★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Έδωσαν αυτοδυναμία στους υμνητές του Μεταξά και της Θάτσερ και αναρωτιούνται γιατί δεν μπορούν να πληρώσουν τη ΔΕΗ.
Καλά με συριζαίους δε μιλάω.Και ξαναρωταω.
Δηλαδη η κυβερνηση καταφερε να ανακοψει τις αυξησεις. Ειναι κακο αυτο?
Και ειναι κακο επειδη "ζημιωθηκαν οι μετοχοι και η ιδιωτικη οικονομια"?
Σοβαρολογεις?
Καταρχην δεν ειπα μονιμα ειπα για οσο καιρο υπαρχει το προβλημα να μειωθει ισα ισα ωστε να πανε οι τιμες σε ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ επιπεδα...ασε που συμφωνα με πολλους τοσο καιρο που οι τιμες ειναι στα υψη εχουν βγαλει ΗΔΗ τα προσδοκομενα εσοδα απο τα καυσιμα.Προφανως δεν το μειωνει γιατι δεν θα βγαινει ο λογαριασμος.
Αν και εστω επικοινωνιακα, θα επρεπε να κανει μια ψευτομειωση 5-10% εστω και για ψυχολογικους λογους
Εγω δεν σε εβρισα να αναιρεσεις αμεσως!!!Εξαιρετικα. Οι μισοι με βριζουν επειδη "στηριζω την κυβερνηση που δεν κανει τιποτα για να ανακοψει τις τιμες" και οι αλλοι μισοι θα με βριζουν επειδη "η κυβερνηση ανεκοψε τις τιμες γαμωντας τους μετοχους".
Στο φιναλε, δεν γαμιεστε εσεις?
Το ΕΛΕΟ τι ειναι;Ελεος ή Ειλεος;ενταξει ρε ΠΟΥΣΤΗ μου και εμεις ΔΕΞΙΟΙ ειμαστε αλλα δεν μπορω να καταλαβω αυτην την υποκουλτουρα,τον υπανθρωπισμο οτι ολα γινονται σωστα και να κανουν το μαυρο ασπρο..ΛΙΓΟ ΕΛΕΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Θα σε λεει και σενα ψυχοπαθη,ενταξει ρε ΠΟΥΣΤΗ μου και εμεις ΔΕΞΙΟΙ ειμαστε αλλα δεν μπορω να καταλαβω αυτην την υποκουλτουρα,τον υπανθρωπισμο οτι ολα γινονται σωστα και να κανουν το μαυρο ασπρο..ΛΙΓΟ ΕΛΕΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ναι οκ, εσυ τουλαχιστον δεν με αποκαλεσες συριζαιο οπως ο αλλοςΕγω δεν σε εβρισα να αναιρεσεις αμεσως!!!
Καλα και εμενα μεσα στο φακελο αντι για λογαριασμο μου ειχαν βαλει 2 500ευρα αλα Αβραμοπουλος....απλα πουλαω τρελα.εμενα το ρευμα που ηρθε 60% κατω σε σχεση με περυσι
Μια μικρη απορια εχωενταξει ρε ΠΟΥΣΤΗ μου και εμεις ΔΕΞΙΟΙ ειμαστε αλλα δεν μπορω να καταλαβω αυτην την υποκουλτουρα,τον υπανθρωπισμο οτι ολα γινονται σωστα και να κανουν το μαυρο ασπρο..ΛΙΓΟ ΕΛΕΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Τις ίδιες μαλακίες με τον μπουμπούκο άρχισες πάλι βρε χασοδίκη; Τι σας ποτίζουνε εκεί στα δικαστήρια για να είστε ακριβοδίκαιοι; Ληγμένα φάρμακα από τη Novartis; Tο μόνο που βλέπω να πέφτει χωρίς να μπορεί να ξανσηκωθεί είναι το εκλογικό ποσοστό του γουρλού και της σκατο-συμμορίας του.Θα πεσουν.
τι αντιπαθητικος ρε τυπε?Μια μικρη απορια εχω
Επειδη ειπα εγω οτι ο λογαριασμος του πατερα μου ειχε μικρη αυξηση, πεσατε να με φατε, χωρις να εχω αντιληφθει ακομη το γιατι.
Στον αλλο που βγαινει και λεει οτι η κυβερνηση κακως ανεκοψε τις αυξησεις και δεν αφησε την οικονομια να λειτουργησει ελευθερα με αποτελεσμα να γαμηθουν οι μετοχοι, το περασατε ετσι.
Ενταξει, το γνωριζω οτι γενικως ειμαι αντιπαθητικος και καποιοι εχετε εμπαθεια μαζι μου, αλλά καπου να υπαρχει και ενα οριο στο καραγκιοζιλικι
Ενταξει τύπε δεν θα πεσουν. Και η ΝΔ θα παρει 20%. Ενταξει ειμαστε? Και θα ερθει ο Αλεξης να καταργησει και τους λογαριασμους της ΔΕΗ.Τις ίδιες μαλακίες με τον μπουμπούκο άρχισες πάλι βρε χασοδίκη; Τι σας ποτίζουνε εκεί στα δικαστήρια για να είστε ακριβοδίκαιοι; Ληγμένα φάρμακα από τη Novartis; Tο μόνο που βλέπω να πέφτει χωρίς να μπορεί να ξανσηκωθεί είναι το εκλογικό ποσοστό του γουρλού και της σκατο-συμμορίας του.
Το "οριο στο καραγκιοζιλικι" το παρεβλεψες εντεχνως? Δεν εξαιρεισαι.τι αντιπαθητικος ρε τυπε?
το νουμερο ενα μουνοπανο εισαι εδω μεσα...
Αυτο μου αρεσει με σενα Τακη....εχεις παντα μια καλη κουβεντα για ολους!τι αντιπαθητικος ρε τυπε?
το νουμερο ενα μουνοπανο εισαι εδω μεσα...
προβλημα?Αυτο μου αρεσει με σενα Τακη....εχεις παντα μια καλη κουβεντα για ολους!
Αθηναίε για Δεξιός, εμβολιασμένος και αντι-ψεκ, μίλησες σωστά. Και δεν είναι μόνο το ρεύμα. Φ.Α, καύσιμα και ακρίβεια μας έχουν γαμίσει την καθημερινότητα και τη ζωή μας. Και μάλλον έρχονται ακόμα πιο δύσκολες ώρες. Βάστα να μην γίνει και το Μπαμ με τους Ρώσους (γιατί είναι και σύμμαχοι τώρα με τα Κινεζάκια) και δε θα έχουμε ούτε μαντήλι να κλάψουμε, ούτε καν κωλόχαρτο για να σκουπίζουμε τα απαλά πωπουδάκια μας.ΡΕ ΓΑΜΗΔΙΑ μας εχει γαμησει το ρευμα..τωρα κατι κομματοσκυλα που δεν το καταλαβαινουν πανε να μας βγαλουν τρελους;ΡΕ ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