athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.051
- Πόντοι
- 12.756
λες;Μπα δεν ειναι τοσο ευκολο,τετοιο μαγαζι-γωνια δεν το χαλαλιζουν στον καθενα
λες;Μπα δεν ειναι τοσο ευκολο,τετοιο μαγαζι-γωνια δεν το χαλαλιζουν στον καθενα
θα φυγουμε για παντα απο την ελλαδα και δεν θα εχεται λιμανι μετα ρε κουρελεςΕρχεται ο Γιαννακοπουλος
Αν και ειμαι ασχετος με τα ποδοσφαιρικα νομιζω οτι εχει ορεξη και θα κινηθει ανεξαρτητα πολιτικων τζακιων βυσματων ψωλαδων
Ασχετως πολιτικου προσανατολισμου του καθενος πιστευω πως η χωρα πρεπει να απεμπλακει απο το καρκινωμα του νεποτισμου
Κοιτα να δεις που το κανε για σπασιμο στον Ατενεζο,που ναι παναθλιακος και οννεδκοκκινο μαλι ο ονιεκουρου ρε νιμου
ΠΑΝΑΘΑ ΚΑΙ ΟΝΝΕΔ-ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚοιτα να δεις που το κανε για σπασιμο στον Ατενεζο,που ναι παναθλιακος και οννεδ
ΠΑΝΑΘΑ ΚΑΙ ΟΝΝΕΔ-ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ
Μα φυσικα και πρωτοπορουν αυτα τα 2....ΠΑΝΑΘΑ ΚΑΙ ΟΝΝΕΔ-ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ
ποσα ακομα ρε μαν;Μα φυσικα και πρωτοπορουν αυτα τα 2....
ΥΓ : ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ
που ειναι εκει;Πρωτοπορια στις φαβελες
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ-ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ-ΓΡΑΙΚΟΣ ΜΥΑΛΟ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΑΝΑΠΟΥ ΜΟΥποσα ακομα ρε μαν;
πως κατα την γνωμη σου θα γινει αυτο;ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ-ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ-ΓΡΑΙΚΟΣ ΜΥΑΛΟ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΑΝΑΠΟΥ ΜΟΥ
ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΧΡΙ Ο "ΕΛΛΗΝΑΣ" ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΚΙ ΟΧΙ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΣ ΕΜΒΟΛΙΟΛΑΓΝΟΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ " ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ "
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ-ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ-ΓΡΑΙΚΟΣ ΜΥΑΛΟ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΑΝΑΠΟΥ ΜΟΥ
O Eλληνας θελει βουρδουλα,για να βρει τον παλιο καλο του εαυτο,τον οποιο ΑΠΟΚΗΡΡΥΞΕ για να " ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΙΝ "πως κατα την γνωμη σου θα γινει αυτο;
να ερθει νεα Επαναστασις;O Eλληνας θελει βουρδουλα,για να βρει τον παλιο καλο του εαυτο,τον οποιο ΑΠΟΚΗΡΡΥΞΕ για να " ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΙΝ "
Ακριβωςνα ερθει νεα Επαναστασις;
τα εχει τραβηξει η Ελλαδα αυτα...πολυ παλια αλλα τα εχει παθειΔεν ξερεις τι σημαινει κακουχιες για εναν λαο
Να μην υπαρχουν ειδη πρωτης αναγκης η να σου χωριζουν το σπιτι στα τεσσερα και να σου κουβαλαν οικογενεις απο του διαολου την μανα για να το μοιραστειτε
Αν εισαι τυχερος
Αν εισαι ατυχος το νεο σου σπιτι θα ειναι καπου στην Σιβηρια
Οταν το γλυκο των παιδιων ειναι μακαρονια με ζαχαρη
βαλε και εμφυλιο,πεινα και μετα,μεταναστευση δεν τραβηξε και λιγα...Μονο μια περιοδο πεινας τραβηξε γυρω στην κατοχη αλλα ηταν σχετικα μικρο το διαστημα, δεν μπορεσε να ενσωματωθει στον τροπο σκεψης του λαου