κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.945
- Πόντοι
- 19.795
Οτι εισαι παντρεμενος μηπως;Και η γυναικα μου κουκλα ειναι, αλλά ετρεχα κανονικοτατα στην γκομενα των 120 κιλων. Σου λεει κατι?
Οτι εισαι παντρεμενος μηπως;Και η γυναικα μου κουκλα ειναι, αλλά ετρεχα κανονικοτατα στην γκομενα των 120 κιλων. Σου λεει κατι?
Ειπαμε, ειναι το τελευταιο τέρας του μνημονιου που θα ψοφησει τελευταιο (μετα απο ΑΝΕΛ, Ποταμια, Χρυσες Αυγες, Ενωσεις Κεντρωων κλπ) , αλλά θα ψοφησει.
Στα μνημόνια ποια κόμματα μάς έχωσαν;
Ρε ρυπε γράψε μας τι θα πάρουν τα κόμματα, πέρα από το τρίτο? Να βγάζει άθροισμα 55% όμως!!!!Κατσε να γινουν οι εκλογες, και να δουμε ποιος εχει δικιο.
Ζεις αλλου....βγες εξω και συζητα με τον κοσμο,
και αν πεις αυτες τις μλκιες που λες εδω,
ετοιμασου για ξυλο...
Με την ίδια λογική, εσύ που είσαι αντί Να Δ, είσαι οπωσδήποτε ΣΥΡΙΖΑ. Σωστά;Α ενταξει....ειναι αντιΣυριζα αλλα οχι αντιΝΔ που ειναι ετσι και αλλιως ο παραδοσιακος αντιπαλος.
Εγω δεν ειμαι αντι τιποτα τυπε....κριτικαρω παντα αυτον που κυβερναει.Οταν ηταν ο Τσιπρας και τα ειχε κανει σκατα εβριζα Τσιπρα τωρα που ειναι ο δικος σου ο Γκουφη τα ακουει αυτος.Ετσι παει αμα εισαι νορμαλ ατομο....Με την ίδια λογική, εσύ που είσαι αντί Να Δ, είσαι οπωσδήποτε ΣΥΡΙΖΑ. Σωστά;
Αυτό το πράγμα που ο "Κούλης" κατηγορείται συγχρόνως - αναλόγως το ακροατήριο και την εκάστοτε περίπτωση - πως είναι ντεμέκ δεξιός, και άρα "αριστερός", και για άλλους για ακροδεξιά διακυβέρνηση μόνο και μόνο επειδή έχει Βορίδη και Άδωνι, πολύ μου αρέσει. Επίσης, είναι ταυτόχρονα συντηρητικός για κάποιους και πασοκοπροοδευτικός για άλλους, διακατέχεται από ακραίο νεοφιλελευθερισμό για ορισμένους και διατηρεί μια τύπου σοβιετ οικονομία για άλλους, κλπ. Μήπως να αποφασίζανε κάποια στιγμή οι αντίπαλοί του περί τι ακριβώς είναι;;; Σίγουρα δεν γίνεται να είναι ταυτόχρονα τα πάντα, όπως συμφέρει για την εκάστοτε περίπτωση. Νομίζω.Για να δείτε πάντως πόσο πολιτικά αναλφάβητοι είναι οι Συριζαίοι, βγαίνουν και κατηγορούν τον Κούλη για νεοφιλελευθερισμό τη στιγμή που έχει μοιράσει τόσο δημόσιο χρήμα σε επιδόματα, προσλήψεις, κλπ., που το ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του '80 δεν είχε δει ούτε στο όνειρο του.
Ξέρεις τα νορμάλ άτομα δε είναι πάντα αντί.Εγω δεν ειμαι αντι τιποτα τυπε....κριτικαρω παντα αυτον που κυβερναει.Οταν ηταν ο Τσιπρας και τα ειχε κανει σκατα εβριζα Τσιπρα τωρα που ειναι ο δικος σου ο Γκουφη τα ακουει αυτος.Ετσι παει αμα εισαι νορμαλ ατομο....
