Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.407
- Πόντοι
- 3.936
Μη τα λες αυτα παμε καλα,η κουλοκρατια μας αναπτυσει,οταν θα μας περασει η Αλβανία θα πεσει πολυ γέλιο.
Μη τα λες αυτα παμε καλα,η κουλοκρατια μας αναπτυσει,οταν θα μας περασει η Αλβανία θα πεσει πολυ γέλιο.
Οι συριζομπαχαλακηδες μόνο σε συνθήκες κοινωνικής αποσύνθεσης όπως στα μνημονια έχουν ελπίδες πολιτικής επιβίωσης.A ρε Ζανούλη.
Οτι πιθανον ολη αυτη η καταστροφή να ειναι μονο στο μυαλο σου, ούτε το διανοεισαι μαλλον.
Οτι εχουμε αυτη τη στιγμη την πιο αποδεκτη απο το λαό κυβερνηση με βαση τα προσφατα εκλογικα αποτελεσματα, ούτε καν το λαμβανεις υποψη σου.
Με ποια λογικη πρεπει να χαλάει ο κόσμος, οταν το κυβερνων κομμα ειναι πρωτο με 25 μοναδες απο το δευτερο?
Ο κοσμος στηριζει τη ΝΔ απολυτα, υπάρχει αποδοχή και συναινεση. Δυστυχως εσυ εισαι απλως ενας φανατικος, που αρνειται να δει την πραγματικοτητα. Αν η πραγματικοτητα δεν σε βολεύει, τοσο το χειροτερο για την πραγματικοτητα.
Αν η ΝΔ παει τοσο ασχημα, καποιο αλλο κομμα θα την ξεπερασει. Προς το παρον οχι μονο ειναι πρωτη, αλλά υποχωρείτε ΕΣΕΙΣ. Ούτε αυτο ομως σου λεει κατι. Τα υπολοιπα ειναι μονο στο κεφαλι σου, ή στις σημειωσεις που σας δινουν εκει στην Κουμουνδούρου για να γραφετε στο διαδίκτυο. Το οτι οταν στο παρελθον ακολουθηθηκε η δικη σου τακτικη, ο Συριζα εχασε με 23 μοναδες, ούτε καν το σκεφτεσαι. Αλλά αυτα τα μυαλα εχετε καποιοι, αυτα κάνετε. Πώς να το κανουμε ομως, ειναι λαθος.
Το ασχημότερο ολων ειναι να υπαρχει μια αυταπατη οτι ολα πανε καλά,αυτο δεν το βλεπει πανω απο το 50% του πληθυσμου της χωρας.Οι συριζομπαχαλακηδες μόνο σε συνθήκες κοινωνικής αποσύνθεσης όπως στα μνημονια έχουν ελπίδες πολιτικής επιβίωσης.
Ακριβώς όπως στην Κατοχή ο κόσμος έπινε αλεσμένα βελανιδιά αντί για καφέ...τώρα τα παιδιά με τα μηχανάκια κάνουν βόλτες με τα χέρια γεμάτα φρέντο και καπουτσίνο..ΔΕΝ χρειαζόμαστε πλέον τα αλεσμένα βελανιδια.
Δεν θα ξαναπατήσει εδώ για τα επόμενα χίλια χρόνια...στο καλό και να μας γράφεις μέσω του λατρεμένου bou.Ημουν πλατεία χθες μπατμαν με τα παιδια,μπυρες και ανεμελιά, αυτα θα μου λειψουν στη Τσεχία.
Αλλα δεν μπορω να ζω κάτω απο ζυγο του κουλη.
Θα επιστρεψω ελλαδα μονο αν πεσει ο κουλης και η νδ.
Υπάρχει κενό και η Ν.Δ.το καταλαμβάνει.Το ασχημότερο ολων ειναι να υπαρχει μια αυταπατη οτι ολα πανε καλά,αυτο δεν το βλεπει πανω απο το 50% του πληθυσμου της χωρας.
Απλα τα καναλια με εντολή κυβερνησης παρουσιαζουν μια καμουφλαρισμενη εικονα και παραπλανουν τον πληθυσμό.
Ο κόσμος να ειναι αισιόδοξος αλλα να μην βλέπει ομως αποτέλεσμα μεχρι να ερθει η απογοήτευση.
Στην απογοήτευση ολο αυτο το 40% που ψηφισε κουλη θα σκορπισει αριστερα και δεξιά η κυβερνηση θα ξεφουσκωσει και θα εχουμε νεα δεδομενα.
Για να γίνει αυτο η θα εχουμε ακυβερνησια η μεταστροφή του κόσμου σε ενα κόμμα.
