Οικονομικά αναλφαβητος
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2022
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
ρε φίλε σοβαρά τώρα; Με τις πίπες της ομάδας βλακείας, τα fake news του Κυρανάκη και του βλάκα του Άδωνι κάνα παππούδι θα πείσεις ή κάνα καθυστερημένο.γαλάζιες ακρίδες παντουυυυυ
Εχεις δικιο τυπε. Και οι 16 ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΙ μαλλον Συριζαιοι ειναιΑν ότι ο Τσίπρας έλεγε σε συνάντηση με τον ντογιακο έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη και μετά τον έβριζε είναι τρία πουλάκια κάθονται
μάλλον εσύ δεν είσαι χρήσιμος με τις απαντήσεις που δίνεις
Καντον block απλα σπαμαρει ο Πιμπος Νο3ρε φίλε σοβαρά τώρα; Με τις πίπες της ομάδας βλακείας, τα fake news του Κυρανάκη και του βλάκα του Άδωνι κάνα παππούδι θα πείσεις ή κάνα καθυστερημένο.
Nτολμα απο τα lidl και ο ΔΣΑ ειναι Συριζα???????????????Αν ότι ο Τσίπρας έλεγε σε συνάντηση με τον ντογιακο έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη και μετά τον έβριζε είναι τρία πουλάκια κάθονται
μάλλον εσύ δεν είσαι χρήσιμος με τις απαντήσεις που δίνεις
Όπως ξέρεις επειδή μιλάμε πολύ καιρόΕχεις δικιο τυπε. Και οι 16 ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΙ μαλλον Συριζαιοι ειναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καντον block απλα σπαμαρει ο Πιμπος Νο3
Όπως ξέρεις επειδή μιλάμε πολύ καιρό
Εγώ επανειλημμένως έχω γράψει
Σέβομαι την Ελληνική δικαιοσύνη
Και όποιες και να είναι οι αποφάσεις της τις δέχομαι με συμφέρουν δεν με συμφέρουν
Αυτό δεν είναι απόφαση βέβαια είναι γνωμοδότηση
Τη σέβομαι αλλά και εμένα με προβληματίζουν Οι πολλές αρνητικές αναφορές
Στο απάντησα και πιο πάνωΣφυροκόπημα κατά Ντογιάκου από τον ΔΣΑ: Παραβιάζει τη δικαστική ανεξαρτησία | Το Κουτί της Πανδώρας
Ο νομικός κόσμος αντιδρά στο «ατόπημα» του Ισίδωρου Ντογιάκου και όπως φαίνεται θα ακολουθήσουν και άλλες αντιδράσεις καθώς αυτή την ώρα συνεδριάζει και το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά.www.koutipandoras.gr
η παπαδοπούλου και ο ματζούφας δεν είναι συριζαίοιΕχεις δικιο τυπε. Και οι 16 ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΙ μαλλον Συριζαιοι ειναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καντον block απλα σπαμαρει ο Πιμπος Νο3
ποια η σκοπιμότητα αυτής της γνωμοδότησης? γιατί τέτοια θυελα αντιδράσεων??? πες μας την άποψη σουΣτο απάντησα και πιο πάνω
Όσοι θίγονται από αυτό
Πρέπει και μπορούν να προσφύγουν δεν ξέρω πού γιατί δεν είμαι νομικός
Έτσι ώστε να αρθεί αυτή η γνωμοδότηση αν πράγματι δεν είναι νόμιμη
Όχι με ανακοινώσεις μόνο
Αλλά και με νομικές πράξεις
Ανακοίνωθηκαν
Τα τελευταία στοιχεία για τον πληθωρισμό
Και το ευρωβαρόμετρο
Από αυτά έβγαλα τα πιο κάτω συμπεράσματα
Ο πληθωρισμός τρέχει για τον τελευταίο χρόνο με 7,6% η 7.2 ενώ το Δεκέμβριο έτρεχε με 8,5%
Ο πληθωρισμός των τροφίμων τρέχει περισσότερο
Αναλυτικά όλα τα επιμέρους του πληθωρισμού στον πίνακα
Για των τροφίμων και στον πίνακα και συνοπτικά
Σύμφωνα με τη Στατιστική Υπηρεσία, αυξήσεις 25,6% καταγράφονται στα γαλακτοκομικά, 21,7% στα έλαια, 18,1% στο ψωμί και τα δημητριακά, 17,8% στα κρέατα. Ακριβότερα κατά 13,1% τα λαχανικά.
