barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.980
- Πόντοι
- 5.506
Γιατι δε δουλευεις;τσακω και εσυ δροσια που εισαι ιδρωμενος απο την πολλη δουλεια
Γιατι δε δουλευεις;τσακω και εσυ δροσια που εισαι ιδρωμενος απο την πολλη δουλεια
ντρεπομαι και που το γραφω αλλα καθομαι σημεραΓιατι δε δουλευεις;
Και Α και ΟΥΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ 47 ΧΡΟΝΙΑ ΟΝΝΕΔ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ
ντρεπομαι και που το γραφω αλλα καθομαι σημερα
ακομα φοιτητες? θα σας γαμησει κεραμιδωςΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ 47 ΧΡΟΝΙΑ ΟΝΝΕΔ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ
ΚΑΙ Α ΚΑΙ ΟΥ ΚΑΙ ΔΑΠ-ΝΔΦΚακομα φοιτητες? θα σας γαμησει κεραμιδως
ΚΑΙ Α ΚΑΙ ΟΥ ΚΑΙ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ
υπαρχουν πολλες και διαφορετικες "αναγνωσεις" αυτης της φρασης..ετσι οπως τα λες αδερφε...αλλα η διαφορα ειναι πως δεν θελω να πληρωνω εγω για παντα αυτα που ΔΕΝ φαγαμε μαζι η οικογενεια τσοχατζοπουλου και μητσοτακη....ΕΓΩ οτι εφαγα τα πληρωσα και με το παραπανω γιατι επρεπε να πληρωσω και το ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ
για πε ανθυποτιποτενιευπαρχουν πολλες και διαφορετικες "αναγνωσεις" αυτης της φρασης..
"Γερμανοτσολιά" μου άδικα απευθύνεσαι σε μένα. Έχω γράψει δεκάδες φορές εδώ μέσα ότι ο Έλληνας δεν ενδιαφέρεται για το γενικό καλό. Μόνον για το ατομικό του συμφέρον. Θα αρκούσε ένας Πρωθυπουργός να εφαρμόσει κάποιες στοιχειώδεις και σοβαρές μεταρρυθμίσεις για να πείσει τους κουτόφραγκους να δράσουν αλλιώς. Και δε θα χρειαζόταν να πιστολιάσουμε κανέναν. Αλλά δε βρέθηκε κανείς. Οπότε λουζόμαστε τα έργα και τις ημέρες των πολιτικών μας, που είναι εικόνα και ομοίωση της πλειοψηφίας του λαού μας.Απορω με την υπομονη σας, δεκα χρονια μετα, ξεψειριζετε ποιος εφερε ποιον, τι ειπε ο ταδε με τον δεινα, τι δηλωσε ο Στρος Καν, τι η Ανγκελα και αν τελικα «λεφτα υπαρχουν» ή αν μας βουλιαξαν οι Ολυμπιακοι Αγωνες περισσοτερο απο τις πλαστες πινακιδες του Λιαπη ή τα κοντοσουβλια του μπουλη.
Ακομα και τωρα δυσκολευεστε να αποδεχτειτε πως ειμαστε μια χωρα απατεωνων μεχρι το μεδουλι που ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ στην υγεια των κουτοφραγκων και απο πανω ειχαμε και το θρασος να θελουμε να τους πιστολιασουμε;;
Ελα, αρχιστε τα «γερμανοτσολιας» «σκυλακι της Μερκελ» κλπ χαριτωμενα.
