Τραβάω αναφορές για σπαμ. Κι αυτά είναι σπαμ. Γιατί όταν βλέπεις το αυτοάνοσο σαπάκι π.χ. για με μνημονεύει σε κάθε νήμα... ε δεν είναι σπαμ? Αυτό και το νόημα της αναφοράς.
Είδες που είσαι κι εσύ μαλάκας? Για ρώτα τον αντισθενή. Μόλις σήμερα είχα μια κόντρα μαζί του γιατί μου είπε ότι κάνω αναφορές από την στιγμή που κι εγώ τα χώνω στους άλλους. Ρώτα τον για να το επιβεβαιώσεις και, για αλλαγή, να σταματήσεις να λες πίπες
Για αλλαγή βρε αδερφέ! 12.000 πιπες έχεις ανεβάσει σε μόλις 2 χρόνια... δεν θες να το διορθώσεις?
Όπως έχω πει, τον μόνο admin που γνώριζα λίγο ήταν ο Alexxx. O οποίος πλέον δεν έχει καμία σχέση με το site. Με τους λοιπούς admins δεν είχα ποτέ καμιά επαφή. Κατάλαβες τώρα μαλακάκο?
Τάδε έφη ο πουθενάς που μέσα σε 2 χρόνια στο μπου έχει 12.000 μηνύματα, όλα πίπες. Και ΜΗΔΕΝ κριτικές. Μάλλον σε γαμούσαν εσένα μικρό, τι να πω.
Στα αρχίδια μου βασικά
Κωλοτρίψου όσο θες για να τρως καραμούζα
Άντε τράβα καμιά μαλακία από τις 10 που βαράς κάθε μέρα, άχρηστο, άεργο πουτανάκι που η ζωή σου είναι το μπου όπου ανεβάζεις πίπες για τις οποίες δεν γίνεται να φας φάπες όπως τρως in life, λόγω internet.
Τυχερός είσαι... Ξέρεις όμως ότι έξω.... βάζεις και στις τσέπες φάπες
Άλλο ένα συφιλιασμένο σκουπιδομαλακιστήρι του μπου που έχει νευράκια και πίεση. Κι έτσι ΠΡΕΠΕΙ