Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.806
- Πόντοι
- 2.816
Όπα ΡαμόνΔηλαδη ας γινει η χωρα σταχτη φτανει να νικησει ο σκοταδισμος και η ρεμουλα.
Κάπου έχεις μπερδευτεί
Όπα ΡαμόνΔηλαδη ας γινει η χωρα σταχτη φτανει να νικησει ο σκοταδισμος και η ρεμουλα.
Να το νο2.....ΚΑλα και εγω πιστεύω θα πατώσει η αχρηστιογλου.. Με φουλ σπρώξιμο από τα ΜΜΕ, αντε να πάρει 3μοναδες
Ψήνεται να την πέσει στο βουνό ο τύπος?ελα ξυπνα ζυμαρουλη που με ψαχνεις και δε σε βρισκω. συνεχίζεις να με θες οπως εγραψες χτες στο νήμα της αλληνης; αν ναι, ελα πμ
Γιατί έχεις αρνητισμό και τοξικότητα ;Δηλαδη ας γινει η χωρα σταχτη φτανει να νικησει ο σκοταδισμος και η ρεμουλα.
Τι να σε βρω άμα φας μια θα κοιμηθείς η μισή θα πάει χαμένη πόσο χρωνων είσαι ρε θείοελα ξυπνα ζυμαρουλη που με ψαχνεις και δε σε βρισκω. συνεχίζεις να με θες οπως εγραψες χτες στο νήμα της αλληνης; αν ναι, ελα πμ
Τι σου έκανε;Τι να σε βρω άμα φας μια θα κοιμηθείς η μισή θα πάει χαμένη πόσο χρωνων είσαι ρε θείο
Τι να σε βρω άμα φας μια θα κοιμηθείς η μισή θα πάει χαμένη πόσο χρωνων είσαι ρε θείο
Αν ειναι βαζελογαυρος τι ισχυει;απογευμα καθημερινες πισω απο το συνδεσμο της θύρας 13 στα νοτια στο πλατειακι. αν τυχον εισαι παναθηναϊκός σου υπόσχομαι δεν θα σε πειράξω απλα θα σε νουθετήσω εξηγώντας σου οτι δεν αξιζει να τσακώνεσαι στο ιντερνετ.
σαββατοκυριακο δεν μπορω γιατι ειμαι με γυναικα και παιδια.
αν θες ελα πμ
αν οχι χαλαρωσε και μη τσακώνεσαι δεν θα σε βγαλει πουθενα. δεν αξιζει για ενα στο μπουτσο μου να ρισκαρεις χειρουργείο δέσιμο κλπ
ωπα ρε κλώνε μας παιρνεις την δουλεια και κανεις μπάχαλο; λύνεις και παρεξηγήσεις;@Nofucksgiven τύπος @RETRO υπονοεί ότι θα σε περιμένει με την παρέα του...
Χειρουργείο τι χειρουργείο?απογευμα καθημερινες πισω απο το συνδεσμο της θύρας 13 στα νοτια στο πλατειακι. αν τυχον εισαι παναθηναϊκός σου υπόσχομαι δεν θα σε πειράξω απλα θα σε νουθετήσω εξηγώντας σου οτι δεν αξιζει να τσακώνεσαι στο ιντερνετ.
σαββατοκυριακο δεν μπορω γιατι ειμαι με γυναικα και παιδια.
αν θες ελα πμ
αν οχι χαλαρωσε και μη τσακώνεσαι δεν θα σε βγαλει πουθενα. δεν αξιζει για ενα στο μπουτσο μου να ρισκαρεις χειρουργείο δέσιμο κλπ
ελα πμ γιατι κουράζεις θεατρίνεΧειρουργείο τι χειρουργείο?
Θα μου ξεχειλωσεις τον χάλκινο από τα τσιμπούκια που θα μου πάρεις?
Μην λες απόγευμα πες ώρα γιατί μετά θα λες ααα το δικό μου απόγευμα ήταν άλλη ώρα σε περίμενα και δεν ηρθες
Άνοιξε καντίναΣτην αρχη θα δουλεψω αλλα μετα ολο θα βρω και καμια μπιζνα να κάνω.
Θα πιασω παλμο στην αγορα και θα κινηθώ αναλογως.
Εγω με τη καντινα και τα αμαξια απο τη βουλγαρια εβγαλα χρήμα