Δ
Διαγραμμένο μέλος 199414
Επισκέπτης
Πήγαινε στον καθρέφτη σου και ρίξε την ίδια μουτζα σε αυτό που φαίνεται εκει.
Πήγαινε στον καθρέφτη σου και ρίξε την ίδια μουτζα σε αυτό που φαίνεται εκει.
αυτο που εκανε o πιμποδικηγορος και ο @argyrotoxos260000 ψέκια πηγαν να ψηφισουν για αρχηγο του κόμματος που χρεοκωπησε και καταλήστεψε την ελλαδα.
Υπάρχει εμβόλιο γι αυτούς;
Αν εβαζε για αρχηγος η γιαννακοπουλου θα πηγαινα και γω να ψηφισωαυτο που εκανε o πιμποδικηγορος και ο @argyrotoxos
καλο μιλφοκουγκαροειδες φαινεται, αλλα πρεπει να κανει ριζικη αλλαγη εμφανισης.Αν εβαζε για αρχηγος η γιαννακοπουλου θα πηγαινα και γω να ψηφισω
Ο καλος σου φιλος ο ρχ πηγε να ψηφίσει;βρομα και δυσωδια παντου στο "τελειο" ελλαδισταν
Πλαστές ταυτότητες: Ο "εγκέφαλος" με την εξαφανισμένη κόρη, ο διοικητής του Α.Τ. Ασπροπύργου και οι συνομιλίες (όλη η δικογραφία)
Σημεία και τέρατα προκύπτουν από την πολυσέλιδη δικογραφία για το κύκλωμα με τις πλαστές ταυτότητες στην οποία πρωταγωνιστούσανwww.dikastikoreportaz.gr
εχει περιορισει τις μετακινησεις λογω εγκυμοσυνηςΟ καλος σου φιλος ο ρχ πηγε να ψηφίσει;
Του το χει απαγορευσει ο κτηνίατρος?εχει περιορισει τις μετακινησεις λογω εγκυμοσυνης
κατι μεγαλογιατροι τυπου χλεχλερκΤου το χει απαγορευσει ο κτηνίατρος?
Ολοι οι μπραβοκουληδες μορφωμενοι,κατι μεγαλογιατροι τυπου χλεχλερκ
Πηγαν αγκαζε με το δικηγορο,η πξουλα φοραγε μια πρασινη τουαλέτα και ο δικηγορος κουστουματοςΟ καλος σου φιλος ο ρχ πηγε να ψηφίσει;
χαρβαρντ και κολαμπια μονο παιχτηΟλοι οι μπραβοκουληδες μορφωμενοι,
Πηγαν πολλοι νδ να ψηφισουν,εχω πηγη οτι περίπου το 5% αυτων ειναι πρωην νδ ενας απο αυτους και ο δικηγορος260000 ψέκια πηγαν να ψηφισουν για αρχηγο του κόμματος που χρεοκωπησε και καταλήστεψε την ελλαδα.
Υπάρχει εμβόλιο γι αυτούς;
Ιαματικη ειναι η πηγη τυπε;Πηγαν πολλοι νδ να ψηφισουν,εχω πηγη οτι περίπου το 5% αυτων ειναι πρωην νδ ενας απο αυτους και ο δικηγορος
Οχι κανονικη,για ιαματικα ρωτα τον θειτσο που κανει διακοπες στα καμμένα βουρλαΙαματικη ειναι η πηγη τυπε;
Σκασε ρε πρασινο απομεινάρι,σχεδον 15χιλιαδες ψηφοφοροι ηταν νδ που πηγαν και ψήφισαν.Βάλε την πηγή στον πάτο σου μωρή αλβανολούγκρα μπας και βγούνε τα σκατά που έχεις στο κεφάλι σου.
Καλα τραγουδα μια ζωη εκτος χρονου και τοπου θα εισαι.Κοίτα τα χάλια σου μωρή Κασσιανή που εσάς σας ψηφίζουν μονοκούκι όλοι οι κατάδικοι και η Αλβανική μαφία.
εκτιθεσαι... σφοδραΕγώ δεν ξέρω ποιός θα με γαμήσει απόψε