barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.266
- Πόντοι
- 5.506
Πως του ήρθε ο μουνοπανοβαγόνης στη συζήτηση μόνο αυτός ξέρει.Ποιος? Εγω παντως οχι
Πως του ήρθε ο μουνοπανοβαγόνης στη συζήτηση μόνο αυτός ξέρει.Ποιος? Εγω παντως οχι
Καταρχην δεν μιλας ωραια...κατα τα αλλα υπαρχει η πραγματικοτητα που λεει οτι αμα εισαι γνωστος ή συγγενης του Αλεξ η ακριβεια και οι καραντινες οχι μονο δεν σε ζημιωνουν οικονομικα αλλα ισα ισα σε ευνοουν και βγαινεις πλουσιοτερος.κυρ-Αλεξ προσεχε γιατι εχεις γινει ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ..μονο αυτο εχω να σου πω..τελος απο μενα εχεις γινει ΡΕΖΙΛΑΣ που τοσοι σου λενε το προβλημα και εσυ επιμενεις..
μιλα με τα αρχιδια μου τωρα
Ενταξει τύπε, θα τηλεφωνησω στον πατερα μου να του πω οτι κανει λαθος.κυρ-Αλεξ προσεχε γιατι εχεις γινει ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ..μονο αυτο εχω να σου πω..τελος απο μενα εχεις γινει ΡΕΖΙΛΑΣ που τοσοι σου λενε το προβλημα και εσυ επιμενεις..
μιλα με τα αρχιδια μου τωρα
Οκ, θα πω και στον πασοκτζή καφετζή μου οτι κανει επισης λαθος και δεν ωφεληθηκε. Ενταξει κι εσυ?Καταρχην δεν μιλας ωραια...κατα τα αλλα υπαρχει η πραγματικοτητα που λεει οτι αμα εισαι γνωστος ή συγγενης του Αλεξ η ακριβεια και οι καραντινες οχι μονο δεν σε ζημιωνουν οικονομικα αλλα ισα ισα σε ευνοουν και βγαινεις πλουσιοτερος.
ασε με ρε Χελ να πουμε...εδω μιλαμε για λαιλαπα και βγαινει ο αλεξουκος να μας βγαλει τρελους..τελος τον αφηνω να σολαρει και να αγορευει πουτσα μουΚαταρχην δεν μιλας ωραια...κατα τα αλλα υπαρχει η πραγματικοτητα που λεει οτι αμα εισαι γνωστος ή συγγενης του Αλεξ η ακριβεια και οι καραντινες οχι μονο δεν σε ζημιωνουν οικονομικα αλλα ισα ισα σε ευνοουν και βγαινεις πλουσιοτερος.
ποσο σου ηρθε τυπε?ΡΕ ΓΑΜΗΔΙΑ μας εχει γαμησει το ρευμα..τωρα κατι κομματοσκυλα που δεν το καταλαβαινουν πανε να μας βγαλουν τρελους;ΡΕ ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ
Σου θίξαμε τη γκόμενα
Αφού οι φτωχοί δεν έχουν αμάξια, τι να την κάνουν τη βενζίνη?Με τη βενζινη που δεν μειωνει εστω προσωρινα τον ειδικο φορο και εχει φτασει κοντα στα 2 ευρω τι εχεις να πεις;
Αλλα τι ρωταω ξερω τη κομματικη γραμμη....αμα τον μειωναμε θα ευνοουσε τους πλουσιους....
400 προηγουμενο μηνα,376 τωρα..ποσο σου ηρθε τυπε?
Προφανως δεν το μειωνει γιατι δεν θα βγαινει ο λογαριασμος.Με τη βενζινη που δεν μειωνει εστω προσωρινα τον ειδικο φορο και εχει φτασει κοντα στα 2 ευρω τι εχεις να πεις;
Αλλα τι ρωταω ξερω τη κομματικη γραμμη....αμα τον μειωναμε θα ευνοουσε τους πλουσιους....
Πάντα το είχα απορία, πώς γίνεται ΟΛΟΙ οι πολιτικοί να έχουν πλούσιους και γαλαντομους συγγενείς. Αυτό θα πει τύχη!
