Gianis klavdios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.095
- Πόντοι
- 206
Αν δω οτι πιάνει θα κολωσω νομιζειςΆνοιξε καντίνα
Αν δω οτι πιάνει θα κολωσω νομιζειςΆνοιξε καντίνα
Να βάλεις και φαλάφελ να τιμήσεις την χώρα μας...Αν δω οτι πιάνει θα κολωσω νομιζεις
Μη το γελάς σε πολλα ελληνικα εστιατόρια εχουν ζητησει φελαφελ,λενε κοντα ειστε στη μεση ανατολή μπορει να εχετε.Να βάλεις και φαλάφελ να τιμήσεις την χώρα μας...
Να πουλάς και καγιεν.Αν δω οτι πιάνει θα κολωσω νομιζεις
τι πμ ρε???τι γκευλικια ειναι αυτα???εδω ενα σωστο μαδομουνι...ουτε αυτο δεν ειστε αξιοι???ελα πμ γιατι κουράζεις θεατρίνε
Κασελα ρε σπορε,την ομπρελα την εχω χεσμένηΝα πουλάς και καγιεν.
Ελληνικές
Ζαν υποστηριζεις κασέλα, ομπρέλα, μανεκένε ή μαθητή με κόκκινο τσαντάκι?
Κασελά στήριξε Μητσοτακαρο στο ξεφτιλίκι που του ριξε ο Σούνακ...Κασελα ρε σπορε,την ομπρελα την εχω χεσμένη
που τι πρεσβεύει...? τι λες?Κασελα ρε σπορε,την ομπρελα την εχω χεσμένη
Θα το δεις στις ευρωεκλογες προμοτορα.που τι πρεσβεύει...? τι λες?
είσαι κι εσύ νοικοκυραίος?
Καλυτερα να κάνετε στελεχος την Φαρλι, ικανοτερη φαινεται απο μερικουςΗ Κουμουνδούρου μια χαρά τα παει,θα βγουν στο προσκηνιο νεα στελέχη ικανα μορφωμένα και με τακτική.
Βαζεις ενα στοιχηματακι οτι ο συριζα δεν θα ειναι ούτε τριτο κομμα στις ευρωεκλογες?Θα το δεις στις ευρωεκλογες προμοτορα.
Τα στελέχη τα νεα που θα μπουν ειναι ολα ανωτέρου επιπέδου,να δεις πως θα γυρισει ο τροχός.
Ο συριζα εξελίσσεται γινεται νεο κομμα,αντίστοιχο των δημοκρατικων των ηπα,θα εφαρμοσει καθαρα σοσιαλιστικό φιλελευθερισμο.
Το κομμα θα ειναι καθαρα κεντρωο και οχι κεντροαριστερο οπως ηταν
ζαν έχεις διαβάσει ροσέλι?????Θα το δεις στις ευρωεκλογες προμοτορα.
Τα στελέχη τα νεα που θα μπουν ειναι ολα ανωτέρου επιπέδου,να δεις πως θα γυρισει ο τροχός.
Ο συριζα εξελίσσεται γινεται νεο κομμα,αντίστοιχο των δημοκρατικων των ηπα,θα εφαρμοσει καθαρα σοσιαλιστικό φιλελευθερισμο.
Eσύ πας στοίχημα πως ο Κούλης με το που γυρίσει από Αγγλία θα ψάχνει στα υπόγεια της Πατησίων για Πακιστανική πούτσα μετά από από τον εθισμό στον Σούνακ...Βαζεις ενα στοιχηματακι οτι ο συριζα δεν θα ειναι ούτε τριτο κομμα στις ευρωεκλογες?
Θα το δεις στις ευρωεκλογες προμοτορα.
Αυτο δεν το ξερουμε θα το δούμε.Καλυτερα να κάνετε στελεχος την Φαρλι, ικανοτερη φαινεται απο μερικους
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βαζεις ενα στοιχηματακι οτι ο συριζα δεν θα ειναι ούτε τριτο κομμα στις ευρωεκλογες?
Τύπε, για να σε φτιαξω λίγο, εχω πληροφοριες οτι ο RETRO ψηφίζει ΝΔ και ειναι περηφανος γι' αυτο, ειναι βολεμενος φασίστας και καθεται πανω στα αδούλεφτα λεφτακια του, κάνε τα κουμάντα σουΧειρουργείο τι χειρουργείο?
Θα μου ξεχειλωσεις τον χάλκινο από τα τσιμπούκια που θα μου πάρεις?
Μην λες απόγευμα πες ώρα γιατί μετά θα λες ααα το δικό μου απόγευμα ήταν άλλη ώρα σε περίμενα και δεν ηρθες
ΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΚΟΟΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΑυτο δεν το ξερουμε θα το δούμε.
Αρχισες.παλι με.τα στοιχηματα?.σου ειπα κοψε τον τζογο
Ρε μαλακα δεν ειπαμε να μην σνιφαρεις βενζινες???Θα το δεις στις ευρωεκλογες προμοτορα.
RETRO μεγάλος επιχειρηματίας , όχι ντεμέκ δικηγόρος με αυτοκίνητο 20 ετών...Τύπε, για να σε φτιαξω λίγο, εχω πληροφοριες οτι ο RETRO ψηφίζει ΝΔ και ειναι περηφανος γι' αυτο, ειναι βολεμενος φασίστας και καθεται πανω στα αδούλεφτα λεφτακια του, κάνε τα κουμάντα σου
Κατσε ρε φιλε, αφου το κομμα θα ειναι πλεον κεντρωο, εσυ ως αριστερος τι θελεις εκει? Σε τι σε εκφραζει?Το κομμα θα ειναι καθαρα κεντρωο και οχι κεντροαριστερο οπως ηταν
Ακριβως, βολεμενος με αδούλεφτα χρηματα, πρεπει να τον περιποιηθει ο τυποςRETRO μεγάλος επιχειρηματίας , όχι ντεμέκ δικηγόρος με αυτοκίνητο 20 ετών...
Ενώ εσείς οι δεξιοί που ψηφίζεται τον Κούλη τον σοσιαλιστή ξέρετε τι σας γίνεται...Κατσε ρε φιλε, αφου το κομμα θα ειναι πλεον κεντρωο, εσυ ως αριστερος τι θελεις εκει? Σε τι σε εκφραζει?
Και ποιος σου ειπε οτι ηταν κεντροαριστερο? Τα ιδια τα στελεχη του Συριζα ελεγαν οτι δεν εινηαι κεντροαριστερα αλλά ριζοσπαστικη αριστερα.
Παλικαρι μου, δεν ξερεις τι σου γινεται