Αυτά για τους τελευταίους 12 μήνες
Αναλυτικά
ΕΛΣΤΑΤ: Στο 7,2% ο πληθωρισμός τον Δεκέμβριο του 2022 - Οικονομικός Ταχυδρόμος - ot.gr
Ποιες τιμές προϊόντων...συγκρατήθηκαν και ποιες συνέχισαν το «ράλι» - Νέα άνοδος 50% στο φυσικό αέριο - Με ρυθμό 15,5% «έτρεξε» ο... πληθωρισμός των τροφίμωνwww.ot.gr
Ο μέσος πληθωρισμός στην Ευρώπη είναι 9,2% ενώ στην Ελλάδα όπως είπαμε 7,6% η 7.2
Από το ευρωβαρόμετρο τώρα
Υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν πολύ πιο απαισιόδοξοι την Ελλάδα
Συγκεκριμένα όμως για την ακρίβεια
Οι Έλληνες έχουν πρόβλημα το 100%
Ενώ στην Ευρώπη το 93%
Οι ετήσιες μεταβολές είναι ο καλύτερος δείκτηςΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Ασύλληπτη η καταστροφή της εθνικής οικονομίας: Τι δείχνουν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ
9/01/2023 - 21:03μμ
facebook sharing buttontwitter sharing buttonwhatsapp sharing buttonmessenger sharing buttonsms sharing button
Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου (ανέρχεται στο 18% του ΑΕΠ) Ιανουαρίου -Νοεμβρίου 2022 ανήλθε σε 35.153,8 εκατ. ευρώ, έναντι 22.163,4 εκατ. ευρώ κατά το ίδιο διάστημα του έτους 2021, (αύξηση 58,6%.)
Παρόλο που οι ελληνικές εξαγωγές συνέχισαν την έντονα ανοδική τους πορεία (+20,4%), εξίσου σημαντική άνοδος καταγράφεται και στις εισαγωγές το Νοέμβριο του 2022, καθώς αυξήθηκαν κατά 23,5%
Ο ρυθμός οικονομικής μεγέθυνσης περιορίστηκε σημαντικά κατά το τρίτο τρίμηνο (2,8%) σε σχέση με τα δύο προηγούμενα (7,8% και 7,1%)
Οι αυξήσεις των επιτοκίων έχουν αρνητικές επιπτώσεις στο ρυθμό μεγέθυνσης. Ο τραπεζικός δανεισμός καθίσταται ακριβότερος περιορίζοντας τη ρευστότητα των επιχειρήσεων αλλά και επιβαρύνοντας την εξυπηρέτηση του χρέους ,δημοσίου και ιδιωτών
➢ Οικονομική μεγέθυνση: Η ετήσια ποσοστιαία μεταβολή του πραγματικού ΑΕΠ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ
Οι πολίτες ζουν είτε από τα έτοιμα είτε, οι περισσότεροι, με δανεικά.
Το κράτος ζει με ό,τι δάνεια δώσει η ΕΕ, είτε η ΕΚΤ είτε το Ταμείο Ανάκαμψης, σε μια εποχή αυξανόμενων επιτοκίων.
Η αγροτική παραγωγή είτε δεν βγαίνει είτε απαιτεί επιδοτήσεις για να βγει
Το σκοπό ενός πολύ καλού δικαστικού που αυτός συνέτεινε σοβαρά και να μπει η Χρυσή Αυγή φυλακήποια η σκοπιμότητα αυτής της γνωμοδότησης? γιατί τέτοια θυελα αντιδράσεων??? πες μας την άποψη σου
Για πες μου φίλε αν θέλεις και αν ξέρεις σαν νομικός δυο-τρία πράγματαη παπαδοπούλου και ο ματζούφας δεν είναι συριζαίοι
μαλακία του ντογιάκου,
πρέπει να τον γράψει ο ράμμος στα τριχωτά αρχίδια του