barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.079
- Πόντοι
- 5.506
Σιγά ρε μλκ, θα με πνίξειςΓλάσκε, αυτοί έχασαν. Γιατί έφυγες εσύ; Μη μου πεις ότι ήσουν ο πιλότος του αεροπλάνου;
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Σιγά ρε μλκ, θα με πνίξειςΓλάσκε, αυτοί έχασαν. Γιατί έφυγες εσύ; Μη μου πεις ότι ήσουν ο πιλότος του αεροπλάνου;
δευτερα προς τριτη γυμνασιουΓλάσκε, αυτοί έχασαν. Γιατί έφυγες εσύ; Μη μου πεις ότι ήσουν ο πιλότος του αεροπλάνου;
Τύπε κι εγω ειχα την απορια, αλλά απεφυγα να ρωτησω γιατι φοβομουν τι απαντηση θα παρωΓλάσκε, αυτοί έχασαν. Γιατί έφυγες εσύ; Μη μου πεις ότι ήσουν ο πιλότος του αεροπλάνου;
Είχατε πετρελαιοφόρο;πηγαιναμε στην κωνστατζα στο πετρελαιοφορο του πατερα μου
Α, βλεπω θα το συνεχισειςΕίχατε πετρελαιοφόρο;
Μισό ρε συ. Εγώ θυμάμαι ότι μας ελεγες πως αυτή την εποχή είχατε φορτηγό και πηγαίνατε αγγούρια και ντομάτες στη χωματερή. Απόσυρση με επιδότηση ΕΟΚ. Και επέμενες πως υπάρχουν αποδείξεις και σε άρθρα και σε βίντεο στο YouTube, οταν σου είπαμε οτι η ΕΟΚ ποτέ δεν απέσυρε κηπευτικά. Δεν τα ανέβασες ποτε τα βίντεο, αλλά οκ, ας δεχθούμε ότι υπήρχαν οπως κάθε φορά.
Εμενα η απορία μου είναι άλλη.
Τελικα φορτηγό είχατε ή πετρελαιοφόρο;
ζησαμε τον κουμουνισμο εκ των εσωΕίχατε πετρελαιοφόρο;
Μισό ρε συ. Εγώ θυμάμαι ότι μας ελεγες πως αυτή την εποχή είχατε φορτηγό και πηγαίνατε αγγούρια και ντομάτες στη χωματερή. Απόσυρση με επιδότηση ΕΟΚ. Και επέμενες πως υπάρχουν αποδείξεις και σε άρθρα και σε βίντεο στο YouTube, οταν σου είπαμε οτι η ΕΟΚ ποτέ δεν απέσυρε κηπευτικά. Δεν τα ανέβασες ποτε τα βίντεο, αλλά οκ, ας δεχθούμε ότι υπήρχαν οπως κάθε φορά.
Εμενα η απορία μου είναι άλλη.
Τελικα φορτηγό είχατε ή πετρελαιοφόρο;
Τώρα υπερβάλλεις. Τις ίδιες ταχύτητες εχουμε και στην οικονομία και στη δικαιοσύνη.στην τωρινη εποχη οι ρουμανοι μας ξεπερασαν σε ταχυτητες ιντερνετ στην οικονομια στην δικαιοσυνη κλπ κλπ
νομιζω μεχρι 300 πρεπει να εχουν η μεχρι 1 gbpsΤώρα υπερβάλλεις. Τις ίδιες ταχύτητες εχουμε και στην οικονομία και στη δικαιοσύνη.
Μεχρι 100Mpbs.
Ποσα χρόνια έζησες εκεί;νομιζω μεχρι 300 πρεπει να εχουν η μεχρι 1 gbps
εαν υπαρχει σπουδαστης απο εκει να μας πει
απο το 1990 εως τωρα με αστραπιαιες ταχυτητες μεταμορφωσαν την χωρα τους απο το 1953 που ειχε κατσικωθει ο τσαουσεσκου και τους ειχε σε γυψο
μειναμε λιγες μερες εκει καμοια ευδομαδα περιπου και μετα καναρια νησια νιγηρια βραζιλια (σαο παολο) αμερικη νιου τζερσευ και στο τελος μας κατεβασαν στην αεροπολη λακωνιας ειχαμε μια μερα μονο για να παμε σχολειοΠοσα χρόνια έζησες εκεί;
Έζησες τον κομμουνισμό εκ των έσω επειδή έμεινες λίγες μέρες εκει σαν επισκέπτης, σκαστος απο το Δημοτικό; Και τελικά μάλλον δεν ειχατε φορτηγό. Ουτε πετρελαιοφόρο, έτσι; Παππά μας πουλαγες τόσο καιρό.μειναμε λιγες μερες εκει καμοια ευδομαδα περιπου και μετα καναρια νησια νιγηρια βραζιλια (σαο παολο) αμερικη νιου τζερσευ και στο τελος μας κατεβασαν στην αεροπολη λακωνιας ειχαμε μια μερα μονο για να παμε σχολειο
με πισινα μεσα γαματο καλοκαιρι
οταν εσεις ζητοκραυγαζατε που πηρε η ελλαδα το κυπελο στο μπασκετ εμεις ειμασταν στην οδδυσο με μια προχειρη σημαια ζητοκραυγαζοντας στην εδρα τους
και απο πισω η μυστικη αστυνομια kgb να μην αφηνει κανεναν ρωσο να μιλαει με εμας
γαματες εποχες
εαν ο ουινστον τσορτσιλ δεν μας εβαζε στο δυτικο μπλοκ θα ειμασταν σε χειροτερη μοιρα και απο βουλγαρους και απο ρουμανους
Πουστρα ς φιλελεύθερηΑν ο Μπογδανος ανήκει στην "δεκζια πτερυγα" και την ίδια στιγμή ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΑΥΡΟ ΕΥΖΩΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, τοτε ΕΙΣΤΕ ΤΡΥΠΙΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
ΥΓ : Σε ποιον "χωρο" ανηκε ο Μπογδανος πριν πολιτευτει;
σε πετρελαιοφωρο ειμασταν ο πατερας μου ηταν καπετανιοςΈζησες τον κομμουνισμό εκ των έσω επειδή έμεινες λίγες μέρες εκει σαν επισκέπτης, σκαστος απο το Δημοτικό; Και τελικά μάλλον δεν ειχατε φορτηγό. Ουτε πετρελαιοφόρο, έτσι; Παππά μας πουλαγες τόσο καιρό.
Και τι απέγινε το πετρελαιοφορο? Το βουλιαξατε?σε πετρελαιοφωρο ειμασταν ο πατερας μου ηταν καπετανιος
πηραμε μια γευση απο το " συμφωνο της βαρσοβιας"
To ξερεις οτι αυτη ειναι εβραια ε?Μιλήστε μας λιγο για.... ΠΑΣΟΚ και..... " Σοσιαλισμό "
Ε και;To ξερεις οτι αυτη ειναι εβραια ε?
Ναι αλλά αυτη ειναι κατα των μπολσεβικωνΕ και;
Να σου θυμίσω ότι οι ανώτατοι αξιωματούχοι των μπολσεβικων ηταν ολως τυχαιως Εβραίοι....
εποχες που δεν ξαναρχονταιΚαι τι απέγινε το πετρελαιοφορο? Το βουλιαξατε?
Ε τότε γιατί αναφέρθηκες στους τρισκαταρατους Εβραίους;Ναι αλλά αυτη ειναι κατα των μπολσεβικων