Είσαι ξενερωτος πολυ ρε μαλακα..καλα εκανε η γυναικα και σε σούταρε.Ναι, μην φας, έχουμε γλαρόσουπα
Συνηθως υποστηριζω τους αντρες στους χωρισμους αλλα στη περιπτωση σου αλλαζω στρατοπαιδο
Είσαι ξενερωτος πολυ ρε μαλακα..καλα εκανε η γυναικα και σε σούταρε.Ναι, μην φας, έχουμε γλαρόσουπα
Δεν τα ξέρεις καλά και δεν ξέρεις και την συνέχεια. Έχω πάρει συνεπιμέλεια από τον ΙούνιοΕίσαι ξενερωτος πολυ ρε μαλακα..καλα εκανε η γυναικα και σε σούταρε.
Aφού πουτανίτσα είσαι. Εξάλλου ποιος από τους γνωστούς σου έχει γυναίκα? Ο πεταλούδας?Συνηθως υποστηριζω τους αντρες στους χωρισμους αλλα στη περιπτωση σου αλλαζω στρατοπαιδο
Δεν πληρωνεις διατροφες ρε μαλακα τωρα?Δεν τα ξέρεις καλά και δεν ξέρεις και την συνέχεια. Έχω πάρει συνεπιμέλεια από τον Ιούνιο
Aφού πουτανίτσα είσαι. Εξάλλου ποιος από τους γνωστούς σου έχει γυναίκα? Ο πεταλούδας?
Διατροφές τέλος.Δεν πληρωνεις διατροφες ρε μαλακα τωρα?
Kαι που ξέρεις τι κάνω εγώ μωρή λούγκρα?Γιατι ξερω οτι ξεφραγκιαζεσαι ουτε για μπουρδελο δεν εχεις να πας.
Που το ξέρεις? Σε έχει γαμήσει?Ο πεταλουδας γαμαει 30 λεπτα θειτσο οχι σαν εσενα που σε 2 λεπτα τελος.
Ναι εχεις δουλεια ρε τεμπελαρε,οικονομικε συμβουλε επιχειρησεων τωρα ξεκινας εσυ δουλειά χαχαχαχαχαχαχααΛοιπόν, κάτσε ξύσου μόνη σου μωρή λούγκρα! Έχω δουλειά, πάω να βγάλω φράγκα.
Εσύ θα πληρωθείς το ΚΕΑ σου την Παρασκευή αν δεν κάνω λάθος. Δώσε ρε κοπρίτη κανένα 50άρικο στη μάνα σου για του ρεύμα! Χαραμοφάη!!! Ρεμπεσκέ!!! Άεργε!!!! Ου να μου χαθείς, δεν ντρέπεσαι λίγο κοπρόσκυλο που την έχεις να σου σιδερώνει τα σώβρακα!!! Ξεφτίλα-άντρα(?)!!!!
Ναι σιγα μην σε αφησε ετσι εσενα να μην πληρωνεις.Διατροφές τέλος.
Πάρ' τα αρχίδια μου!!!
Kαι που ξέρεις τι κάνω εγώ μωρή λούγκρα?
Που το ξέρεις? Σε έχει γαμήσει?
Έδωσα εντολή στο αφεντικό να σε μπανάρει στο εβδομηκοστό σου ποστ.Πεζε εγω το περιμενω το μπαν...
Απλα δεν μπορω να αφηνω εδω μεσα τους 3.4 δεξιους να λενε οτι θελουν.
Εντωμεταξι χαθηκαν και οι λοιποι αριστεροι αγωνιστες.
Με λιγα λογια αν δεν με μπαναραν θα τους ειχα κανει τ αλατιου τους δεξιους εδω μεσα
Το κεα το εχω για τα τσαρδια βλάκα
Λες να φυτιλιάζει όλο το ΚΕΑ και το νοίκι μαζί, ε;Με όλα τα εξτραδάκια που ζητάει σιγά μη δίνει μόνο ένα εικοσάρι στο Αγκύρας.
Hasta la victoria siempre zanΠεζε εγω το περιμενω το μπαν...
Απλα δεν μπορω να αφηνω εδω μεσα τους 3.4 δεξιους να λενε οτι θελουν.
Εντωμεταξι χαθηκαν και οι λοιποι αριστεροι αγωνιστες.
Με λιγα λογια αν δεν με μπαναραν θα τους ειχα κανει τ αλατιου τους δεξιους εδω μεσα
Σε δύο μέρες θα τον έχουν μπανάρει. Μετά θα επανέλθει με τον κλώνο Νο 158.Ξεροχυνω με επιστροφή Βανταμα
Δεν λέει...Σε δύο μέρες θα τον έχουν μπανάρει. Μετά θα επανέλθει με τον κλώνο Νο 158.
Ξέρει κανένας τι έχει κάνει;
Ρε κουταβι εγω παντα δινω και πιανω κοτσους τους αλλους δεν ξεφραγκιαζω τους δικους μου ποτε.Ενώ τα εκατομμύρια τα κρατάς για να παίζεις στο σίτυ.
Τες παν, λογικό να κρατάς το ΚΕΑ για τα μπουρδελάκια.
Αφού όλα τα άλλα τα πληρώνει η μανούλα.
Ρε μήπως να το ζητήσεις και αυτό; Παιδί της είσαι, ξέρει τι μαλάκα έβγαλε.
Γιατί δεν πας να της πεις "Μανούλα, είμαι πλέον 33 χρονών, έχω ανάγκες, θα μου δώσεις ένα κοσάρι να γαμήσω;"
Ρε δεν ξερω το εχω πει 1000 φορεςΔεν λέει...
Ναι αβυσσος μονο που εσυ δεν πας στα μπουρδελα αλλα ποιος ο λογος υπαρξης σου εδω?Λες να φυτιλιάζει όλο το ΚΕΑ και το νοίκι μαζί, ε;
Τι να πω... άβυσσος η σούφρα του ανθρώπου.
Ρε κουταβι εγω παντα δινω και πιανω κοτσους τους αλλους δεν ξεφραγκιαζω τους δικους μου ποτε.
Λουγκρο παρασιτο διδεμποεο απατεώνας Ζαν. Σύνθετη λέξη.Είσαι και απατεώνας με αρχές, ανάθεμά σε!