Δεν έπρεπε να αφήσεις τη ΔΕΗ τύπε, το σοβιέτ δεν το αφήνουν!ΡΕ ΓΑΜΗΔΙΑ μας εχει γαμησει το ρευμα..τωρα κατι κομματοσκυλα που δεν το καταλαβαινουν πανε να μας βγαλουν τρελους;ΡΕ ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ
αρα μειωθηκε!!!!400 προηγουμενο μηνα,376 τωρα..
ενταξει και στην ΔΕΗ να ημουν θα πληρωνα λιγα παραπανω ουσιαστικα τα ιδια ειναι πλεον παντου με τις ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ που μας γαμανε ολους εκτος τον ΑΛΕΞΟΥΚΟ και την οικογενεια τουΔεν έπρεπε να αφήσεις τη ΔΕΗ τύπε, το σοβιέτ δεν το αφήνουν!
Κορυφαιο κ.συτο τότε με τον καφετζήΕνταξει τύπε, θα τηλεφωνησω στον πατερα μου να του πω οτι κανει λαθος.
Ενταξει ειμαστε? Τι αλλο θελεις απο μενα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οκ, θα πω και στον πασοκτζή καφετζή μου οτι κανει επισης λαθος και δεν ωφεληθηκε. Ενταξει κι εσυ?
Εγω δεν ειπα κατι για τον λογαριασμο του σπιτιου μου. Ειπα για τον λογαριασμο των γονιων μου στο δικο τους σπιτιενταξει και στην ΔΕΗ να ημουν θα πληρωνα λιγα παραπανω ουσιστικα τα ιδια ειναι πλεον παντου με τις ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ που μας γαμανε ολους εκτος τον ΑΛΕΞΟΥΚΟ και την οικογενεια του
Αυτό κατάλαβες? Ναι "κατάφερε" να μειώσει τις αυξήσεις γαμιώντας την ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρία και τους μετόχους της, ενώ φάνηκε περίτρανα ότι δεν υπάρχει ελεύθερη αγορά αλλά σοβιέτ οπου οι συντροφοι εκβιάζουν ιδιώτες για να κάνουν "κοινωνική πολιτική" με τα λεφτά ιδιωτών. Παράλληλα κορόιδεψαν τους ξένους θεσμικούς που συμμετείχαν στην πρόσφατη ΑΜΚ της ΔΕΗ.Α δηλαδη το 2019 δεν βγηκε αυτος που ψηφισες...
Καλα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παμε παλι.
Δηλαδη?
Οι λογαριασμοι επρεπε να ειναι μεγαλυτεροι αλλά η κυβερνηση καταφερε να μειωσει τις αυξησεις? Αυτο λες?
Και αυτο ειναι κακο?
Καθαρίζουν λεκεδεςΑφού οι φτωχοί δεν έχουν αμάξια, τι να την κάνουν τη βενζίνη?
Λάθος, στη ΔΕΗ γαμάνε ΜΟΝΟ τους μετόχους και την εταιρία επειδή είναι χωράφι των μπλε συριζαιων.ενταξει και στην ΔΕΗ να ημουν θα πληρωνα λιγα παραπανω ουσιαστικα τα ιδια ειναι πλεον παντου με τις ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ που μας γαμανε ολους εκτος τον ΑΛΕΞΟΥΚΟ και την οικογενεια του
Και ξαναρωταω.Αυτό κατάλαβες? Ναι "κατάφερε" να μειώσει τις αυξήσεις γαμιώντας την ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρία και τους μετόχους της, ενώ φάνηκε περίτρανα ότι δεν υπάρχει ελεύθερη αγορά αλλά σοβιέτ οπου οι συντροφοι εκβιάζουν ιδιώτες για να κάνουν "κοινωνική πολιτική" με τα λεφτά ιδιωτών. Παράλληλα κορόιδεψαν τους ξένους θεσμικούς που συμμετείχαν στην πρόσφατη ΑΜΚ της ΔΕΗ.
Βέβαια εσύ ψήφισες συριζα πιο πριν οπότε δε σε ενοχλούν τέτοιες λεπτομέρειες.