Αυτο θα γινει σε λίγα χρόνια,υπομονή να δουμε το σοου
Δεν θα ξαναπατήσει εδώ για τα επόμενα χίλια χρόνια...στο καλό και να μας γράφεις μέσω του λατρεμένου bou.
Moνο που εκεί που πας έζησαν τον κομμουνιστικό ζυγό...κρύψε
Εγω το λεω η ανοδος της νδ ειναι φούσκαΥπάρχει κενό και η Ν.Δ.το καταλαμβάνει.
Δεν υπάρχει διάλυση όπως επί μνημονίων για να υπάρχει χωρος για ροζουλι μορφώματα.
Και από τα πιο όμορφα παραδοσιακά χωριά.Ανεκαθεν ηταν αντιστασιακο χωριο και οι κάτοικοι ντουκια σκληροί
Η ήττα φέρνει γκρίνια και η γκρίνια διάλυση.Εγω το λεω η ανοδος της νδ ειναι φούσκα
Να δειτε για ποτε θα ξεφουσκωσει.
Εγω περιμένω να δημιουργηθει ενα νεο κεντροδεξιο κομμα που θα παρει ποσοστα απο τη νδ.
Τον Κασσελακη ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑ'Υ'ΛΕΡ...Διπλή τιμή αλλά και διπλή περηφάνεια...Τον κασελάκη να κάνεις.
Και να γραψεις ΕΙΜΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΣ
Η γαλάζια είναι μπετόν...φυσικά
Σε καταλαβαίνω φίλε μου, όλοι να επιβιώσουμε θέλουμε.Ημουν πλατεία χθες μπατμαν με τα παιδια,μπυρες και ανεμελιά, αυτα θα μου λειψουν στη Τσεχία.
Για θυμισε μας λιγο ποιοι εφεραν την χρεοκοπια,τα μνημονια αλλα και την κοινωνικη αποσυνθεση εξαιτιας του playstation.Οι συριζομπαχαλακηδες μόνο σε συνθήκες κοινωνικής αποσύνθεσης όπως στα μνημονια έχουν ελπίδες πολιτικής επιβίωσης.
Ακριβώς όπως στην Κατοχή ο κόσμος έπινε αλεσμένα βελανιδιά αντί για καφέ...
Βλέπω να επιστρεφεις κατα το 2050Ασε μας ρε προμοτορα,οσο είναι κουλης ουτε για διακοπες δεν θα έρχομαι
35 χρονων γαϊδούρι, και σκοτωνεις την ωρα σου με μπύρες στην πλατεια με τα "παιδια" σαν 15χρονο?Ημουν πλατεία χθες μπατμαν με τα παιδια,μπυρες και ανεμελιά, αυτα θα μου λειψουν στη Τσεχία.
Αυτα ποιος τα λεει τα κουλοκαναλα; Ο αερας προοπτικης που μας οδηγει στις τελευταιες θεσεις. Σε λιγο θα δεις που θα κανουμε παρεακι στη ζιμπαμπουε..φυσικά και δεν είναι όλα τέλεια.Αλλα εκεί υπάρχει αέρας νικης και προοπτικής.
Ψηφοφορος του Συριζα αποκαλεί "φούσκα" οποιοδηποτε αλλο κομμα εκτος απο το δικο του?Εγω περιμένω να δημιουργηθει ενα νεο κεντροδεξιο κομμα που θα παρει ποσοστα απο τη νδ.
Γιατι φούσκα δεν ειναι το 40% που πηρατε?Ψηφοφορος του Συριζα αποκαλεί "φούσκα" οποιοδηποτε αλλο κομμα εκτος απο το δικο του?
Απο το 2019 αυτα ακουω, και το 39 εγινε 41Γιατι φούσκα δεν ειναι το 40% που πηρατε?
Οταν ερθει η απογοήτευση να δουμε τι θα κανετε
Οταν ειναι να επιστρέψω θα επιστρέψω.Βλέπω να επιστρεφεις κατα το 2050
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
35 χρονων γαϊδούρι, και σκοτωνεις την ωρα σου με μπύρες στην πλατεια με τα "παιδια" σαν 15χρονο?
Πρέπει τη ζωή μας να τη ζούμε λιτά.35 χρονων γαϊδούρι, και σκοτωνεις την ωρα σου με μπύρες στην πλατεια με τα "παιδια" σαν 15χρονο?
Σου το εχω πει πως η χωρα θελει διερεύνησηΑπο το 2019 αυτα ακουω, και το 39 εγινε 41