jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Κατσε ρε θειτσο οποιος εχει μετρητα σημαινει οτι ειναι και μαυρα?για χαλαρωσε.Τι ειμαι εγώ ρε μαλάκα? Μαύρα νομίζεις βγάζω για να έχω μασούρια στα χέρια όπως κάποια άλλα σούργελα εδώ που είναι κλέφτες και λαμόγια? Και στο πορτοφόλι μου σπάνια να έχω χρήμα, πληρώνω με κάρτες παπάρα!
Που ακριβώς είδες τα μετρημένα λόγια? Δεν είδες τι είπα?
Ναι φυσικά και ξέρω, δεν είμαι μαλάκας σαν εσένα να μην ξέρω ή να κάνω πως δεν ξέρω.
Δεν διαβάζεις τι γράφω ή είσαι (κουτο)πονηρος... μάλλον το δεύτερο!
Επαναλαμβάνω λοιπόν, ότι από την στιγμή που κάποια σκουπιδαριά της χωματερής βάζουν στην συζήτηση τα παιδιά μου, εννοώ 100% οοοοοολα αυτά που είπα, δεν παίρνω πίσω ΤΙΠΟΤΑ (ούτε κόμα) και θα ξαναπώ τα ίδια σε όποιον αναφέρει τα παιδιά μου στις συζητήσεις μας.
Σου έλυσα τις απορίες?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπα, είμαι πολύ πίσω ακόμα και δεν νομίζω να τον φτάσω! Εκτός αν πεις εσύ καμιά καλή κουβέντα και δώσει κάνα ψίχουλο κατα εδώ!!!
Εξαλλου ενα 3χιλιαρο εστω πρεπει να το εχει κας μετρητα να στο πω και στα βλαχικα.
Εσύ ομως δεν το εχεις απο οτι βλεπω.
Εγω δεν κανω πως δεν ξερω αλλα δεν ξέρω, καλο ηταν να παρεδεχτεις οτι το χοντρινες πολυ το θεμα θειτσο,εξαλλου τελευταια ειχες ξεφυγει και δεν ηξερες τι εγραφες,θυμάσαι που ελεγα πως χρειαζεσαι ενα μπαν για να ισιωσεις,χωρις βέβαια να σου κανω εγω αναφορες, εγω εδω μεσα σε θελω για να γελαω.
Ο αλλος θειτσο εφαγε μπαν η οχι?