jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Τι καφε πινεις ρε χαζοκουταβο?
Ρε μαλάκα, μου βγήκε ο καφές απο τη μύτη!
Τι καφε πινεις ρε χαζοκουταβο?
Ρε μαλάκα, μου βγήκε ο καφές απο τη μύτη!
Ειχαν οι χωρες που ο κοβιντ ειχε αυξητικες τασεις,π.χ στη σουηδια για πολλούς μηνες απεφυγαν το λοκνταουν οπως και σε αλλες χωρες του μπλοκ.Σωστα… μονο η Ελλαδα ειχε καραντίνα τοτε
Σαν ποια δηλαδή?
Εμβολιάσουν τοτε Αλλα ξέχασα… αντίσταση αλά τσε ΠΑΠΑΡΑ!!!
Δεν εισαι παράλογος, απλα εισαι αδαής και δεν ξερεις. Και βαριέμαι να σου εξηγώ ξανά, τα έχουμε πει πολλές φορές, δεν καταλαβαίνεις χριστο!
Ουτε εσυ μας ενδιαφέρεις.
Και τι έγινε στην Σουηδία τελικα?Ειχαν οι χωρες που ο κοβιντ ειχε αυξητικες τασεις,π.χ στη σουηδια για πολλούς μηνες απεφυγαν το λοκνταουν οπως και σε αλλες χωρες του μπλοκ.
Οτι γινεται τωρα στην ελλαδα αυτο εγινε.Και τι έγινε στην Σουηδία τελικα?
Διαφώτισε μας!
Ίδιο αριθμό θυμάτων έχουμε αλλα αυτοι απο κρούσματα έχουν φτάσει πάνω απο εκατομμύριο.Οτι γινεται τωρα στην ελλαδα αυτο εγινε.
Θες να μας πεις πως στη σουηδια ειναι χειρότερα?
Εχουμε 1600 παραπανω θανατους,αυτο εγω δεν το λεω ιδιο.Ίδιο αριθμό θυμάτων έχουμε αλλα αυτοι απο κρούσματα έχουν φτάσει πάνω απο εκατομμύριο.
Εξάλλου οι ίδιοι βγήκαν και είπαν οτι απέτυχαν, συστάθηκε επιτροπή η οποία χαρακτήρισε την αντιμετώπιση της πανδημίας ανεπαρκής και με πολυ καθυστερημένη κι αργοπορημένη αντίδραση,.
Θα γινει λοκνταουν μην ανησυχείς. Για τα ψεκιαΕχουμε 1600 παραπανω θανατους,αυτο εγω δεν το λεω ιδιο.
Οσο για τα κρουσματα εχουν 1.1 το οποιο εμεις μεχρι τελος του χρονου θα το εχουμε πιασει.
Η αντιπολιτευση ελεγε οτι καθυστέρησαν αν και τωρα δεν νομιζω να λενε τετοια βλεποντας αλλες χωρες να τα πηγαινουν χειρότερα.
Οποτε τι εσωσε η ελλαδα με τα λοκνταουν τοτε επιμενω και δεν εσωσε η σουηδια?
Τιποτα,τα λοκνταουν πρεπει να γίνονται οταν υπαρχει εξαρση οπως υπαρχει τωρα στη χωρα.
Να εισπράττει ΚΕΑ και να τα ξοδεύει στα τραβέλια. Κούραση!!!!Ποιά δουλειά ρε ξινισμένε ταραμά;
Τυπε ΒΛΑΚΑ ΔΕΝ εχει καμία σημασία ποια ποιος έκανε πρώτος παράθεση η ποιος έβρισε εισαι τόσο χαζούλης και ηλίθιος που με διασκεδάζεις τόσο με της γελοιότητες που γράφεις αμόρφωτε ελεεινέ βλακα ,που δεν θέλω να σε χάσω απο πελάτη Βλακες και αμόρφωτη σαν εσένα ειναιΣήμερα αμορφωτε βλάκα και ελεεινέ ψευτράκο θα θίξουμε την έννοια "συμπεριφέρεται σαν γυναικούλα" που χρησιμοποίησες αλλά μάλλον έλειπες απο το "σχολίου' εκείνη τη μέρα που την εξήγησε η δασκάλα. Όποιος λοιπόν κατηγορεί κάποιον άλλον και του προσάπτει πράγματα που εκείνος έκανε, το κανει συστηματικά και οταν του ζητάνε να αποδείξει όσα ισχυρίζεται το παίζει τρελιτσα και μιλά με χαζομαρίτσες πενταχρονου, οπως κάνεις ΕΣΥ, είναι ο ορισμός της "συμπεριφοράς γυναικουλας". Αναμένουμε τις αποδείξεις ότι εγώ σε παρέθεσα και σε έβρισα πρωτος, οπως ισχυριζεσαι. Εγώ απέδειξα ότι το έκανες ΕΣΥ πρώτος.
