Μπαρμπαπήδουλας
να στο θεσω αλλιως
θα ηθελες ο κυριακος να προσκαλεσει τον ερντογαν την 25 μαρτιου στην χωρα μας?
ENNOEITAI!Μπαρμπαπήδουλας
να στο θεσω αλλιως
Ήρθε η μανταμ μερκελ.κ για να έρχεται άνετα στο μέλλον για διακοπές πέταξε κ τη φράση ότι ζητήσαμε πολλά απο τους Έλληνες.......
Φτημιαρικα δήλωση διότι άμα είναι έτσι ας μας τα επιστρέψουν αυτά που μας πήραν με το παραπάνω
Μικροπολιτικη δήλωση αφού πλέον βγηκε στη σύνταξη
Της καταλογιζω μεγαλη ευθύνη που δεν πίεσε το ελληνικό κράτος να τρέξει τις μεταρρυθμίσεις καθώς κ την αναδιορθρωση του ελληνικού δημοσίου
Τυπάρα μου σε ποια πλατεία θα είσαι αραχτός απόψε και θα πίνεις τα μπυρόνια σου;Καλα κατσε να φερω καμια πορσε απο τη βουλγαρια εκει να σε δω πως θα τριβεις τα ματακια σου.
Εγω παραμυθας σαν και σενα δεν ειναι μεχρι και το προηγουμενο μου αμαξι ειχα πει πιο είχα
Στον Πειραιά ητανΦαίνεται πως το Κέντρο που είναι τα δικαστήρια δεν κατοικοεδρεύουν Αθίγγανοι. Ή μπορεί να είχαν τις Mercedes και τις Porche στο συνεργείο.
βαλε πρωτα φωτο απο Αυστρια και μετα βαζεις αμαξιΚαι να στην ανεβασω ρε παπαρακο κατευθιαν θα πεις οτι βρηκα μια στο δρομο και φωτογραφισα.
μαλιστα no commentENNOEITAI!
Και βάζεις στοίχημα οτι ΔΕΝ θα ερχόταν?
Ανοίξτε το μυαλό σας… η αριστεριλα σας εχει κάψει!
Γκλασκε τωρα που εμβολιαστηκες ηρθε η ωρα να ερθεις μαζι μας για ΜΠΊΤΖΚΡΙΓΚ σε ψεκια,αριστερους,κομμουνια και αναρχικουςμαλιστα no comment
νεα ηθη και εθιμα απο τον γερμανοτσολια κουλη
σε 15 μερες κανω δευτερη δοση εσυ ποτε θα κανεις την τριτη δοση?Γκλασκε τωρα που εμβολιαστηκες ηρθε η ωρα να ερθεις μαζι μας για ΜΠΊΤΖΚΡΙΓΚ σε ψεκια,αριστερους,κομμουνια και αναρχικους
Τριτη δοση Ιανουαριο...ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟΣ ειναι ο στρατηγοςσε 15 μερες κανω δευτερη δοση εσυ ποτε θα κανεις την τριτη δοση?
περιμενω καραμανο για συνοδεια
Την καντίνα;Καλα κατσε να φερω καμια πορσε απο τη βουλγαρια εκει να σε δω πως θα τριβεις τα ματακια σου.
Εγω παραμυθας σαν και σενα δεν ειναι μεχρι και το προηγουμενο μου αμαξι ειχα πει πιο είχα
Ποσο μαλακας εισαι να επιμενεις πως ενα πικ-απ μπορει να το εχει ΜΟΝΟ ο αγροτης.Μ αρεσει που καρφωνεσαι μονος σου...
Τωρα ολοι ξερουμε οτι εισαι αγροτης.
Με το αγροτικο μας εβγαλες και το επαγγελμα σου στη φορα,βεβαια δεν ειναι κακο αυτο απλα δεν εισαι οικονομικος συμβουλος επιψειρησεων.
Ξερεις τι γιορταζουμε την 28η Οκτωβριου;Μπαρμπαπήδουλας
να στο θεσω αλλιως
Εσυ ξερεις τι γιορταζουμε την 28η Οκτωβριου;Ο άλλος ο καραγκιόζης έφερε τη Μέρκελ στην Ελλάδα ανήμερα του ΟΧΙ. Τελικά δεν υπάρχει απολύτως τίποτα που να μην έχει κάνει λάθος. Μιλάμε για τενεκέ πρώτης τάξεως.
Όχι, θα ρωτήσω τη Μέρκελ με την ευκαιρία της επίσκεψης.Εσυ ξερεις τι γιορταζουμε την 28η Οκτωβριου;
Τοτε τραβα διαβασε λιγη ιστορια τριτης δημοτικου και ξαναελα να ποσταρεις.Όχι, θα ρωτήσω τη Μέρκελ με την ευκαιρία της επίσκεψης.
Ο άλλος ο καραγκιόζης έφερε τη Μέρκελ στην Ελλάδα ανήμερα του ΟΧΙ. Τελικά δεν υπάρχει απολύτως τίποτα που να μην έχει κάνει λάθος. Μιλάμε για τενεκέ πρώτης τάξεως.