Ναι αλλά δεν έχω πάει στη λίμνη δοξα
Πέρα από τη πλάκα η Ελλάδα έχει κορυφαία μέρη για αγροτουρισμό κ ο κουμπάρος μου που ασχολείται με την πολιτική( ΝΔ)έχει κάνει αγώνες για να την αναδείξει αλλά τρώει πόρτα από το νομοθετικό πλαίσιο της Ελλάδος που είναι ανεπαρκές κ δίχως συγκεκριμένο νομοθετικό πλαίσιο
Θέλει αξιοποίηση στα ποτάμια που είναι τρεχούμενα κ για τους ξένους είναι περθοργο αφού τα δικά τους είναι αργά ποτάμια
Eπειδή λόγω προτέρου εργασιακού βίου είχα την τύχη να ταξιδέψω σχεδόν σε όλα τα μέρη του κόσμου (πλην αυτών που πας εσύ, Αυστραλίας, και Ν. Ζηλανδίας), θα σου πω ότι τα μέρη που έχει η Ελλάδα δεν υπάρχουν πουθενά στον κόσμο. Και δεν είναι λόγω γούστου ή Εθνικού φρονήματος, είναι επειδή έτσι είναι, αν το δεις ψυχρά και αντικειμενικά. Εξάλλου το επιβεβαιώνουν κι οι ίδιο οι ξένοι!
Ο Κικίλιας είναι λίγος κ νομίζω το θέμα το ξέρουν καλά επαγγελματίες
Πες μου έναν "πολύ" στο Υπουργείο Τουρισμού, που κανονικά θα έπρεπε να ήταν Υπερ-Υπουργείο. Επίσης, όταν έχεις σε μια χώρα που έχει 10.000 χρόνια ιστορία (και όπου και να σκάψεις θα βρεις σίγουρα κάτι), μία Αρχαιολογική Υπηρεσία που αποτελείται από 70% σκουπιδιών του ΑΝΤΡΑΣΥΑ (διαχρονικά και από πάντα σχεδόν) με την παντελώς άχρηστη, ηλίθια, ανεφάρμοστη και επικίνδυνη ιδεολογία, τότε θα καταλάβεις γιατί δεν είμαστε Μονακό και βάλε.
Επίσης, σκέψου αν είχαν αυτή τη χώρα η Αμερικάνοι... φαντάζεσαι τι θα είχαν κάνει? Πάς στις ΗΠΑ κι έχουν να σου δείξουν τον Geronimo και τον Αμερικανικό Εμφύλιο. Τις οδούς τους τις ονομάζουν με νούμερα, όχι με ονόματα. Ε, για σκέψου λίγο να είχαν αυτά που έχουμε εμείς
Επιτέλους καιρό να αναλάβουν υπουργεία σε αυτή τη χώρα άνθρωποι του χώρου
H Mενδώνη αυτό έχει αρχίσει να κάνει... να ξεκωλιάζει σιγά-σιγά και με το βαμβάκι τα αριστερά σούργελα της Αρχαιολογικής. Γιατί νομίζεις ξεκίνησε το Ελληνικό και τα άλλα έργα?
Απλά εχει ΠΟΛΥ δουλειά ακόμα... αλλά ξέρω... εσύ θεωρείς ότι έπρεπε να τα είχε κάνει μέσα σε 2 χρόνια. Ε, τι να σου πω... μην την ψηφίζεις, είναι άχρηστη. Ψήφισε κανέναν που θα τα κάνει σε 6 μήνες. Κι αν τα κάνει, τότε θα τον ψηφίζω κι εγώ!