Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.413
- Πόντοι
- 2.786
Kάνεις μεγάλο λάθος. Γνωρίζω προσωπικά ανθρώπους που έχουν κάνει όσα εγώ σε 2 χρόνια. Το σωστό στατιστικό ξέρεις ποιο είναι?Δεν αντιλεγω απλα πιθανοτατα και προφανεστατα εσυ ησουν η εξαιρεση.
Έχουν όλοι τα ίδια μυαλά? Κι αν όχι, τι ποσοστό θα έλεγες ότι γενικά έχουν οι άνθρωποι ανάμεσα σε ξύπνιους και ηλίθιους?
Για πες!
Κολλήσατε στα 40Κ κι οι δυο.Αν μιλας για αυξηση εισοδηματων με γεωμετρικη προοδο.
Επαναλαμβάνω:
Πήρα τα 50κ και ξεκίνησα γιατί αυτό είπε ο saul. Θες να ξεκινήσω με 10Κ? Για να πας στα 200Κ θα πρέπει να κάνεις κάτι ΠΟΛΥ ξεχωριστό πραγματικά! Υπάρχουν άνθρωποι που το έχουν καταφέρει, αλλά είναι δύσκολο. Δεν είναι όμως δύσκολο από τα 10Κ να πας στα 40Κ, έτσι δεν είναι? 400% αύξηση, όσο το 50 από το 200.
Δεν μπορείς να ζήσεις με 40Κ? ή για να λες ότι "ζεις καλά" χρειάζεται να υπάρχει και κότερο?
Ναι, ακριβώς αυτό έγινε. Και ιδιαίτερα το εργασιακό mindset. Από υπάλληλος έγινα αφεντικό. Από τον στάνταρ μισθό πήγα στο όσα βγάλω μόνος μου. Τεράστια αλλαγή!Και για αλλαγη εργασιακου περιβαλλοντος και για ευκαιρια που αρπαξες απο τα μαλλια. Αυτα ειναι που δε συμβαινουν καθε μερα και σε ολους.
Συμφωνούμε, αυτό γράφω στην αρχή.Ευκαιριες περνουν απο τη ζωη ολων, το θεμα ειναι να τις δεις, να μπορεις σε εκεινη τη φαση να τις ακολουθησεις και βεβαια να σταθεις και τυχερος, περα απο ικανος. Δεν πετυχαινουν ολα, παντα.
Αλλά για πες μου κάτι άλλο: Γιατί αυτοί που ΔΕΝ πετυχαίνουν έχουν μίσος, ζήλεια και φθόνο για αυτούς που τα καταφέρνουν?
Για πες!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σωστά, εσύ απλά κράζεις τον κούλη γιατί... τι έχεις να πεις για τον εαυτό σου?Ναι αλλά εγώ δεν έχω την ανάγκη να το διαφημίσω εδώ η πουθενά.