Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.492
- Πόντοι
- 8.846
μπερδεύεις τις περσόνεςο τόνυ τι κάνει τύπε ζαν? έχουμε από το βράδυ των βουλευτικών να τον δούμε
μπερδεύεις τις περσόνεςο τόνυ τι κάνει τύπε ζαν? έχουμε από το βράδυ των βουλευτικών να τον δούμε
καλό παιδί ο τόνυ αλλά δεν άντεξε την πίεση του σάημπερδεύεις τις περσόνες
καλό παιδί ο τόνυ αλλά δεν άντεξε την πίεση του σάη
ο στήβος του μπου δεν είναι για τους λιγόψυχους
μόνο για γερά στομάχια....εδώ κτίζονται χαρακτήρες
πάντως για το όνομα που "επέστρεφε" δεν παίρνω όρκο.
σαφώς προτιμώ ζανούλη, αγάπη παντοτινή, αν και τόνι επίσης καρδιακός "εχθρός".
αλλά ζαν άλλη ράτσα, ψυχή...
Ποια αρκουδα λες ρε σπορε?ρε οι δεξιοί είναι τα πιο καλά παιδιά.
κι οι ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ...
άντε με τον κασέλα σε βλέπω σε σπιτάκι, 3-4 κουτσούβελα και πάνες babylino πρώτο θέμα συζήτησης με αρκούδα και λοιπούς πρώην αναρχικους
Εδω πρέπει να εχεις κοτσια και μπεσα να μπορεσεις να αντιμετωπισεις τα δεξια τσιράκια.ο στήβος του μπου δεν είναι για τους λιγόψυχους
άλλοι χτίζουν χαρακτήρα και άλλοι χαρακτήρες δολοφονούνται όπως λεει και ο φίλος μας ο ντάμα....άγρια δύση
ζαν πραγματικός σύντροφος.....αν και τώρα με τον κασελάκη το σύντροφος απέκτησε άλλη διάσταση δε ξέρω
Ποια αρκουδα λες ρε σπορε?
Με μπερδεύει ο μλκς με τον τονυ
δεν του ειπες οτι εισαι ο ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟΣ ΒΑΝΤΑΜΑΣ;Με μπερδεύει ο μλκς με τον τονυ
ποιους καφενέδες ρε ζαν τώρα με τον κασελάκη θα συχνάζετε στο λόμπι και το ρουφ γκάρντεν του κινγκ τζορτζΕδω πρέπει να εχεις κοτσια και μπεσα να μπορεσεις να αντιμετωπισεις τα δεξια τσιράκια.
Αν εισαι λιγοψυχος σε πηρε απο κάτω.
Σε μια δοση αντιμετωπιζα 5 ταυτοχρονα και δεν αντεχαν κλαταρανε και επεφτε ο ενας πισω απο τον αλλον.εγω βεβαια ειμαι ψαγμένος στα μεσα και στα εξω με τον συριζα.
Σε καφενεδες και αλλου με φωναζαν συριζοφορο.
Σκέφτομαι να κανω τατουαζ το εμβλημα του συριζα
έτσι όπως είναι εκεί μέσα μαζεμένοι που είναι ένα μη επανδρωμένο όταν το χρειάζεσαι
Ρε αθηνακι γιαννης κλαυδιος δεν ειναι ο jean claudδεν του ειπες οτι εισαι ο ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟΣ ΒΑΝΤΑΜΑΣ;
ε δεν την κουβαλησες στο νεο νικ την προσωπικοτητα σου;την αφησες στο βανταμεικο;Ρε αθηνακι γιαννης κλαυδιος δεν ειναι ο jean claud
Απλος το αλλο προφιλ ειναι ολη η προσωπικοτητα μου.
Εκει εχω ρε 18000 μνμ εδω εχω μονο κατι λιγαε δεν την κουβαλησες στο νεο νικ την προσωπικοτητα σου;την αφησες στο βανταμεικο;
για πες τωρα γιατι εχεις ΠΟΛΥ καιρο να ριζωσεις στο σαι μας...Θυμαμαι πρωτοχρονια του 2021 ειχα ξεκωλιασει τον μπαρμπαπηδουλα,εφευγαν οι σελιδες στο νημα στο αψε σβησε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εκει εχω ρε 18000 μνμ εδω εχω μονο κατι λιγα
Κοιτα ανετα μπορει να μπαναριστω,εγω αυτα που ελεγα λεω.για πες τωρα γιατι εχεις ΠΟΛΥ καιρο να ριζωσεις στο σαι μας...
τι μαλακια ΧΟΝΤΡΗ εχεις κανει;
αποκλειεται να μπαναρεσαι για αυτα που γραφεις στα πολιτικαΚοιτα ανετα μπορει να μπαναριστω,εγω αυτα που ελεγα λεω.
Πες ρε τοτε γτ μπαναρομαι γτ εγω δεν ξέρω τον λόγοαποκλειεται να μπαναρεσαι για αυτα που γραφεις στα πολιτικα
εμ δεν ξερω ρεΠες ρε τοτε γτ μπαναρομαι γτ εγω δεν ξέρω τον λόγο