Το νορμάλ είναι να ψηφίζεις ότι νομίζεις ότι είναι καλύτερο και μετά να ασκείς κριτική σε αυτόν που έχει εκλεγεί είτε ήταν αυτό που ψήφισες είτε όχι...κάτι που στην Ελλάδα ελάχιστοι κάνουν γιατί λειτουργούν σαν οπαδοί ποδοσφαιρικής ομάδας.Ξέρεις τα νορμάλ άτομα δε είναι πάντα αντί.
Πρέπει όσο ωριμάζουν να προτείνουν λύσεις.
Στις εκλογές ψηφίζουμε για την καλύτερη λύση.
Μα από μόνοι τους είναι μία αντίφαση. Είναι υπέρ της ιδιωτικής πρωτοβουλίας αλλά ζουν από το κρατος. Προτιμούν τον ιδιώτη, αλλά δεν έχουν δουλέψει ποτέ.Αυτό το πράγμα που ο "Κούλης" κατηγορείται συγχρόνως - αναλόγως το ακροατήριο και την εκάστοτε περίπτωση - πως είναι ντεμέκ δεξιός, και άρα "αριστερός", και για άλλους για ακροδεξιά διακυβέρνηση μόνο και μόνο επειδή έχει Βορίδη και Άδωνι, πολύ μου αρέσει. Επίσης, είναι ταυτόχρονα συντηρητικός για κάποιους και πασοκοπροοδευτικός για άλλους, διακατέχεται από ακραίο νεοφιλελευθερισμό για ορισμένους και διατηρεί μια τύπου σοβιετ οικονομία για άλλους, κλπ. Μήπως να αποφασίζανε κάποια στιγμή οι αντίπαλοί του περί τι ακριβώς είναι;;; Σίγουρα δεν γίνεται να είναι ταυτόχρονα τα πάντα, όπως συμφέρει για την εκάστοτε περίπτωση. Νομίζω.
Ό,τι έγραψες μπορεί να είναι πραγματικότητα...στο δικό σου το μυαλό, ή όπως βλέπεις (και θέλεις εσύ φυσικά) να είναι τα πράγματα. Η αλήθεια είναι πως έγραψες ένα σωρό γενικότητες και ανακρίβειες, είναι αυθαιρεσίες δικές σου πρωτίστως. Σεβαστά, αλλά ανακριβή.Μα από μόνοι τους είναι μία αντίφαση. Είναι υπέρ της ιδιωτικής πρωτοβουλίας αλλά ζουν από το κρατος. Προτιμούν τον ιδιώτη, αλλά δεν έχουν δουλέψει ποτέ.
Θέλουν αξιολόγηση, αλλά για τους άλλους.
Πιστεύουν ότι όποιος αποτυγχάνει πρέπει να πληρώνει, αλλά το κόμμα τους που είναι χρεωμενο μπορεί να συνέχισει να ζει από το κράτος.
Θα ακύρωναν τη συμφωνία των πρεσπων αλλά τώρα είναι υπέρ.
Άκου και το καλύτερο : Υπηρετούν τη δημοκρατία με βοριδη, αδωνι, πλευρη...
Κατάλαβες ;
Χμ, ναι και όχι. Τι θέλω να πω; Οκ, δεν πρόκειται για τον ΜΕΓΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΗ - ΛΙΜΠΕΡΑΛ ηγέτη που ίσως ευαγγελιζότανε όσο ήταν αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης (όλοι στην θεωρία εύκολα τα λένε, στην πράξη κολλάνε μετά)...αλλά αν είναι μία φορά κρατιστής ο Κυριάκος, τότε ο Τσίπροφ είναι κρατιστής εις τον κύβο, δε νομίζω να διαφωνήσεις εδώ. Ή μήπως δεν διακατέχεται ούτε το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ από κρατισμό; Πρόκειται γενικώς διαχρονικό θέμα λίγο πολύ όλων των κομμάτων στην συγκεκριμένη χώρα. Καλά, το "δεξιός" που τον χαρακτήρισες απέχει πολύ από την πραγματικότητα, ο ίδιος είναι πιο κοντά σε σοσιαλδημοκρατικές θέσεις στην πλειονότητα των θεμάτων, θαρρώ πως κρατάει μια σχετικά καλή ισορροπία δεδομένου του ποιού κόμματος ηγείται.Κλασσικός δεξιός κρατιστής είναι ο Κούλης. Ακολουθεί την "πετυχημένη" συνταγή του μπουχέσα της Ραφήνας.
