Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.914
- Πόντοι
- 6.256
Τι εγινε παιδια θα τον φαμε τον Δενδια τελικα;
?Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας ανέφερε ότι όσοι προμηθεύουν με όπλα την Ουκρανία, θα φέρουν και την ευθύνη αν τα όπλα αυτά χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια της ρωσικής στρατιωτικής επιχείρησηςΤι εγινε παιδια θα τον φαμε τον Δενδια τελικα;
So??Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας ανέφερε ότι όσοι προμηθεύουν με όπλα την Ουκρανία, θα φέρουν και την ευθύνη αν τα όπλα αυτά χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια της ρωσικής στρατιωτικής επιχείρησης
Αυτό είναι το μόνο που μπορεί να κάνει? Γιατί δεν λες για την Ελλάδα κ αναφέρεις το Μόναχο?So?
Θα ρίξει πυρηνικά στο Μόναχο;
Διότι ο ψυχάκιας βάζει και την παράμετρο Ορθοδοξία στο τραπέζι , ίσως;Γιατί δεν λες για την Ελλάδα κ αναφέρεις το Μόναχο?
To εχεις καψει τρολακο εντελωςΔιότι ο ψυχάκιας βάζει και την παράμετρο Ορθοδοξία στο τραπέζι , ίσως;
Σε κάθε περίπτωση, η βάση του Ιντσιρλίκ είναι ο άμεσος στόχος, όχι εμείς.
Συγκλονισμενος ο πουτιν απ τις ενεργειες κουλη.Έτσι Κούλη. 2ο C130 με εξοπλισμό στην Ουκρανία. Να δεις μετά τι θα σου στείλει ο Πουτσίνι
XχαχαχαΜε παιρνουν τηλεφωνο απο τραπεζα, και με πιανει μια ανησυχια. <Αφου δεν χρωσταω πουθενα. Μηπως ειναι κανα δανειο που ειχα παρει παλια για το εξοχικο; Αφου το εχω ξεχρεωσει εδω και χρονια. Μηπως μπερδευτηκαν και μου ζητανε παλι πληρωμενο δανειο; Ωχ.>
Ωσπου ο υπαλληλος ξεκιναει και μου λεει για πιστωτικη καρτα αν ενδιαφερομαι να βγαλω. Λεω ευχαριστω, εχω τη χρεωστικη, και το κλεινω.
Πιστωτικη καρτα; Δανεια; Αυτα ειχα να τα ακουσω χρονια. Ενω παλια επαιρναν συνεχεια τηλεφωνο οι τραπεζες.
Τραπεζικα προιοντα ξανα; Φαινεται παει καλα η Οικονομια επι Μητσοτακη. Το λεγε κι ο Αδωνις αλλα δεν τον πιστευαμε.
Aπο Εθνικη Τραπεζα ειπαν, ετοιμη πιστωτικη καρτα στο ονομα μου.Xχαχαχα
Καθε μερα σχεδον με παιρνουν τηλεφωνο. Μολις στελνω τα χαρτια ομως τρωω ΑΚΥΡΟ.
Ψαρεμα πελατων ειναι τυπε. Απο Call Center σε καλουν και ψαχνουν πελατακια.
Τυπε ξεκινήσανε κ δίνουν αβερτα μεχρι στους μαυρισμένους..Με παιρνουν τηλεφωνο απο τραπεζα, και με πιανει μια ανησυχια. <Αφου δεν χρωσταω πουθενα. Μηπως ειναι κανα δανειο που ειχα παρει παλια για το εξοχικο; Αφου το εχω ξεχρεωσει εδω και χρονια. Μηπως μπερδευτηκαν και μου ζητανε παλι πληρωμενο δανειο; Ωχ.>
Ωσπου ο υπαλληλος ξεκιναει και μου λεει για πιστωτικη καρτα αν ενδιαφερομαι να βγαλω. Λεω ευχαριστω, εχω τη χρεωστικη, και το κλεινω.
Πιστωτικη καρτα; Δανεια; Αυτα ειχα να τα ακουσω χρονια. Ενω παλια επαιρναν συνεχεια τηλεφωνο οι τραπεζες.
Τραπεζικα προιοντα ξανα; Φαινεται παει καλα η Οικονομια επι Μητσοτακη. Το λεγε κι ο Αδωνις αλλα δεν τον πιστευαμε.
Ναι ναι το ξερω. Iδια κασετα και απο Eurobank 2000 ευρω όριο και να στείλω τα δικαιολογητικά μου.Aπο Εθνικη Τραπεζα ειπαν, ετοιμη πιστωτικη καρτα στο ονομα μου.
Τυπε ξεκινήσανε κ δίνουν αβερτα μεχρι στους μαυρισμένους..
Καμιά απολύτως τράπεζα, ειδικά απο το 2012 και μετά, δεν προεγκρίνει πιστωτική κάρτα, ακόμα και σε εν ενεργεία πελάτες της, τόσο απλά όσο το κάνανε πριν απο 15 και κάτι χρόνια. ο dante δίκιο έχει. Call center είναι, και τους νοιάζει να πάρουν τη μίζα απο όσους τελικά εγκριθούν. Αν τσιμπάνε 100 άτομα τη μέρα και οι δέκα τελικά λάβουν κάρτα, το call center θα έχει απο 100 εώς 1000 ευρώ τζίρο... απο ΕΝΑ project σε ΜΙΑ ημέρα... παρεπιμπτόντως, το μέσο call center τρέχει απο 5 εώς αρκετές δεκάδες telemarketing projects παράλληλα.Aπο Εθνικη Τραπεζα ειπαν, ετοιμη πιστωτικη καρτα στο ονομα μου.
Ανάπτυξη λέμε..tbi bank - лично банкиране, кредити и банкови сметки.
tbi bank в телефона ти - Животът с нас e живот без такси - Нямаш такси, когато имаш neon - Пазарувай каквото пожелаеш с твоя шопинг лимит.tbibank.bg
Μόλις με επισκεφτήκαν στο γραφείο.
Είναι σαν τα όρνεα που τριγυρνούν τα πτώματα. Να πιασουν οσους αποκλείουν οι 4 τράπεζες
Δανεια Εως 10.000 ευρω με μισθοδοσία 450 ευρώ.
Τύπε οι όροι είναι εντελώς ξεφτίλα.Ανάπτυξη λέμε..
Exei να πέσει τραχανάς κ πληγούριΠεριμενε μεχρι το Καλοκαιρακι να δεις ποιος θα ειναι συγκλονισμενος χαχαχαχα
Nαι ναι. Ηδη λενε οτι θα εχουμε 100.000 Ρώσους οπως το 21Exei να πέσει τραχανάς κ πληγούρι