Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.413
- Πόντοι
- 2.786
Μαλακα πραγματικά δεν έχεις ΙΔΕΑ για τι μιλάμε!!!!Τον πίνακα 2015-2019 που αυξήθηκε το χρέος της χώρας θέλω εγώ. Σκασμός τώρα
Μαλακα πραγματικά δεν έχεις ΙΔΕΑ για τι μιλάμε!!!!Τον πίνακα 2015-2019 που αυξήθηκε το χρέος της χώρας θέλω εγώ. Σκασμός τώρα
Το θελει και σε πινακακι πι ντι εφ το συριζοσκυλο. Και σα γνωστο οπισθογεμες συριζοσκυλο γραφει «πονηρα» οτι θελει τον πινακα «που αυξηθηκε το χρεος».Μαλακα πραγματικά δεν έχεις ΙΔΕΑ για τι μιλάμε!!!!
Οχι, οχι… τετοια ξεφτιλισμένα και ανίδεα αριστερά απολειφάδια που δεν έχουν ΙΔΕΑ περι οικονομίας και πως δουλεύει, μου αρέσει να τα προγκάω μεχρι θαψίματοςΤο θελει και σε πινακακι πι ντι εφ το συριζοσκυλο. Και σα γνωστο οπισθογεμες συριζοσκυλο γραφει «πονηρα» οτι θελει τον πινακα «που αυξηθηκε το χρεος».
Μην τον προγκας, τοσο μπορει.
Την εβγαλες η ΤΟΥΣ εβγαλες ρε σκουπιδι;
Ρε σιχαμα εχεις ανηλικα παιδια και πας στο μεταξι με 10 ευρω και γλυφεις κωλοτρυπιδες? Απορω πως φιλας τα παιδια σου μετα. ΣΙΧΑΜΑΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τα ανήλικα παιδια μου καταλαβαίνουν περισσότερα απο αυτό το σουργελο! Μπέσα σου μιλάω!
μιλαμε για το απιστευτο υπερναυαγιο και αποτυχημενο ζωης.Ρε σιχαμα εχεις ανηλικα παιδια και πας στο μεταξι με 10 ευρω και γλυφεις κωλοτρυπιδες? Απορω πως φιλας τα παιδια σου μετα. ΣΙΧΑΜΑ
Ετσι ετσι συφιλιαστε αρχιδακια που δεν έχετε κανει ΤΙΠΟΤΑ στην ζωη σας ενώ εγω σχεδόν τα παντα!!!
Το κόμπλεξ κατωτερότητας ειναι που γουστάρω ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!!
Και ποιος δεν θυμαται τα ντοκιμαντερ (προ κρισης μνημονιων κτλπ..) που επιβεβαιωναν οτι στο υπεδαφος της Ελλαδας δεν υπαρχει πετρελαιο, φυσικο αεριο, κ.α. Και οτι δηθεν αυτη η φημη ειναι μυθοπλασια. Μετα την κριση και ολη αυτη την οικονομικη καταστροφη, θαυμα θαυμα βρεθηκε ορυκτος πλουτος και σε μεγαλες ποσοτητες. Τυχαιο, δεν νομιζω.Τι ωραία ! Καταστράφηκαν οι Έλληνες μικρο-ομολογιούχοι και καταστράφηκαν
τα αποθεματικά των ελληνικών ασφαλιστικών ταμείων , αλλά
οι ξένες τράπεζες δεν έχασαν τίποτα, ούτε κουρεύτηκαν τα ομόλογα που είχαν, ούτε έγινε αναδιάρθρωση
Μπουκώθηκε η tv ξεχάστηκε και αυτό.. Και πάνε για άλλα..ΠΟΣΟ ΧΡΗΜΑ ΕΚΑΝΕ ΦΤΕΡΑ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.
ειμαι κλωσσα και το αναλφάβητο πουθστρακι του Κασίδα.
Ξέρει απο σαβούρα ο κούλης , μαζεψε κάργα .Κανενα προβλημα
Τον περιμενουμε στη ΝΔ
Οπως και τον Βαγγελη Βενιζελο βεβαια, στις πρωτες θεσεις του επικρατειας
4.200 ευρω ειναι παρα πολλα χρηματα, κακα τα ψεματα. Εμεις οι υπαλληλοι με 900 ευρω μισθο ειμαστε πολυ μακρια. Εστω και με δικο μου σπιτι και δυο επιπλεον ενοικια που εισπρατω αλλα τα δινω στους γονεις μου που εχουν χαμηλη συνταξη και χρειαζονται γυναικα να τους κοιταει. 4.200 ευρω ειναι υψηλος μισθος.Φυσικα ρε, πως θα παρει διατροφη απο καποιον με μηδενικες φορολογικες δηλωσεις
Το πιθανοτερο ειναι να παιρνεις εσυ διατροφη ΝΑΥΑΓΙΟ
Δεν θα υπαρχει Ελλαδα εως τοτεΝομιζω ότι το 2026 πρωθυπουργός θα είναι ο ΓΑΠ
Βέβαια θα είναι τότε 74 ετων
Δεν θα υπαρχει Ελλαδα εως τοτε
Που τα βρισκεις αυτα τα εξυπνα κοκόνα μουΣυμπεριλαμβανομένου και σένα.
Ο αλεξ ειπε οτι θα βγαλουμε δεκαετια με κουληΔεν θα υπαρχει Ελλαδα εως τοτε
Καλα ο Αλεξ ειπε οτι ο ΓΑΠ δεν θα κατεβει για ΚΙΝΑΛ και τελικα χθες το ανακοινωσε κ επισημα.Ο αλεξ ειπε οτι θα βγαλουμε δεκαετια με κουλη