Και συνεχιζουμε να τα πληρώνουμε, γιατί το φαγοπότι δε σταμάτησε. Πιο συγκρατημένο πλέον αλλά πάντα παρόν.ετσι οπως τα λες αδερφε...αλλα η διαφορα ειναι πως δεν θελω να πληρωνω εγω για παντα αυτα που ΔΕΝ φαγαμε μαζι η οικογενεια τσοχατζοπουλου και μητσοτακη....ΕΓΩ οτι εφαγα τα πληρωσα και με το παραπανω γιατι επρεπε να πληρωσω και το ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ
ναι αλλα η θεωρεια οτι ο τυροπιτας που δεν κοβει αποδειξη παντα υπαρχει....οι φρεγατες κανουν λιγοτερο απο μια τυροπιταΚαι συνεχιζουμε να τα πληρώνουμε, γιατί το φαγοπότι δε σταμάτησε. Πιο συγκρατημένο πλέον αλλά πάντα παρόν.
Τελικα ποιοι πτωχευσαν τη χωραθυμόμαστε το επιχείρημα του πασοκ το 2009 "η κρίση δεν αντιμετωπίζεται με λιτότητα" και την γκρίνια για το πάγωμα των δώρων.
το ίδιο ισχύει γενικώς για την αντιπολίτευση τότε, διότι πάντα ήθελαν περισσότερους διορισμούς και αυξήσεις και αποζημιώσεις σε πληγέντες.
Συνεπώς, είναι αστείο το επιχείρημα ότι δεν μπορεί να σε βγάλει από την κρίση αυτός που πτώχευσε την χώρα.
Η αριστερά ήθελε ακόμη πιο γρήγορη την πτώχευση.
Τις φρεγάτες τις χρειάζεσαι γιατί χωρίς αυτές σε 6 μηνες θα μιλάς τουρκικά. Το ότι έγιναν σπατάλες σε αχρείαστα οπλικά συστήματα και τρελό φαγοπότι σε ΑΩ, δε σημαίνει ότι πρεπει να μείνουμε ξαρμάτωτοι.ναι αλλα η θεωρεια οτι ο τυροπιτας που δεν κοβει αποδειξη παντα υπαρχει....οι φρεγατες κανουν λιγοτερο απο μια τυροπιτα
Ειδικά ο Κοκκαλής ξεκοκκάλισε ότι δημόσιο και κρατικό υπήρχε. Χρόνια ατελειωτα.ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ
ΚΑΙ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
τρουμπ αληθεια ειναι τεραστια αυτη η κουβεντα..για πε ανθυποτιποτενιε
Ξεκαθαρισε ότι δεν προκύπτει να αναμιχθεί με την πολιτική.αν κατέβαινε ένα 4 με 5 τις εκατό το χε στο τσεπακιΕρχεται ο Γιαννακοπουλος
Αν και ειμαι ασχετος με τα ποδοσφαιρικα νομιζω οτι εχει ορεξη και θα κινηθει ανεξαρτητα πολιτικων τζακιων βυσματων ψωλαδων
Ασχετως πολιτικου προσανατολισμου του καθενος πιστευω πως η χωρα πρεπει να απεμπλακει απο το καρκινωμα του νεποτισμου
Γιατι σπαμαρετε εδω νιαμου?Δεν αφηνετε τον κοσμο να ξεκατινιαστει με την ησυχια τουντρεπομαι και που το γραφω αλλα καθομαι σημερα
θα αφησει ελευθερα τα παντα ολα..κοκες,πρεζες κλπΕρχεται ο Γιαννακοπουλος
Αν και ειμαι ασχετος με τα ποδοσφαιρικα νομιζω οτι εχει ορεξη και θα κινηθει ανεξαρτητα πολιτικων τζακιων βυσματων ψωλαδων
Ασχετως πολιτικου προσανατολισμου του καθενος πιστευω πως η χωρα πρεπει να απεμπλακει απο το καρκινωμα του νεποτισμου
κοκκινο μαλι ο ονιεκουρου ρε νιμουΓιατι σπαμαρετε εδω νιαμου?Δεν αφηνετε τον κοσμο να ξεκατινιαστει με την ησυχια του
Μπα δεν ειναι τοσο ευκολο,τετοιο μαγαζι-γωνια δεν το χαλαλιζουν στον καθεναθα αφησει ελευθερα τα παντα ολα..κοκες,πρεζες κλπ