alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ελα, αηδίεςΕζησα ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΈΟΥ ΣΟΥ, ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΔΝΤ, ΡΕ ΑΘΛΙΕ!!!
Ελα, αηδίεςΕζησα ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΈΟΥ ΣΟΥ, ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΔΝΤ, ΡΕ ΑΘΛΙΕ!!!
Τύπε μην χαλιεσαι, το να σε λενε γελοιο καποιοι αποτελεί τιτλο τιμηςΡε φουκαριάρη, όνομα και πράγμα, στα σοβαρά πιστεύεις οτι μπορείς να απευθύνεσαι στον Αλεξ και μάλιστα με τέτοιους χαρακτηρισμούς; Εσύ ο φουκαριάρης;
Γραφει και ο Μπιλ Γκέιτς τύπε, δεν εισαι ενημερωμενοςΠοσοι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ-ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ αραγε γραφουν με ψευδώνυμο εδω μεσα;
Έλα σοβαρεψου!!!!Ελα, αηδίες
Ελα αλεξουκο, κουρασες κι ακομα δεν κατάλαβες οτι υποστηρίζεις κομμουνισμοΓραφει και ο Μπιλ Γκέιτς τύπε, δεν εισαι ενημερωμενος
Ασε μας ρε φιλε με τα "δεξιόμετρα"Ελα αλεξουκο, κουρασες κι ακομα δεν κατάλαβες οτι υποστηρίζεις κομμουνισμο
Εκτίθεσαι κομματοσκυλο δικαστικεΑσε μας ρε φιλε με τα "δεξιόμετρα"
κομματόσκυλο των κομμουνιστων να υποθεσωΕκτίθεσαι κομματοσκυλο δικαστικε
μετα απο 15 χρονια το λιγοτερο με οσα εχει κανειε ουτως η αλλως η νεα δημοκρατια θα πεσει σε ποσοστα οποτε δε βιαζεται ο μπακογιαννης.... ας φαει τα μουτρα του καλα ο κουλης και η παραταξημαζι και επειτα καποια στιγμη θα ξεκινησει να την συσπειρωνει μετα απο κανα 2 καλες εκλογικες σφαλιαρες... γιατι ο λαος τιμωρει (και ας εχει κοντη μνημη που παει να αναστησει το πασοκ)
Τι εχει κανει?μετα απο 15 χρονια το λιγοτερο με οσα εχει κανει
Ακομα χειρότερα....κομματόσκυλο των κομμουνιστων να υποθεσω
αφου πεθανουν πρωτα οι πρωην ψηφοφοροι του απο κορωνα!μετα απο 15 χρονια το λιγοτερο με οσα εχει κανει
Ακομα χειρότερα....
Που δεν θέλει να παραδεχτεί οτι σοσιαλισμος είναι κομμουνισμος.
Κοιτα αλεξουκο, εγω δεν είμαι δημοσιος λειτουργος σαν εσένα να γλυφω απο εδω και απο εκεί ΓΙΑ ΜΙΣΘΟ.κομματόσκυλο των κομμουνιστων να υποθεσω
εχει ακομα ψηφοφορους κουλικοταλιμπαν απο 55ρηδες και ανωαφου πεθανουν πρωτα οι πρωην ψηφοφοροι του απο κορωνα!
Α καλα ενταξειΑκομα χειρότερα....
Που δεν θέλει να παραδεχτεί οτι σοσιαλισμος είναι κομμουνισμος.
Ελευθερος επαγγελματιας ειμαι, εχετε μια εμμονη καποιοι να μου δινετε τιτλους και ιδιοτητες που δεν εχωΚοιτα αλεξουκο, εγω δεν είμαι δημοσιος λειτουργος σαν εσένα να γλυφω απο εδω και απο εκεί ΓΙΑ ΜΙΣΘΟ.
γιατι τυπε αληθεια ειπε! ειναι πολυ βρωμικη περιοδος η πτωση του κωστακη και οι χειρισμοι του γαπΕλα, αηδίες
Φοβηθηκες για τοντομαρι σου μωρη 5ποντη πουτσα εεε???Eίσαι ΤΟΟΟΣΟΟ μαλάκας που δεν κατάλαβες ακόμα οτι "είδες ΚΑΠΟΙΟΥΣ Έλληνες να τρώνε από τα σκουπίδια" και οτι αν δε μπαίναμε τότε στο δντ θα τρώγαμε ΟΛΟΙ από τα σκουπίδια.
ΜΠΟΥΦΟ.
ΝΑ ΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΚΡΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥΚαι τωρα σας φορεσανε μασκες και σας είπαν να κανετε το εμβολιο και να κρατάτε αποστασεις, "ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ", ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΑΒΟΥΛΑ ΔΙΠΟΔΑ.
ΝΑ ΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΚΡΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥΚαι τωρα σας φορεσανε μασκες και σας είπαν να κανετε το εμβολιο και να κρατάτε αποστασεις, "ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ", ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΑΒΟΥΛΑ ΔΙΠΟΔΑ.
Φοβηθηκες για τοντομαρι σου μωρη 5ποντη πουτσα εεε???
Αρκει εσυ μωρη καραγαμιολα να μην πεινασεις....τέτοιο καραλαμογιο εισαι