dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.301
- Πόντοι
- 3.936
Εννοεις οτι λεω ψεματα εγω, οτι μου ειπε ψεματα ο πατερας μου ή οτι η αυξηση των 60 ευρω ειναι μεγαλη? Για να καταλαβω δηλαδη, τι σημαινει το "τα πιστευει και τα λεει".Λαρτζ όπως ο πατέρας του. Από 500 ευρώ του ήρθε 560 λέει η ΔΕΗ κ δεν τρέχει τπτ. Αλήθεια τα πιστεύει κ τα λέει???
Oχι απλα οτι το περασε στο χαλαρο τον λογαριασμο ΔΕΗ 500 ευρω. Σχεδον ενας μισθοςΕννοεις οτι λεω ψεματα εγω, οτι μου ειπε ψεματα ο πατερας μου ή οτι η αυξηση των 60 ευρω ειναι μεγαλη? Για να καταλαβω δηλαδη, τι σημαινει το "τα πιστευει και τα λεει".
Αφου και περσι τοσο ηταν, σε τριωροφο μενει, τι να κανουμε? Μονο τα κλιματιστικα που δουλευουν φτανειOχι απλα οτι το περασε στο χαλαρο τον λογαριασμο ΔΕΗ 500 ευρω. Σχεδον ενας μισθος
Μπα. Απλως ειναι παντρεμενος με τον Σκρουτζθαυμα , η θα κανει ρευματοκλοπη
αφου μυρίστηκε την αυξηση και πριν εφαρμοστει καταφερε να περιορισει τοσο την κατανα΄λωση ωστε να του ερθει το ιδιο περίπου μπραβο του.Μπα. Απλως ειναι παντρεμενος με τον Σκρουτζ
Kοιτα,μερικους που ρωτησα και ειναι στη δεη,δεν τους ηρθε μεγαλη αυξηση(30-50-80 γιουρα,καπου εκει,εκκαθαριστικος).Οσοι ειναι στον ιδιωτη τωρα,ειδανε κατι 400αρια(μεχρι 1000+ ακουσα) τον μηνα.Εννοεις οτι λεω ψεματα εγω, οτι μου ειπε ψεματα ο πατερας μου ή οτι η αυξηση των 60 ευρω ειναι μεγαλη? Για να καταλαβω δηλαδη, τι σημαινει το "τα πιστευει και τα λεει".
Κατα προτιμηση 25χρονη προσφυγας απο Ουκρανια?ζητηται συγκατοικος για να μοιραζομαστε τη δεη.
Κατα προτιμηση 25χρονη προσφυγας απο Ουκρανια?
Κι ετσι θα εφαρμοσθει το κλισε "αφου αγαπατε τοσο τους προσφυγες, παρτε τους σπιτια σας"
Καλά θα περνάς μέχρι να σου έρθει η ώρα της πληρωμής.
Ε, καλα, εσυ κρίμα που δε μπορεις να ψηφίσεις και άδωνη.Ε ενταξει τύπε, αφου σου λεει καθε υπαλληλος και μια γνωμη, να το κλεισουμε το τηλεφωνικο κεντρο, για να το λες εσυ κατι ξερεις.
Μπραβο στον Χατζηδακη που ελυσε ΚΑΙ αυτο το ζητημα.
Και οσοι σκουζουν ξιδι.
Πολυ κριμα που δεν ψηφιζω στην περιφερεια που πολιτευεται.
Θα ειχε οπωσδηποτε την ψηφο μου
Εννοειται.Ε, καλα, εσυ κρίμα που δε μπορεις να ψηφίσεις και άδωνη.
Έτσι τύπε. Μαζί με τα κατασχεμενα ουκρανικα καλασνικοφ που έστειλε πίσω άς στείλει και κανένα ραφαλπου είναι ο γιώργος τσίπρας να πει με το κοστούμι των 1000 ευρώ (διότι τόσο κάνει ένα καλό κουστούμι, άντε να το πάρεις 700 ευρώ στις εκπτώσεις) την αναρχική ανοησία ότι δεν είναι αυτοσκοπός η άμυνα,
δικαιώθηκε ο μητσοτάκης με τα ραφαλ,
πάρε κι άλλα, σώσε μας
(κι άσε τον καρτερό να λέει ψέμματα για το τσέρνομπιλ)