midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.148
- Πόντοι
- 3.656
Το πούλησαν ίσως?Και τι απέγινε το πετρελαιοφορο? Το βουλιαξατε?
Το πούλησαν ίσως?Και τι απέγινε το πετρελαιοφορο? Το βουλιαξατε?
Και τι απέγινε το πετρελαιοφορο? Το βουλιαξατε?
Γρηγορα στο στραπον σου εσυ, μην το εγκαταλείπεις ούτε δευτερόλεπτοΝα μιλήσουμε καλύτερα για το πόσο μαλάκας είσαι ρε χρυσαύγουλο;
Πούλησαν πετρελαιοφόρο και τωρα πένονται οικογενειακώς?Το πούλησαν ίσως?
Καπετάνιος σε πετρελαιοφόρο, άρα πολύ καλά λεφτά. Οπότε, οτι την ίδια εποχή οδηγούσε ανατρεπομενο στη χωματερή, με κολοκυθάκια και μαρούλια τίγκα στην καροτσα κι εσύ στο διπλανό κάθισμα παρέα, δεν παίζει έτσι;σε πετρελαιοφωρο ειμασταν ο πατερας μου ηταν καπετανιος
πηραμε μια γευση απο το " συμφωνο της βαρσοβιας"
τωρα οι νεοφερτοι απο τις σχολεις καπετανιοι παιρνουν 1200 τοτε εφτανε μεχρι τα 5000Καπετάνιος σε πετρελαιοφόρο, άρα πολύ καλά λεφτά. Οπότε, οτι την ίδια εποχή οδηγούσε ανατρεπομενο στη χωματερή, με κολοκυθάκια και μαρούλια τίγκα στην καροτσα κι εσύ στο διπλανό κάθισμα παρέα, δεν παίζει έτσι;
Νομίζω κατάλαβα γιατί πέσατε έξω...τωρα οι νεοφερτοι απο τις σχολεις καπετανιοι παιρνουν 1200 τοτε εφτανε μεχρι τα 5000
Δεν εχω ιδέα για ναυτιλιακά αλλά εγώ άλλο σε ρωτάω και δε μου απαντάς.τωρα οι νεοφερτοι απο τις σχολεις καπετανιοι παιρνουν 1200 τοτε εφτανε μεχρι τα 5000
ο Α καπετανιος οι β και γ κοντα στο 5χιλιαρο ητανΝομίζω κατάλαβα γιατί πέσατε έξω...
Τότε έφτανε 10 και 15 χιλιάρικα ο καπετάνιος, όχι 5....
ρε μαλακα μογγολο πηγα και τα ειχα δει live
καπετανιος σε πετρελαιοφοροΔεν εχω ιδέα για ναυτιλιακά αλλά εγώ άλλο σε ρωτάω και δε μου απαντάς.
Τελικά παππά μας πουλαγες. Ή τότε ή τώρα. Τι ηταν ο πατέρας σου; Οδηγός σε ανατρεπόμενο ή καπετάνιος σε πετρελαιοφόρο; Γιατί και τα δύο την ίδια εποχή δε γίνεται.
Από όσο ξέρω, καπετάνιος β' και γ' δεν υπάρχει.ο Α καπετανιος οι β και γ κοντα στο 5χιλιαρο ηταν
ανθυποπλοιαρχος = βΑπό όσο ξέρω, καπετάνιος β' και γ' δεν υπάρχει.
Υπάρχει ο καπετάνιος (Πλοίαρχος), ο υποπλοίαρχος (Β' Πλοίαρχος) , ο ανθυποπλοίαρχος (Γ' Πλοίαρχος) και οι Μηχανικοί Α', Β' και Γ'.
Άρα μήπως ο πατέρας σου ήταν ανθύπας κι όχι καπετάνιος?
Αποκλείεται να είναι ο υποπλοίαρχος γ και ο ανθύπας β διότι πολύ απλά ο υποπλοίαρχος είναι μεγαλκύτερος βαθμός από τον ανθύπα.ανθυποπλοιαρχος = β
υποπλοιαρχος= γ
ο πατερας μου ηταν σε γκαζαδικα και πετρελαιοφορα
ξεκινησε σε πλοια φορτηγα
τωρα το επαγγελμα αυτο οι ελληνες "ευεργετες εφπλιστες" το σκοτωσαν διοτι προτιμουν φιλιπινια βουλγαρους και ουκρανους κατα το πλειστον για θεσεις πλοιαρχων και οχι ελληνων "διοτι κοστιζουν ακριβα"
Μη γράψω εγώ κανένα πχ ....θα με κόψεις δύο φέτες ψωμί αμέσως να με φάτε όλοι σαςσε πετρελαιοφωρο ειμασταν ο πατερας μου ηταν καπετανιος
πηραμε μια γευση απο το " συμφωνο της βαρσοβιας"
Έλα και εσύ, μην είσαι δύσπιστος.Δεν εχω ιδέα για ναυτιλιακά αλλά εγώ άλλο σε ρωτάω και δε μου απαντάς.
Τελικά παππά μας πουλαγες. Ή τότε ή τώρα. Τι ηταν ο πατέρας σου; Οδηγός σε ανατρεπόμενο ή καπετάνιος σε πετρελαιοφόρο; Γιατί και τα δύο την ίδια εποχή δε γίνεται.
απο το 2000 εχουν αλλαξει ολα αυταΑποκλείεται να είναι ο υποπλοίαρχος γ και ο ανθύπας β διότι πολύ απλά ο υποπλοίαρχος είναι μεγαλκύτερος βαθμός από τον ανθύπα.
Επίσης, η Ναυτιλία πάει τραίνο και τα φιλιπίνια και οι βούλγαροι είναι κυρίως μούτσοι, όχι καπετάνιοι.
Και τα δύο εμβόλια γρίπης τα έβλεπες live.ρε μαλακα μογγολο πηγα και τα ειχα δει live
ετσι καταντησαμε εμεις τωρα
το δευτερο την αλλη δευτερα εσυ ποτε θα κανεις το τριτο?Και τα δύο εμβόλια γρίπης τα έβλεπες live.
Στα κάρφωναν στο μπράτσο.
Για 20 χρόνια.
Κάνουμε διακρίσεις αφού.Μη γράψω εγώ κανένα πχ ....θα με κόψεις δύο φέτες ψωμί αμέσως να με φάτε όλοι σας
Εδώ στο επαναλαμβομενο "ειμασταν " Μούκα όλοι εσείς οι Αθηναίοι
Επιλεκτική κριτική
Άλλη φορά δε θα ΜΟΥ συγκινήσεις με την κριτική σας