάνω ...![]()
εκει επρεπε να γυρναει ολη η κουβενταΑυτό λέμε ότι έχουμε 28% ανεργία
αλήθεια??????????
Ο Προκόπης Παυλόπουλος (10 Ιουλίου 1950 ) είναι Έλληνας νομικός, καθηγητής Πανεπιστημίου και πολιτικός. Είναι ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, που πρότεινε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας........
η εποχη του μνημονιου εφερε κι ενα καλοΨήφιζα συριζα. Δεν με θεωρώ διάνοια αλλά ένα δυο πραγματάκια καταλαβαίνω. Ότι έχει γίνει αναδιανομή πλούτου προς τα πάνω. Αύξηση ανεργίας, μείωση μισθών, αποπληθωρισμός. Με λίγα λόγια το μεγάλο ψάρι να γίνει μεγαλύτερο
Επίσης, είχε κυκλοφορήσει μια φήμη όταν ήταν υπουργός ότι τον έπιασε στα πράσαμε τη γυναίκα του απατημένος σύζυγος και του έσπασε τα δόντια, στέλνοντάς τον βραδιάτικα να ψάχνει οδοντίατρο.
σωστος!!!!!!!εκει επρεπε να γυρναει ολη η κουβεντα
πως θα διαλυθει η γραφειοκρατια
πως θα γινουμε φιλικοτεροι στους επενδυτες
πως θα ελαστικοποιησουμε την αγορα εργασιας ωστε ο εργοδοτης να μπορει να προσλαβει και εναν υπαλληλο π.χ εξαωρο χωρις να του στοιχισει ο κουκος αηδονι
πως θα ιδιωτικοποιησουμε τις ζημιογονες ΔΕΚΟ
αλλα εμεις αντι γι αυτα ασχολουμαστε μηνες ολοκληρους με τις πολεμικες αποζημιωσεις του γλεζου, τις οικονομικες θεωριες του βαρουφακη και τις καταγγελιες δωροδωκιας του χαικαλη
σκασε μωρε βαμμένε μαλάκα!!!!!!ενώ όταν ανοίγει το στόμα του ο Τσίπρας τρέχουν οι αλήθειες σαν ποτάμι……
τι γελάς??????
τα πήρα κρανίο λέμε!!!!!!!!Καλά εσύ μόνο το μπουρδέλα.κομ βλέπεις; Δες πχ , κλπ
οταν σταματησει η κατοχη θα γίνει και αυτο........ :-Ακόμη περιμένω τον νόμο που υποχρεώνει όποια τράπεζα λειτουργεί στην ελληνική επικράτεια να επενδύει σε ελληνικά ομολογα δημοσίου
ποιον θα βάλετε τωρα?............Σιγα τον Σαμαρα, οι μερες του ειναι μετρημενες στην ΝΔ.![]()
ελα δεν θα σου βάζουμε δυσκολα........σκόρδο-κρεμμυδι.........η εποχη του μνημονιου εφερε κι ενα καλο
παλια επρεπε να κανεις καμια 10αρια ερωτησεις για να καταλαβεις τι καπνο φουμαρει ο αλλος νοητικα
να κανεις κουβεντα ρε παιδι μου να καταλαβεις τις αποψεις του
πλεον και μονο αν σου πει ειμαι μνημονιακος η αντιστοιχα αντιμνημονιακος καταλαβαινεις πολλα
εσυ εισαι πιο δεξια?......... :- πέρα για πέρα που λέμε?Ρωτα τον Αλεξ γιατι εγω δεν ειμαι μεσα. Οπως τα βλεπω τα λεω!![]()
στην κυβερνηση καραμανλη δεν ηταν υπουργος παρα του πρωθυπουργου?Τι σχέση είχε με την Πελοπόννησο ο Παυλόπουλος ;
καλά ετσι λένε και οι διαιτητες της α εθνικής................Ρωτα τον Αλεξ γιατι εγω δεν ειμαι μεσα. Οπως τα βλεπω τα λεω!![]()