Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.403
- Πόντοι
- 2.786
Οι "δημοσκοπήσεις" του τσίριζα και το πραγματικό ξεμπρόστιασμα και ξεφτίλισμα!!!!
Με 4.5 εκατοστα θα τον ξεσκισεις,ρε αντε παρα περα μη σου τραβηξω την δαντελωτη ζωνη που φορας και σε κανω σφεντονα.Κατω τα χερια απο το στοκα μη σου γαμησω τον ατενεζο ρε νιμου.
Ο κομμουνισμος κατα την αποψη μου αποτελεί μορφη ψυχασθενειαςΠιστεύω ότι ο μπαρμπαπηδουλας έχει συριζσιικες αριστερές απόψεις ενώ στοκαδουρας μπαρόκ και Άλεξ μέσα τους βαθιά πιστεύουν τον κομμουνισμό σα ρομαντικη ιδεα
Γιωργο μαθε τους μπαλιτσα, βγηκαν με τα μπυροκοίλια να το παιξουν αθλητες
Ψεκασμένε αμόρφωτε βλάκα πακιστανό η μαλακια σου εχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.....Ψεκασμένε αμόρφωτε βλάκα stokadoura διακρίνω μια σύγχυση στα γραπτά σου, ηλίθιε πακιστανέ στοκε stokadoura μου έχεις προφέρει τοσο γελοίο με αυτα που γράφεις.Πάλι καλά που χρησιμοποιείς αυτούσιες δικές μου εκφράσεις και γραφεις και κάτι σωστά. Ο Μπουσουλά ποιός είναι; Αυτός της Pfizer; Όχι, μισό.... αυτός είναι ο Μπουρλά. Μάλλον άλλον εννοείς.
Ψεκασμένε αμόρφωτε βλάκα, τι "σχολίου" τελείωσες δε μας λες. Τι σημαίνει κάνω παράθεση δε μας λες.
Τι σημαίνει "πετακτικες" εκει που δε σε σπέρνουν, είσαι η πουτανα του, θα μας πεις; Θα μας δώσεις και ένα συνδυασμένο παράδειγμα με το κάνω παράθεση; Πχ ένα που να πετάχτηκες εσύ να πεις τη μαλακία σου, χωρίς να σου απευθύνει το λόγο κανείς;
Να περιμένουμε απάντηση ψεκασμένε αμόρφωτε βλάκα ή τρελίτσα και απάντηση καμία;
Χμμ ψυχασθένεια;;;;; Γιατί;;Ο κομμουνισμος κατα την αποψη μου αποτελεί μορφη ψυχασθενειας
Σαφώς, ο άνθρωπος είναι το πιο ευφυές ον, πλέον περιορίστηκαν και οι επαγγελματίες τεμπέληδες οπότε όποιοι παραμένουν να ελπίζουν στον κομμουνισμό είναι απλά ψυχασθενείς.Χμμ ψυχασθένεια;;;;; Γιατί;;
Αν πχ είσαι τεμπέλης κ δεν έχεις βλέψεις δημιουργίας κ καλυτέρευσης ζωής σου τότε για πιο λόγο να μην τον πιστεύεις
Το θέμα είναι ότι πρακτικά λόγω της φύσης του ανθρώπου δύσκολα να εφαρμοστεί στην πλειοψηφία
Στέλνουν μαζικά μειλ στον αλ6 τώρατι εγινε ψεκο-αριστεροι τον ριξατε τον Κουλη η ακομα;
Περιμένουν την Τετάρτη που θα έρθει το τανκ!τι εγινε ψεκο-αριστεροι τον ριξατε τον Κουλη η ακομα;
περιμενω πως και πως την 17 Νοεμβρη να γινει πλυσιμο-αποφθειρωση-απεντομωση και pubex στο τελοςΠεριμένουν την Τετάρτη που θα έρθει το τανκ!
περιμενω πως και πως την 17 Νοεμβρη να γινει πλυσιμο-αποφθειρωση-απεντομωση και pubex στο τελος
θα πεσει πολυ αντιπαρασιτικο
Νομίζω ρομαντικοί όπως ο δον ΚιχώτηςΣαφώς, ο άνθρωπος είναι το πιο ευφυές ον, πλέον περιορίστηκαν και οι επαγγελματίες τεμπέληδες οπότε όποιοι παραμένουν να ελπίζουν στον κομμουνισμό είναι απλά ψυχασθενείς.
Μας απαξίωσες κάργα τύπε.Νομίζω ρομαντικοί όπως ο δον Κιχώτης
Πρακτικά όμως δεν βγαίνει για αυτό κ η ήττα του υπαρκτού σοσιαλισμού προήλθε από το χρέος που δημιουργήθηκε
Τώρα θα μού πει σε αντίλογο κ ο κομμουνιστής ότι κ τα καπιταλιστικά κράτη έχουν χρέη ,,,,,,όμως αυτά μπορούν να το ανακυκλώνουν με επενδύσεις κ ανακύκλωση νέου χρέους ενώ στον κομμουνισμό μόνο μέσω αποπληρωμής μπορείς να πάρεις δάνειο εσωτερικό
Κρίμα που δε βάζω φίλο του μπου σπουδαίο τραπεζικό οικονομολόγο να γράψει εδώ αλλά βλέπετε οι πιο πολλοί καταναλωνομαστε εδώ σε βρισιές παρά σε κουβουντες σοβαρες
Εχεις δίκιο ,,,,δε γαμιεται λέω εγώ ο χαρτοφύλακας ψευτοοικονομολογος τραπεζίτης γαμωτο σπίτι του παλιοπουστα....Μας απαξίωσες κάργα τύπε.
Εννοείς κομουνιστή τραπεζικό οικονομολόγο?Κρίμα που δε βάζω φίλο του μπου σπουδαίο τραπεζικό οικονομολόγο να γράψει εδώ αλλά βλέπετε οι πιο πολλοί καταναλωνομαστε εδώ σε βρισιές παρά σε κουβουντες σοβαρες
Έγραψα πουθενά κομμουνιστή τραπεζικό οικονομολόγο;;;;;Εννοείς κομουνιστή τραπεζικό οικονομολόγο?
Ναι, φέρτον... θα ρίξουμε ΤΡΕΛΟ γέλιο!!!
Πάνω στην κουβέντα για τον κομμουνισμό τον ανέφερες. Και υπέθεσα ότι θα ήταν κομμουνιστης. Να μας φέρεις έναν τραπεζικό οικονομολόγο (σκέτο) να μας πει αυτά που γνωρίζουν όλοι? Ποιο το νόημα? Ενώ ο κουμμουνιστής τραπεζικός... άλλη φάση!!!!Έγραψα πουθενά κομμουνιστή τραπεζικό οικονομολόγο;;;;;
Ε ναι ρε τύπε, τι να πει ας πούμε του βαντάμα ο χαρτογιακάς ο δικός σου. Τώρα, εκτός από κόμμα, ετοιμάζει και μπίζνα στην ανατολική Ευρώπη. Που να τα ζήσει αυτά ο δικός σου ο γραφιάς.Εχεις δίκιο ,,,,δε γαμιεται λέω εγώ ο χαρτοφύλακας ψευτοοικονομολογος τραπεζίτης γαμωτο σπίτι του παλιοπουστα....
Εδώ έχουμε καλύτερους οικονομικολοινωνικους αναλυτές
Μόνο μπου κομ ρε νιαμου