Ψεκασμενος, αμόρφωτος, βλάκας και ελεεινός ψευτράκος, με κλασσική συμπεριφορά γυναικούλας λοιπόν.
Αναμένουμε να αποδείξεις, έστω μια φορά, τις ψευτιές που αραδιαζεις, όπως χθες που κλαψούριζες στον Άλεξ.
Κάποιος είναι παρανοϊκός και ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ...Θα γινει λοκνταουν μην ανησυχείς. Για τα ψεκια
Κι εγω το περιμενω πως και πως!!!
Το anal rimming στους "δημοκρατες" το κάνεις ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΌΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΥΑ.Σκάσε ρε αγράμματο ναζιστάκι.
Περιμενε αλλα για πες μου μετα ποιος θα κανει ραπιντ τεστ?Θα γινει λοκνταουν μην ανησυχείς. Για τα ψεκια
Κι εγω το περιμενω πως και πως!!!
Βρε τσιρακι απο που πετάχτηκες σαν τσουτσου?Να εισπράττει ΚΕΑ και να τα ξοδεύει στα τραβέλια. Κούραση!!!!
Γεια χαρανταν φιλεΚαλημέρα Ζαν!
μπορεί οι ανεμβ. να βγαίνουν με μήνυμα (πρέπει να βρεις σκύλο)Περιμενε αλλα για πες μου μετα ποιος θα κανει ραπιντ τεστ?
Αν οι ανεμβολιαστοι θα ειναι σε λοκνταουν τοτε ποιος θα κανει ραπιντ?
Εχω μιας γνωστης μου τον χρησιμοποιησα 2 μηνες το 20.μπορεί οι ανεμβ. να βγαίνουν με μήνυμα (πρέπει να βρεις σκύλο)
Και κάποιος εντελώς αγράμματος και αμορφωτος.Κάποιος είναι παρανοϊκός και ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ...
ΥΓ : Ητια ητια λουλουδιασμενη...
Δεν με απασχολεί, είναι κάτι που δεν πρόκειται να γινει στους εμβολιασμένουςΠεριμενε αλλα για πες μου μετα ποιος θα κανει ραπιντ τεστ?
Αν οι ανεμβολιαστοι θα ειναι σε λοκνταουν τοτε ποιος θα κανει ραπιντ?
Ασε το τι είμαι εγω και ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΚΑΙ "ΛΟΓΙΚΗ".Και κάποιος εντελώς αγράμματος και αμορφωτος.
Βρες το λάθος. Στην ανάγκη, γκουγκλαρε το
Ααααααα, τώρα δεν έχει σημασία ποιος αρχισε πρώτος. Χθες που κλαψουριζες σαν γυναικούλα στον Άλεξ, άλλα μας εγραφεςΤυπε ΒΛΑΚΑ ΔΕΝ εχει καμία σημασία ποια ποιος έκανε πρώτος παράθεση η ποιος έβρισε εισαι τόσο χαζούλης και ηλίθιος που με διασκεδάζεις τόσο με της γελοιότητες που γράφεις αμόρφωτε ελεεινέ βλακα ,που δεν θέλω να σε χάσω απο πελάτη Βλακες και αμόρφωτη σαν εσένα ειναι
Σπάνιο είδος , συνέχισε να μου προσφερεις διασκεδάσει με της μαλακές που γράφεις .
Και ψεκας και αμορφωτος και βλάκας και ελεεινός ψευτράκος και ανάρχιδος με συμπεριφορά κλαψιάρας γυναικούλας.οχι Αλεξουκο αυτος εκανε παράθεση ενα μηνυμα μου και μου επιτέθηκε χωρις λογο ,το παιζει μορφωμένος