Τσιρακι θυμασαι περυσι ποσα απανωτα αποστοματα εφαγες?Λουγκρο παρασιτο διδεμποεο απατεώνας Ζαν. Σύνθετη λέξη.
6 θυμάσαι?
Κωλοτριψου μου και θα φας και άλλα.
Τσιρακι θυμασαι περυσι ποσα απανωτα αποστοματα εφαγες?Λουγκρο παρασιτο διδεμποεο απατεώνας Ζαν. Σύνθετη λέξη.
Όλοι τους και μόνος σου...και του πας τρένο....Τσιρακι θυμασαι περυσι ποσα απανωτα αποστοματα εφαγες?
6 θυμάσαι?
Κωλοτριψου μου και θα φας και άλλα.
Αν ενθυμούμαι καλά, είχες πει ότι ετοίμαζες μια νέα μπίζνα, αλλά δεν είχες αναφέρει πολλά. Τι έγινε τελικά με αυτή?Εξαλλου η μπιζνα με τα αμαξια μια χαρα ειναι.
Κυλαει καλα απλα χρειαζεται μεγαλο κεφαλαιο,οι τράπεζες εδω δεν δινουν επαγγελματικο δανειο οποτε μενει σαν ιδεα.Αν ενθυμούμαι καλά, είχες πει ότι ετοίμαζες μια νέα μπίζνα, αλλά δεν είχες αναφέρει πολλά. Τι έγινε τελικά με αυτή?
που είσαι ρε σκουπίδι να σε σοδομίσω και να σου κάνω fisting να σου σκίσω το κωλάντεροΤον τραμουντανα ηθελα να τρολαρω ρε βοιδι.
Απο τραμουντάνα θα τον κανω τραμουνο,αλλα δεν μπαινει η βρωμα μεσα να την περιποιηθω.
Το προφιλ μου το αυθεντικο ξερεις πως λέγεται.βοιδι
Καλως την εγγλεζικη λουγκρα.που είσαι ρε σκουπίδι να σε σοδομίσω και να σου κάνω fisting να σου σκίσω το κωλάντερο
σκουπίδι... υπάνθρωπε... ανώμαλε... μαλάκα... βρωμιάρη...
Πήγαινε στη γειτονική Βουλγαρία. Θα ψωνίζεις και αμάξια για την άλλη μπίζνα σου. 2 σε 1.Κυλαει καλα απλα χρειαζεται μεγαλο κεφαλαιο,οι τράπεζες εδω δεν δινουν επαγγελματικο δανειο οποτε μενει σαν ιδεα.
Η θα βαλω τιποτα υποθηκη για εγγυηση αλλιως ξεχναω τη σκεψη.
Γενικά ελλαδα δεν ειναι για μπιζνες τελος,δεν ξερω μην παω σε γειτονικες χωρες και κανω κανα ντηλ.
Αυστρία δεν εκατσε η δουλεια μιας και δουλευουν με γερμανικο συστημα το οποίο σιχαινομαι.
Εγω μωρή λούγκρα ξεψωλιάζομαι να γαμάω... εσένα σου αρέσει να σε γαμάνε σκουπίδιΚαλως την εγγλεζικη λουγκρα.
Βαλε μας μωρη καμια φωτοφραφια με εκεινες τις μπαζολες να ξερασουμε παλι...
Τι περιφανευεσαι με εκεινες τις μπαδελες ηθελα να ξερα μωρη παλιογρια
Τελικά κέρδισε τον διαγωνισμό η Lamda Development οπότε δεν θα ασχοληθεί με το Ελληνικό ο Ζανούλης.Αν ενθυμούμαι καλά, είχες πει ότι ετοίμαζες μια νέα μπίζνα, αλλά δεν είχες αναφέρει πολλά. Τι έγινε τελικά με αυτή?
Η μόνη μπίζνα που μπορεί να κάνει είναι να κλέβει την κάρτα της σύνταξης και να πηγαίνει για ανάληψη στο ΑΤΜ...Πήγαινε στη γειτονική Βουλγαρία. Θα ψωνίζεις και αμάξια για την άλλη μπίζνα σου. 2 σε 1.
και μόλις τελειώσει από εκεί θα πάει σε ίδρυμα αποκατάστασης και θα τραβάει μαλακία στους κουλούς... ενίοτε θα τους παίρνει και καμμιά πίπαΤελικά κέρδισε τον διαγωνισμό η Lamda Development οπότε τελικά δεν θα ασχοληθεί με το Ελληνικό ο Ζανούλης.
Τώρα ασχολείται με ένα πρότζεκτ παιξίματος μαλακίας σε ασθενείς κέντρων αποθεραπείας κόβιντ.
Σίγουρη δουλειά, εξασφαλισμένη πελατεία και πληρωμή από το Δημόσιο.
Ταμάμ για τον Ζαν.
Καλη ειναι να ανοιξεις εταιρεια κατασκευαστικη στη βουλγαρια.Πήγαινε στη γειτονική Βουλγαρία. Θα ψωνίζεις και αμάξια για την άλλη μπίζνα σου. 2 σε 1.
Μπορεί να τους κάνει και κανένα ισπανικό.και μόλις τελειώσει από εκεί θα πάει σε ίδρυμα αποκατάστασης και θα τραβάει μαλακία στους κουλούς... ενίοτε θα τους παίρνει και καμμιά πίπα
Μπες με το αλλο προφιλ ρε πξουλα εκεινο του κινκ ξερειςΆντε πλύνε τον κώλο σου μωρή αλβανολούγκρα που θες να κάνεις και μπίζνες με τα λεκ που ανακάλυψες στο μπαούλο της γιαγιάς σου στο Φιέρι.
Καλα σκυλε το βιολι σου....Μπορεί να τους κάνει και κανένα ισπανικό.
Δεν έχει πρόβλημα με αυτό.
Το γερμανικό σιχαίνεται.
Ναι γαμας με τον κωλο....Εγω μωρή λούγκρα ξεψωλιάζομαι να γαμάω... εσένα σου αρέσει να σε γαμάνε σκουπίδι
Πως δεν υπαρχει κοινωνικη διακριση οταν οι ανεμβολιαστοι θα ειναι εκτος απο τους εσωτερικους χωρους
Για αυτόν είναι η ζωή. Τι να πούμε και εμείς οι μισθωτοί.Τελικά κέρδισε τον διαγωνισμό η Lamda Development οπότε τελικά δεν θα ασχοληθεί με το Ελληνικό ο Ζανούλης.
Τώρα ασχολείται με ένα πρότζεκτ παιξίματος μαλακίας σε ασθενείς κέντρων αποθεραπείας κόβιντ.
Σίγουρη δουλειά, εξασφαλισμένη πελατεία και πληρωμή από το Δημόσιο.
Ταμάμ για τον Ζαν.