Δ
Διαγραμμένο μέλος 199414
Επισκέπτης
Που το ξέρεις αυτό;;;Δεν με απασχολεί, είναι κάτι που δεν πρόκειται να γινει στους εμβολιασμένους
Έχεις μαντικες ικανότητες όπως ο Σαμαράς κάποτε που έλεγε "το αισθάνομαι";;;
Που το ξέρεις αυτό;;;Δεν με απασχολεί, είναι κάτι που δεν πρόκειται να γινει στους εμβολιασμένους
Την κατάντια μου? Ποια κατάντια μου? Επειδη εμβολιάστηκα?Ασε το τι είμαι εγω και ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΚΑΙ "ΛΟΓΙΚΗ".
Οχι, απλα με την λογική που εσυ δεν διαθέτεις. Οι εμβολιασμένοι δεν κινδυνεύουν κι ετσι δεν υπαρχει λόγος για ραπιντΠου το ξέρεις αυτό;;;
Έχεις μαντικες ικανότητες όπως ο Σαμαράς κάποτε που έλεγε "το αισθάνομαι";;;
Εισαι ΚΤΗΜΑ πλέον φαρμακοβιομηχανιας, η οποία ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΈΝΟΥ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ.... "ΠΡΟΪΌΝ".Την κατάντια μου? Ποια κατάντια μου? Επειδη εμβολιάστηκα?
Μαλλον κάποιος αλλος ειναι παρανοϊκος (εκτος απο αγράμματος!)
Για τις δόσεις αμφιβάλλω, για την μαλακια σου ειμαι σίγουροςΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ "ΔΟΣΕΙΣ" ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ.
Εδω είμαστε και.... εσυ θα εισαι στην 100η "δοση" ΑΝ ΖΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ(ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ, ετσι δεν λετε εσεις οι έχοντες ατομική και συλλογική ευθύνη;)Για τις δόσεις αμφιβάλλω, για την μαλακια σου ειμαι σίγουρος
Σταματα να κανεις κολογλυφαδα ρε, βρωμαει το στομα σου ΣΚΑΤΙΛΑ, ακομα να το πάρεις πρεφα;Πάλι κωλοτρίβεσαι με τους Ναζί ρε γιαλαντζί αριστερέ;
ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΦΟΡΑΤΕ ΜΑΣΚΑ ΟΙ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ; ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗΠΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΕ ΤΗΝ.... "ΣΩΤΗΡΙΑ" ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ;Την κατάντια μου? Ποια κατάντια μου? Επειδη εμβολιάστηκα?
Μαλλον κάποιος αλλος ειναι παρανοϊκος (εκτος απο αγράμματος!)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οχι, απλα με την λογική που εσυ δεν διαθέτεις. Οι εμβολιασμένοι δεν κινδυνεύουν κι ετσι δεν υπαρχει λόγος για ραπιντ
σου ειπα τα τρενα σαν εσένα τα παω εισαι η διασκεδαζει ελεεινε βλακα με της ασυναρτησίες που γράφεις ,μια ξεπατικωτούρα οταν σε ρωτησα για την θηλυκή σου πλευρά που φαίνεται απο αυτα που γράφεις το εκανες βαβα , ολο μου κολοτριβεσε οσο λοιπον μου κολοτριβεσε πουτρακι ετσι θα σε παωΑαααααα, τώρα δεν έχει σημασία ποιος αρχισε πρώτος. Χθες που κλαψουριζες σαν γυναικούλα στον Άλεξ, άλλα μας εγραφες
Και ψεκας και αμορφωτος και βλάκας και ελεεινός ψευτράκος και ανάρχιδος με συμπεριφορά κλαψιάρας γυναικούλας.
Τραινο θα σε πηγαινω σκουπίδι, γιατί τις γυναικούλες σαν εσένα τις σιχαίνομαι
Θα ζήσω, θα ζω και θα βασιλεύω, μην ανησυχείς για αυτο και μην σε πιάνει κανένα άγχος. Σκέψου τον εαυτό σου καλύτερα!Εδω είμαστε και.... εσυ θα εισαι στην 100η "δοση" ΑΝ ΖΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ(ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ, ετσι δεν λετε εσεις οι έχοντες ατομική και συλλογική ευθύνη;)
Σκουξε λιγο παραπάνω σαν τον αλλο τον καμμένο τον closer…!!!ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΦΟΡΑΤΕ ΜΑΣΚΑ ΟΙ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ; ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗΠΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΕ ΤΗΝ.... "ΣΩΤΗΡΙΑ" ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ;
ΥΓ : Να υποθέσω ότι εισαι κι εσύ ένας από αυτούς που ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΣΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΧ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ;
Αχαχχαχχααχχαα!!!Θα ζήσω, θα ζω και θα βασιλεύω, μην ανησυχείς για αυτο και μην σε πιάνει κανένα άγχος. Σκέψου τον εαυτό σου καλύτερα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σκουξε λιγο παραπάνω σαν τον αλλο τον καμμένο τον closer…!!!
Λιγο πιο δυνατά αν θες!
Thanks
Βρε βλιτο ακομη δεν εχεις καταλαβει τι δουλεια κανω και κατα τα αλλα θελεις να κανουμε και σοβαρη συζητηση. Απο την αλλη το τι δουλεια κανω δεν σε αφορα. Εδω μεσα μπαινουμε για ψυχαγωγια και οχι για κομματικη προπαγανδα.Θες να βάλουμε στοίχημα? :
Και ψεκας και αμορφωτος και βλάκας και ελεεινός ψευτράκος και ανάρχιδος με συμπεριφορά κλαψιάρας γυναικούλας.σου ειπα τα τρενα σαν εσένα τα παω εισαι η διασκεδαζει ελεεινε βλακα με της ασυναρτησίες που γράφεις ,μια ξεπατικωτούρα οταν σε ρωτησα για την θηλυκή σου πλευρά που φαίνεται απο αυτα που γράφεις το εκανες βαβα , ολο μου κολοτριβεσε οσο λοιπον μου κολοτριβεσε πουτρακι ετσι θα σε παω
Βλακα ακόμα περιμένω να μου πεις ποσό ηλίθιος εισαι απο 9 εως 10 ελεεινε πουστρακο που γράφεις 5 ασυναρτησιες και της καταλαβαίνεις μονο εσυ αμόρφωτο σκουπίδι λεγε ρε την αληθεια και ασε τον πλάγιο τρόπο θελεις δεν γαμαω πουστρακια ,ετσι θα σε βρομιάρα λουγκρα.Και ψεκας και αμορφωτος και βλάκας και ελεεινός ψευτράκος και ανάρχιδος με συμπεριφορά κλαψιάρας γυναικούλας.
Και ψεκας και αμορφωτος και βλάκας και ελεεινός ψευτράκος και ανάρχιδος με συμπεριφορά κλαψιάρας γυναικούλας.Βλακα ακόμα περιμένω να μου πεις ποσό ηλίθιος εισαι απο 9 εως 10 ελεεινε πουστρακο που γράφεις 5 ασυναρτησιες και της καταλαβαίνεις μονο εσυ αμόρφωτο σκουπίδι λεγε ρε την αληθεια και ασε τον πλάγιο τρόπο θελεις δεν γαμαω πουστρακια ,ετσι θα σε βρομιάρα λουγκρα.
Τα'χεις δει τα μούτρα σου στον καθρέφτη καμια φορά ή φοβάσαι να αντικρυσεις την ΑΣΧΗΜΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ;Τι σκούζεις πάλι μωρή λουγκρητία;
Σου θίξαμε τη γκόμενα;
ολο την ιδια καραμέλα πιπίλας ενα ποστ ξεπατικωτούρα έχεις ελεεινέ βλακα το παιζεις και μορφωμένος ,μορφωμένος ηλίθιος ενα πουστρακι που δεν παραδέχεται οτι του αρέσουν η αντρικές ψωλες γιαυτο μου κολοτριβεσε βρομιάρη ,ετσι θα σε παω μεχρι να παρακαλας για ελεος ψωλου .Και ψεκας και αμορφωτος και βλάκας και ελεεινός ψευτράκος και ανάρχιδος με συμπεριφορά κλαψιάρας γυναικούλας.
Και ψεκας και αμορφωτος και βλάκας και ελεεινός ψευτράκος και ανάρχιδος με συμπεριφορά κλαψιάρας γυναικούλας.ολο την ιδια καραμέλα πιπίλας ενα ποστ ξεπατικωτούρα έχεις ελεεινέ βλακα το παιζεις και μορφωμένος ,μορφωμένος ηλίθιος ενα πουστρακι που δεν παραδέχεται οτι του αρέσουν η αντρικές ψωλες γιαυτο μου κολοτριβεσε βρομιάρη ,ετσι θα σε παω μεχρι να παρακαλας για ελεος ψωλου .
Και ψεκας και αμορφωτος και βλάκας και ελεεινός ψευτράκος και ανάρχιδος με συμπεριφορά κλαψιάρας γυναικούλας.
Παλι ξεβρακώθηκε ο υποτιθέμενος μορφωμένος βλακας ,το ιδιο ποστ το εχει κανει ξεπατικωτούρα και το βαζει συνέχεια ,ρε ελεεινέ θα συνεχίσεις την διασκεδάσει που προσφερεις με την μαλακιες που γράφεις ?εχω αρχίσει και βαριεμαι πουστρακο .Και ψεκας και αμορφωτος και βλάκας και ελεεινός ψευτράκος και ανάρχιδος με συμπεριφορά κλαψιάρας γυναικούλας.
Και ψεκας και αμορφωτος και βλάκας και ελεεινός ψευτράκος και ανάρχιδος με συμπεριφορά κλαψιάρας γυναικούλας.Παλι ξεβρακώθηκε ο υποτιθέμενος μορφωμένος βλακας ,το ιδιο ποστ το εχει κανει ξεπατικωτούρα και το βαζει συνέχεια ,ρε ελεεινέ θα συνεχίσεις την διασκεδάσει που προσφερεις με την μαλακιες που γράφεις ?εχω αρχίσει και βαριεμαι πουστρακο .