Έχω την εντύπωση ότι οι συμπαθουντες τα βλέπουν όπως θέλουν, εξίσου σεβαστη η άποψή τους.Ό,τι έγραψες μπορεί να είναι πραγματικότητα...στο δικό σου το μυαλό, ή όπως βλέπεις (και θέλεις εσύ φυσικά) να είναι τα πράγματα. Η αλήθεια είναι πως έγραψες ένα σωρό γενικότητες και ανακρίβειες, είναι αυθαιρεσίες δικές σου πρωτίστως. Σεβαστά, αλλά ανακριβή.
πχ. Η συμφωνία των Πρεσπών, χαρακτηριστικό παράδειγμα - ανακρίβεια που οι πολιτικά αντιπαθούντες τον Μητσοτάκη θα ήθελαν να επρόκειτο για αληθές. Η αλήθεια είναι όμως πως χαρακτηριστικά τόνιζε τότε την αντίθεσή του στην τότε επικείμενη συμφωνία, επισημαίνοντας και προειδοποιώντας ακριβώς το ότι δεν θα πρέπει να ψηφιστεί διότι δεν θα μπορέσει να κάνει τίποτα ουσιαστικά αργότερα όταν αναλάβει ο ίδιος την διακυβέρνηση του τόπου προς ανατροπή της. Απλά πράγματα προς κατανόηση που όμως προϋποθέτουν να μην είναι κανείς τσακωμένος με την πραγματικότητα.
Ο κουλης είναι αριστερός στα κοινωνικάΑυτό το πράγμα που ο "Κούλης" κατηγορείται συγχρόνως - αναλόγως το ακροατήριο και την εκάστοτε περίπτωση - πως είναι ντεμέκ δεξιός, και άρα "αριστερός", και για άλλους για ακροδεξιά διακυβέρνηση μόνο και μόνο επειδή έχει Βορίδη και Άδωνι, πολύ μου αρέσει. Επίσης, είναι ταυτόχρονα συντηρητικός για κάποιους και πασοκοπροοδευτικός για άλλους, διακατέχεται από ακραίο νεοφιλελευθερισμό για ορισμένους και διατηρεί μια τύπου σοβιετ οικονομία για άλλους, κλπ. Μήπως να αποφασίζανε κάποια στιγμή οι αντίπαλοί του περί τι ακριβώς είναι;;; Σίγουρα δεν γίνεται να είναι ταυτόχρονα τα πάντα, όπως συμφέρει για την εκάστοτε περίπτωση. Νομίζω.
Ο κουλης είναι αριστερός στα κοινωνικά
Επιδόματα διάλυση οικογένειας πουστοφενινισμος παντού κλπ αριστεριλικια
Και νεοφιλελες στα βασικά
Ξυλωμα υποδομών πώληση των πάντων σε ιδιωτικά εμπλεκόμενα με συγγενείς του πολλά καρτέλ και κινεζο ποίηση των εργαζομανων
Είναι το ίδιο καταστροφικό υβρίδιο με τον συριζα, απλά σε θέματα αδιάφορα είναι πιο πρακτικός, δηλ υλοποιεί πιο γρήγορα τα έργα
Είναι ένας καρκίνος λιγότερο επιθετικός από τον συριζα, αλλά καρκίνος
Υπήρξαν, αλλά δεν κατάφεραν να μπουν στη Βουλή.Το μεγάλο δυστύχημα στην Ελλάδα είναι ότι δεν υπάρχει φιλελεύθερο κόμμα που πραγματικά να τα πιστεύει αυτά. Αν υπήρχε, το πολιτικό μας σύστημα θα ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση.