Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 15.031
- Πόντοι
- 3.656
να δει αν πηρες κεα θελειΕχω να παω 4 μερες ρε κοντουλη,γιατι κοπτεσαι τοσο γιαβτα μπουρδελα??
να δει αν πηρες κεα θελειΕχω να παω 4 μερες ρε κοντουλη,γιατι κοπτεσαι τοσο γιαβτα μπουρδελα??
Δεν είναι σωστό να βγαίνουν προσωπικά και επαγγελματικά στοιχεία στο φόρουμ.Ο πολιτης ειναι ο ληξιαρχος?
Χαχαχαχαχαα ελα να βγουνε τα απλυτα του κουταβιου στη φορα
Παπαρούνες, δεν υπάρχουν υποδομές ούτε τα εργοστάσια έχουν πόρους. Σανο για τον καταναλωτή είναι. Αν κ αφορά επαγγελματικά μισθωμένα κ ταξίΜέχρι το 2030 όσοι προλάβατε προλάβατε.
Από κει και πέρα υποχρεωτική αγορά για νέο αυτοκίνητο μόνο τα ηλεκτρικα!
Φήμες λένε ότι υπάρχουν σκέψεις και για κατάργηση των προφυλακτικών λόγω λάτεξ
Βλέπω τρελές πατέντες τα επόμενα χρόνια...
δεν πιστευω να μου εχει κανει κανεις εμενα αναφορα στον Αντι;![]()
ηρθες μωρή σαφρακιασμένη κωλοτρυπίδα ? ετοιμάσου να σε ξεσκίσω μωρή πούστρα...Εχω να παω 4 μερες ρε κοντουλη,γιατι κοπτεσαι τοσο γιαβτα μπουρδελα??
Ο πατέρας σου το έχει ακόμα το γεωτρύπανο;Αποτιμηση του συνολικου ορυκτου πλουτου της Ελλαδος σε ξενο επιστημονικο περιοδικο του 2011,η οποια υπολογιζεται σε 1ΜΙΣΗ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ,ΙΚΑΝΗ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ που ειχε τοτε η Ελλαδα.
ΥΓ : Κατα τ'αλλα η Ελλας ητο καποτε " ΜΟΝΟ ΠΕΤΡΕΣ "
ΥΓ : Υπενθυμιζω επισης,ΕΠΙΤΗΔΕΣ,οτι το 1980 ειχε δημοσιευθει στην εφημεριδα " ΤΑ ΝΕΑ " η ειδηση της υπαρξεως 20.000 τονων ουρανιου στις Σερρες,ποσοτητα η οποια οπως δηλωσε το ΙΓΜΕ και αναλυτες του ΟΗΕ,η εκμεταλλευση της οποιας θα επαρκουσε μεχρι και τις πρωτες δεκαετιες του 21ου αιωνα. Στην εφημεριδα υπηρχε φωτογραφια με το ιδιοκτητο γεωτρυπανο του πατερα μου.
Ναι καλα ολο λογια εισαι μωρη αγγλετερα,εδω κοιταγες σαν χανος τις μπαζολες και αυτες εχωναν αγγουρια γι να ικανοποιηθουν και εσυ κοιταγες το μαραμενο πουλι σουηρθες μωρή σαφρακιασμένη κωλοτρυπίδα ? ετοιμάσου να σε ξεσκίσω μωρή πούστρα...
Γιατι ρε κοντε να του ζητησω συγγνωμη,αλλος του τα εβγαλε στη φορα.απαράδεκτος ζαν, αν και κολλητάρι...
αυτά πρέπει να μένουν κρυφά.
θα σου έλεγα να του ζητήσεις συγνώμη του φίλου πολίτη
Χαχαχαχαχχα τι να φοβηθω ρε κοντουληζαν νομίζω με αποφεύγεις....
δεν πιστεύω να φοβάσαι κάτι?![]()
Καλα δεν σου ζητησαμε ουτε αφμ ουτε στοιχεια ταυτοτητας.Δεν είναι σωστό να βγαίνουν προσωπικά και επαγγελματικά στοιχεία στο φόρουμ.
Τι μαλακιες ειναι αυτες ρε κοντουλη?ρωτάω βρε γιατί είμαστε κολλητάρια...
σημερα έχει γιόντσεβα στο νιάρχος με άριες από όπερες του πουτσίνι...
έρχεσαι?
Με το κεα πιο πολύ ο σκυλος το αναφερει,καθε ποστ του και δυο η τρεις λεξεις κεα τις αναφερεινα δει αν πηρες κεα θελει
Ελα βαριέμαι παψε να ρωτας βλακωδης πραγματα, οπερες και μαλακίες.Δεν ξέρω, με αποφευγεις...
Τι θα κάνεις σήμερα, ακούς όπερα που σου ειπα πριν?
Ψηνεσαι για νιαρχο?
Ναι καλα ολο λογια εισαι μωρη αγγλετερα
Εδω ρε ζωνατο πουστακι του ειχα πει να παω στο χωριο του στον εβρο που ελεγε οτι ηταν και δεν μου λεγε το χωριο,καταλαβαινεις οτι τον πηγε χες χες μεντες,εγω το λεω ειμαι λεοντιο ας ερθει εδω ο αγγλετεροςΤου κάνεις ναζάκια ζανούλη γιατί είναι όλο λόγια και ακόμα δε σου έχει ξεσκίσει τη σαφρακιασμένη κωλοτρυπίδα;
Και τι γύρευες στο χωριό του, να τονε φας από κοντά;;Εδω ρε ζωνατο πουστακι του ειχα πει να παω στο χωριο του στον εβρο που ελεγε οτι ηταν και δεν μου λεγε το χωριο,καταλαβαινεις οτι τον πηγε χες χες μεντες,εγω το λεω ειμαι λεοντιο ας ερθει εδω ο αγγλετερος
Πήρες χρώμα εσύ με την επιστροφή Ζαν Κλω! Είχα αρχίσει να ανησυχώ για εσένα.Δεν ξέρω, με αποφευγεις...
Τι θα κάνεις σήμερα, ακούς όπερα που σου ειπα πριν?
Ψηνεσαι για νιαρχο?
βανταμα μονο σε ονειρο θα το βλεπεις αυτο...Ακούγονται τα συριζονια,η κουλοκυβερνηση μετραει αντιστροφα,εντος του 22 ο κουλης μας αποχαιρετα,η αριστερα έρχεται.
Η Εννοια σου εσενα αυτη ειναι ρε αθηνακι??παιδια ηρθε η ωρα να γινω Γλομπεαρχης επιτελους